- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az a gondom, hogy a Cod 4 kifagy és a cod 5 el sem indul. Valszeg a cod 5 a proci miatt nem indul el. van egy haverom neki 1,4-es duronja van, azon futtatta a cod 4-et gond nélkül X1650-en. de felrakta a cod 5-öt neki is alapból el sem indult mert kiírta, hogy a program hibát észlelt... Az a proci is ugyan azt tudja mint az enyém (SSE, 3DNow, stb). Szóval abban 100%-ig biztos vagyok h amiatt nem indul sok játék. Necrovision-nál megvan a minimumom bőven http://gepigeny.hu/games.php?id=642 és ez sem indul el. Mirrors edge-el is játszottam de ott szarakodnom kellett a crackel pedig ennek még magasabb a gépigénye, igaz most már ezzel sem tudok játszani mert nem indul el ez sem... http://gepigeny.hu/games.php?id=423
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Bocs ezt beneztem mert en a COD4-et probaltam es most latom hogy Te a COD5- el vagy bajban, nem is tudtam hogy kijott PC-re, az uj jatekok a SMOOTHVISION 3.0, vagy a magasabb verziot keresik itt a regi konfigom egy resze mert mar Intel de a 9800 Pro kari az maradt kep
de mivel a karid tamogatja ezeket, maradt az SSE x hianya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest