Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok! nálam más a gond. Gondol egyet a gépem és akár néhány percig neki áll villogni a monitoron a kép erősebb fénnyel/normál fénnyel. A proc kihasználtság pedig párhuzamosan megnő. A legúljabb 9.9 AGP Hotfixes Catalystot használom. Újratelepítés megvolt, továbbra is van a hiba. Mi lehet a baj?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
belaazallat #1216 üzenetére
Igen, felraktam a foltokat is, de az valóban nem segített. A megoldás a nevezett dll fájlban van. én átneveztem direccpll_.dll -re. Valószínű a törlés is jó, azt nem próbáltam.
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy Asus AH3650 Silent HTDI/512MB AGP kártyához.
A baj csak annyi, hogy meg szerettem volna tudni mennyi pontot teljesít a 3D Mark-ban az előző kártyához képest, de bíz egyik 3D Mark sem indult el. A gámák rendesen futnak, a régi nVidiás karit meg tudtam mérni. Semmi más nem változott csak a vidkari, no meg a drivere. Aztán felhuztam egy új rendszert, driverek fel, 3D Mark 2005 vagy 2006 fel, indít és csak a logoig jut el, majd a program nem válaszol majd a Task Managerrel kell kilőni.
Mi lehet a gond? Talán driver? Probáljak az Asusos driveren kívül mást? De azt meg nem tudtam az ATIs nem ment rá fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest