- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
mokus1
üzenetére
Pont most raktam össze.
Hát, megszenvedtem vele rendesen. Először összeraktam, de újra szét kellett kapnom mert elfelejtettem bedugni a venti csatiját
, és összerakva már nem fértem hoozá. Aztán örültem, hogy megvan, próbálom berakni, nem megy. Rugózott a kártya hátulja. Kiderült, hogy a ventikeret miatt a 2db használatban lévő sata csatlakozo kinyomja. Na, ezt is egyel feljebb raktam, de még mndig feszíti egy kicsit.
A VRM -re való borda az nem sokat ér, 12C -vel melegebb tőle az összes VRM sensor, mint a gyári megoldással. De a GPU tényleg nem 55C fölé, ami nagy előny.
Majd ezt a VRM dolgot is megoldom a héten, ha lesz rá időm.Ja, és max. fordulaton is röhadt csöndesek a ventik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát, megszenvedtem vele rendesen. Először összeraktam, de újra szét kellett kapnom mert elfelejtettem bedugni a venti csatiját
, és összerakva már nem fértem hoozá. Aztán örültem, hogy megvan, próbálom berakni, nem megy. Rugózott a kártya hátulja. Kiderült, hogy a ventikeret miatt a 2db használatban lévő sata csatlakozo kinyomja. Na, ezt is egyel feljebb raktam, de még mndig feszíti egy kicsit.