Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Igen nála is ezt csinálja. Azt hitte nála majd nem csinálja és jó üzletet csinál, de ráfaragott.
Utólag vallotta be.Turbolada II: Igen, a szenzor be van téve a hűtőborda és a proci illesztéséhez. Néztem GPU-z vel. KB 2-3 fok a különbség. A ház szenzora kb 2-3 fokkal mér hűvösebbet.
36-37 fokos terheletlenül.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
válasz Turbolada II #23239 üzenetére
Hőfokmérős a gépházam , 70foknál riaszt.
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Van egy VaporX 4850 512Mb-os kártya ami naponta akár többször is hülyeséget csinál.
Fogja magát és felpörög a venti, a kép elmegy és pár másodperc múlva a gép leáll.
Ezt akár netezés , akár játék közben is csinálja.
Mit lehet ezzel kezdeni? Mi lehet a baja?
Tesóm memóriahibára gyanakszik. -
Ateszzero
őstag
válasz bobalazs #22578 üzenetére
Valószínű az előző tulaj nem éppen a számára megfelelő helyen tárolta. Régóta nem volt már pc-ben. Játékok is szépen futnak rajta, hőmérsékletek is nagyon jók. Ac venti szépen teszi a dolgát.. Egy pár napig azért benne hagyom a gépben tesztelés céljából, nehogy a következő tulajnál k@ksizzon be.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Erre valaki tudja a megoldást?
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Van egy Asus 4850-em amin már nem az eredeti hűtés van, ugyanis csapágyas lett a glaciátor venti.
Eladtam , de visszakerült hozzám kb egy évre rá. Olcsó volt, tartozásba számítottam be, pár ezer volt, mert hibás lett, függőleges csíkozást produkál, viszont nem gondolom hogy nagy hibája van mert ha mozgatom az alaplapban , akkor addig jó képet ad amíg egy bizonyos pozicíóban tartom rajta a kezem.
Tzsolesz-al tettünk rá egy új , eredeti bios-t nem-e az a ludas, de nem segített rajta.
Tudtok valami tippet mit lehet vele kezdeni. -
Ateszzero
őstag
Változott. Kicsaltam még asszonytól egy kis pénzt, így emelkedett a keret 19-20ezerre postával együtt. Ennyiért még mindig csak ez a három választék van?
-
Ateszzero
őstag
válasz RootRulez #20756 üzenetére
Sajnos igen, ezért is mentem bele az üzletbe. Kiment az egyik ramom, csak egy maradt.
Elég bő itt a ph-n választék. Szerintem fogok találni egyet. Csak azért írtam ide is, hátha valaki elgondolkozik rajta hogy eladja nekem.
Egyébként 9800GTX-ekről mi a véleményetek? Miben jobb és miben gyengébb a 4850-től. Vannak belőlük is elég kecsegtető ajánlatok, azért kérdem. Elég rég olvasgattam teszteket, nem igazán vagyok már képben. -
Ateszzero
őstag
válasz RootRulez #20754 üzenetére
Kb 15-17ezer postával. Sajna az összeg mellé beszámítottam egy ramot is, így most csak ennyim van rá., az meg nem elég egy hasonló teljesítményű/korszerűbb kártyára.
Sokan árulnak itt is , de nem igazán válaszolnak, és nem is nagyon megbízható emberkék.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Eladtam a 4850 kártyámat.
Ha valaki tud reális áron egyet , kérem értesítsen. -
Ateszzero
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Már a tesóm gépéről írok mert a tegnap este leállt a gép hirtelen. Megnéztem a kártyámat , fel volt forrósodva, még a ventilátor körüli műanyag is. Hál istennek még működik, de kivettem , ne romoljon tovább.
Megy gariztatásra. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Erre valaki?
Ha nincs válasz , akkor gondolom igazam van és csapágyas lesz. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Tegnap este óta elkezdett feltűnően hangos, zörgő hangot adni a 4850 glaciátor hűtős ventim. Szerintetek csapágyas lesz?
Az új catalist-al mostmár lehet szabályozni a ventilátor sebességet. Levettem minimumra 24%-ra és halkabb valamelyest, de ezzel még nincs megoldva a gond. 3d alkalmazást el sem merek indítani.Mit lehet ilyenkor tenni?
Anno PH-s gariztatással lett kicseréltetve a haver előző 4850-e mert nem volt neki meg a doboza, újat kapott. Ez az.
Ez egy viszonylag nem régi kártya, kicsivel több mint egy éves.
Ezt csak azért írtam le mert garancia sajnos így erre sincs, esetleg egy PH-s kollega majd megint, aki el tudja intézni.
Ilyen hibákkal esetleg gariztat-e valaki ha erre sor kerül ?[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
válasz Alister71 #18669 üzenetére
Meg lett a megoldás.
Nem a videókártya volt a hibás. A lapom.
Ha kiveszem a ramokat, megszünik a zúgás, ha cserélgetem, variálgatom akkor is zúg, mind a négy dimm foglalat. Sőt, alig akart talpraállni a gép miután visszatettem a ramokat a helyükre. Most is csak egy rammal indult el nagy nehezen.Folyton csak újraindult.
Már feltettem az alaplap topikjában is a kérdést, de felteszem itt is. Nevem alatt a konfigom.
Lehet ezt valamivel orvosolni, vagy lapcsere?[ Szerkesztve ]
-
-
Ateszzero
őstag
válasz Bjørgersson #18672 üzenetére
Lord Vader -nek igaza van. Magam is tapasztaltam. Én Anno 8500GT-ről váltottam 2600XT-re.
Egy re-install megoldja a gondod, sőt , némelyik játéknál teljesítményjavulást is hoz. -
Ateszzero
őstag
Potival vagy ellenállással ventilátor sebesség csökkentés? Azért ennyire nem vagyok ott a szeren, esetleg Tzsolesz tesóm. Sajnos még vele nem tárgyaltam, de hátha majd ő kitalál valamit.
A ház kipakoláshoz már kicsit késő van , úgyhogy azt majd holnap tudom megnézni, nem sok reményt fűzök hozzá.Mit pakoljak ki belőle? Memórát(egy van), vagy procit, esetleg vinyót?
Egyébként eddig az Asus 4830 sem, és semmilyen más kártya nem csinált ilyen hangot. Meg lehet tőle bolondulni, annyira magas frekvencián nyomja.
Valahol a biosban valami feszültség állítás nem segít?[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Ma szert tettem egy Asus 4850 glaciator-ra, és semmi gondom nincs vele, kivéve a hangja, ugyanis van egy magas halk búgása a gépemben. A tesóm MSI 4670-e ugyanezt a búgó hangot adja , ha beleteszem a pc.mbe. Más gépben nem hallani semmi ilyesmit. Csak az enyémben.Próbáltam.
A két kártya között az a hasonlóság , hogy a ventillátor körül van a hűtőborda( na meg persze alatta is).
Ezzel lehet valamit csinálni? Nagyon kellemetlen ez a búgás.Elviselhetetlenül magas.
Alaplapom és minden más az adatlapom alatt található.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest