- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
Ezt már én sem birom szó nélkül
( jó értelemben)
Én is már kb 2 hónapja 2900cf-et használok és napokat töltöttem azzal, hogy teszteljem, hogy mennyi gyorsulást hoz a 2. kártya. (maradjon e 2. kari
)
Tömören és egyszerűen csak annyi volt az eredmény, hogy ha nem akadunk cpu limitbe, akkor nagyságrendileg 90% körüli gyorsulást hoz.
Ezt nyilván 1024x768-ban szűrők nélkül az életben nem érjük el.
Nagy felbontásban és sok-sok szűrővel viszont mindig megvan az eredmény.Egy pl.:
3dmark06
1680x1050 és minden szűrő nyélensm2 tesztek 90% gyorsulás a 2. kártyával
sm3 tesztek 110% gyorsulás ... ( ezt kb 5x futtattam le mire elhittem)Ugyan ez default beállításon már csak 40-50%, mivel a q6600 4ghz-en sem tudja tovább segíteni ilyen alacsony felbontáson.
A 3dmark-ról pontos táblázatot csináltam1 és 2 kártyás gyorsulásról, illetve 2,4-4ghz-ig, hogy mire elég illetve mire nem
Hamarosan felteszem (amint megtalálom
)
-
banderasz77
addikt
Nálam kivétel nélkül gyorsultak a játékok 10-65%-ig. Igaz a driverek és a támogatottság még hagy némi kívánnivalót maga után. 3DMARK-ban jelentős a fölény, amit szerintem lassan minden játék kamatoztatni fog hamarosan.
De az biztos, hogy jó driver és játék támogatottság kell!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest