Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya2900XT
aktív tag
Helló emberek!
Lenne egy igen idegesítő problémám.Napokban játszottam az MW2-vel és igen érdekes képhibák jelentek meg a monitoromon....fekete négyzetek random a monitoron.Nem érdekelt különösebben a dolog,mert pár sec után eltűnt.Ma kapcsolom be a gépet és maga a BIOS képen is fehér csíkok jelentek meg és azóta azaz többször újraindításra sem tűntek el.Ha belépek a BIOS-ba a kép viszont tökéletes.Gondoltam,biztos valamivel összeakadt a csataliszt,így gondoltam újrarakom...letöröltem és utánna ahogy felraktam az újat és bootol a gép jött a hidegyzuhany,amikor adná be az asztalt a kép elmegy és kékhalált kapok amiben azt tudatja velem azt XP,hogy "Az "ati2dvag" (azthiszem ez a neve) végtelen ciklusba futott valószínűleg a program telepítése közben hiba lépett fel vagy az eszköz hibásodott meg".Ezek után már csak úgy jutok el a XP-be,ha legutolsó helyes konfiggal indítok,de akkor letiltja a drivert.
Ott vagyok ahol a part szakad valószínű,hogy kihalt az 1éves 2900XT-m?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
titan5 #14661 üzenetére
Nem olcsó,de annál jobb:Arctic Cooling Accelero Xtreme 2900
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
harcikoca #14629 üzenetére
Minőségi 400W-os megteszi mint pl CORSAIR PSU-400CX,de ha nevesincs akkor nekem az 500W-as ModeCom tápom igen hamar megadta alatta magát,így egy nevesincsebből kell az 550W sztem a min.
ui:látom Phenom-od van és ha veszel 1-2 HDD-t akkor nem árthat a CORSAIR PSU-450HX -sem. -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Molnárka007 #14477 üzenetére
Nane..ezt nem értem...elmagyarázhatnád,hogy miért nem olyan gépet építesz ami összhangba van....bika proci bika lap....meg egy sovány vga,mire??? ha cserélsz egy 2900Pro-ra ami még ugyanúgy harmatgyenge a többi cucchoz akkor mivel lesz jobb??áááá legalább megkérdeznél vkit ha te "eszetlenül" bevásárolsz..nem sértésnek szánom,de most is azért vagy elbizonytalanodva,,mert nem vagy elég tájékozott....
2900-at nem ajánlok....9800gt-t ajánlok minimum ehhez vagy 4830,ha annyira Atit akarsz esetleg pénz hiányában 9600gt SZTEM... -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
South Velen #14471 üzenetére
de....épphogy a 2900-ból induljunk ki,mert mind2 gyártónak vannak szégyenfoltjai....Amd-nek ez az eddigi legnagyobb,így nincs értelme hitegetni szegény user-t,hogy milyen jó...szted nekem jó érzés fikázni a saját karimat...nem,csak elmondom a tapasztalatokat,hogy más ne essen a hibámba....
Storms:
Ne a GTA4-et vagyük alapul,ha teljesítményt mérünk sztem......annak 1 nem vga hanem proci kell,2 a bench nem árul el semmit a gémről... -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
joshua7 #14459 üzenetére
Talán,mert 110K adtam érte és elszállt az összes pénzem.....aztán meg mikor 1hetesen el akartam passzolni adtak vna érte komoly 80K-t....asszem egyértelmű....
A nickem meg azért lett ez,mert megfogadtam,hogy az 1. tök saját gépem vga-ja lesz a nevem után...
americanidiot
Ez tény,hogy Ati részről van jobb választás,de köbö fél éve Atibátyus olyan faxa driver-t írt a karikmhoz,hogy szentszűz xp alá legújabb installkor mikor wdm drivert is raknám fel...mindig kifagy a wdm telepítése résznél..ez csak EGY példa a sok közül...meg pl vista alatt meghal a kártya xp-n Crysis Warhead 1440*900 High 35fps ugyanez Vista alatt 18...9600gt pl nincs ekkora visszaesés még egy 320-as gts-el se...Pesze lehet,jönni most a User erroral..amúgy meg mindig is Atim volt meg Ati párti vok,de ha év végéig félig be nem csődöl a Vídia tutti azt veszek....
-
Petya2900XT
aktív tag
Csak így "offba" mondom,hogy az nem százas aki pénzt ad ilyen kariért...akkor vtam a legnagyobb hülye amikor 8800gtx helyett ezt vettem...ez egy fostalicska.....hangos....zabál.....fps meg sehol.....én mondom 9600gt szintjén van ami durván 50w-al kevesebbet eszik....emellett a porszívó mellett szilent és még fps is van jahmeg sz@ré hugyé hozzádvágják....
Nem az az okoskodó típusú vagyok,de már nem tom nézni,hogy mindenki szart vesz a pénzéért...inkáb vennétek egy g92-es gts hasonló árért vagy egy 98gt-t az is olcsó és gysabb....sry az érzelmi kitörésért csak idegesít a saját f@szságom......sry -
Petya2900XT
aktív tag
Hy!
Vki játszik itt a Crysis Wars-al?Ha igen,hogy fut és milyen beállításokkal és milyen nettel(és persze milyen pingel?)
Előre is THX! -
Petya2900XT
aktív tag
Sikerekben és driverekben valamint fps-ekben kazdag B.U.É.K minden 2900-as tulajnak!
-
Petya2900XT
aktív tag
Szeva!
Ez a filmézegetős újraindulós dolog érdekes...milyen kodek van fent a gépen?Ez a katasztrófa fps ez mégis mennyi?Nekem a GTA IV 1440*900-on teljes fullon értem High,Highest 100,100,16-on olyan 18-30fps-között van de ált. 22-27 között ugrál..512-es a Pro-d?Én mindig a legújabb drivert teszem fel...8.12 vmicske hitfixet is tartalmaz a GTA-hoz(legalábbis a GTA azt írja).
-
Petya2900XT
aktív tag
Hy!
Na meglett az eredménye,hogy ennyit szidtam a karit....egy pár napja játék közbe pukkant vmi gépben pontosan nem tudom mi...majd a gép nyomott egy resit magától és azóta nem bootol be hanem 4 piros led világít a vga kártyámon....a ventillátorok a HDD-k a meghajtók mennek csak a vga ledjei világítanak és a vga ventillátora nem pörög fel,mint ahogy szokott bekapcsolás után...nem tudjátok azok a fránya ledek mit akarnak?Jaa és még azt vettem észre,hogy az egerem röktön bootoláskor világítani szokott..most meg semmi.Akk ez most vga vagy alaplap?
Előre is THX! -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Tomate #14186 üzenetére
Az,hogy mindennel szenvedek vele.....minden játékba van vmi anomália vagy az fps-em egyszer a padlón máskor meg "sokkal több,mit kéne" meg hangos meg zabál meg etc.
Egyszóval az a bajom,hogy Ati a driver neve és R600 a megnév.......hónapról hónapra csak reménykedek a semmiért.az Atisoknak a remény maradt meg,hogy normális driver legyen egyszer..mióta R600 kijött elfelejtettek drivert csinálni.. -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
PartyBoy1988 #14164 üzenetére
Attól függ!.....Mit és mennyiért akarsz venni?
-
Petya2900XT
aktív tag
Hy!
Azt szeretném megkérdezni,hogy kinek hogy fut a Hell's Highway?Nekem 1440*900 fullon átlag 32-35fps-em van,de így is szaggat!A 8.9-es driver van fent!
Elre is THX! -
Petya2900XT
aktív tag
Hy mindenki!Nem tudtok vmi jobb ventiszabályzást eredeti Sapphire HD2900XT-hez?Olvasgatom a 4800-as topikot és ott írkálják át a bios editorral a szabályzást!2900XT-hez ilyen nincs?Ja és azt is írták,hogyha elcseszem nem árt egy PCI-os vga,mert csak így tom beröffenteni a gépet ha elcseszem?
Előre is THX! -
-
Petya2900XT
aktív tag
Helló!
Az a kérdésem lenne,hogy milyen progit ismertek ami huzamosabb ideig pl 1-2 napig is egyfolytában terheli a vga-mat???(Ja 2900XT-ről lenne szó!) -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Tomate #13596 üzenetére
45-50-et ad teljes fullon,a kanyarokban pedig leeseik kb 5-re!Ez a BMW-nél van a Ford Mustángnál el se tok indulni!Egész végig 1-2fps!
Időközben meghúztam a procit 3500Mhz-re a Vga-t meg mag=850-mem=870-re,de így sem jobb!Ugyan az!ATI !Még egy 9600GT-n is megy fullon ezen meg!PFF
-
Petya2900XT
aktív tag
Hello mindenki!
Gondolom vki játszik itt a Grid demoval!??Az lenne a gondom,hogy 1490*900-on minden fullon szerettem vna játszani,de szaggat a kanyarokban!Miért?Előre is THX!!
Ja és bocs,a 8.5-van fent! -
Petya2900XT
aktív tag
Hy mindenki!Vki meg tudná mondani mennyit eszik a 2900XT-m?(Mármint úgy kérdem,hogy maga a kártya,nem az egész rendszer 2900XT-vel szerelve?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest