Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #4981 üzenetére
Hát a Bioshockban még véletlen sem megy rosszúl az XT DX10-ben!
-
Balupapa
senior tag
válasz
és a GTX nem "teljesit" "néha" kritikán alul?
"ráadásul ahogy én nézegettem teszteket az r600 architetura next genekben jobban szerepelt."
Sztem ez a kulcsszó el is döntötte ezt az egész viaskodást,ezért veszek énis pro-t
akarom mondani XT-t
-
XaraX
addikt
válasz
Igazad van....részben.
Az nvidia (csoda) drivere sem született meg egyhamar,sőt valjuk be,még most sem talán.
Sosem amiatt döntöttem egy vga mellett,hogy ki gyártotta,az biztos.
Mindig azt vettem,ami megítélésem szerint jobban megérte. -
X Factor
addikt
válasz
Perzse én ezt értem, csak én meg fél éve várok 50k körül olyan karira, ami ATI és hozz egy 8800gts szintet. És tádám és minden elllen iranyulo negativ kritikat személyes támdasnak veszek, de ez csak perverzió, reálisan nézve tényleg van abban vmi amit mondasz, de amivel én játszom abban jobban teljesít, ráadásul ahogy én nézegettem teszteket az r600 architetura next genekben jobban szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest