- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Nem hangos.Nekem alapon se volt hangos(600/800) amint csináltam ventiszabályzást teljesen kusba volt csak 3D-be jött meg a hanjga de nem volt jellentős.60C° körül tartotta a kártyát3D-ben.
Most bios mod után 2D-ben 0,85v 216/247-ben 40-45C°-os a kártya és a venti 1000-ret
forog tehát kusba van.
3D-ben 1.10v 760/1069 és olyan 70C°-os max és 31%-on megy a venti.Úgyhogy egy kis alap zaj van és ennyi.Picco kollega jovoltából
ezt azér olvasd el:
2900PRO@XT bios mod, megéri! -
msgt.fubar
senior tag
-
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Vandit.
üzenetére
OK teny, hogy szemelyes tapasztalatom nincs a gyari hütövel, de a tesztek többsege szerint jol hüt, csak hangos. Most akkor megiscsak rosszul hüt is? Annak ellenere, hogy 2 slotos?

Pempellini:
Egy 460-as tap meg ok kell legyen, ha nincs hatszazmillio vacak a gepedben meg egy halalra huzott 4 magos proci^^ -
Fel
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
Én 7900GTX-ről váltottam 2900Pro-ra, a különbség jelentős... Legfőbbképpen nekem a képminőség változás tetszett, sokkal szebb a R600 AA és AF megvalósítási módja, mint a régi Geforce-oké. A sebesség is jobb lett, ráadásul mindez a mellett, hogy játékokban gond nélkül állíthattam be a legnagyobb részletességet, élsimítást, szűrőt, HDR-t... (na jó egyben azért akadtak "crytikus" gondok a képjavítókkal
)Viszont a GTO-d mellett megszokott csendről lemondhatsz, mert bizony ez a kártya - gyári - hűtővel zajos + hozzá jön még magasabb fogyasztás miatt csúcson tekerő tápventi és kész is a hangorkán...
-
J.J. András
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
hat milyen az mar, hogy nem szeret egy PCI-E tamogatast nyujto lap, akarmilyen PCI-Exp VGAt :?

nekem az ilyenek nem fernek a fejembe...., tehat, ha elfut vele egy HD2600XT, akkor egy HD2900Pro miert nem :?
komolyan, a mai alaplapok gyalazatosan vagy inkabb megbotrankoztatoan gyengek...
regi szep idök....
Abit TUSL2C
meg Abit IC7..., aztan DFI Lanparty....ezekbe barmit beledughattal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- RTX3080 10gb verhetetlen áron!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ezt azér olvasd el:

Abit TUSL2C