Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- Pendrive probléma
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peron
tag
Mielőtt leordibáltok
én az előbbiekben postolt linkből azt vettem ki, hogy a PRO/XT kártyáknak két tápcsatijuk van egy 8 pines és egy 6 pines. Namármost az én tápomnak csak egy 6 tüskés PCIE tápcsatlakozója van + a kártyához adott 6-os csatlakozó. Én is így dugtam rá, és való igaz amit ír a Catalystben nem jelenik meg az overlock opció, sőt Atitoolnál ki is kapcsolt. Akkor most mi van? A tápom biztosan sz@r márka, mer' a nevére sem emlékszem
, meg amúgy is a MM-ben vettem egyik vasárnap mert pont akkor füstölt el a másik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

én az előbbiekben postolt linkből azt vettem ki, hogy a PRO/XT kártyáknak két tápcsatijuk van egy 8 pines és egy 6 pines. Namármost az én tápomnak csak egy 6 tüskés PCIE tápcsatlakozója van + a kártyához adott 6-os csatlakozó. Én is így dugtam rá, és való igaz amit ír a Catalystben nem jelenik meg az overlock opció, sőt Atitoolnál ki is kapcsolt. Akkor most mi van? A tápom biztosan sz@r márka, mer' a nevére sem emlékszem
.