Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
"SIS-t én semmi pénzért nem vettem volna, inkább megtoldottam volna 5-10k-val a keretet és vettem volna egy jobb lapot, de ez csak az én véleményem..."
Teljesen igazad van!
Csak 1,5 éve, mikor vettem, tulajdonképp kényszerből, akkor még nem igen olvasgattam utánna semminek, csak kellett egy gép! Nagyjából az adatok megfeleltek és megvettem!
De ez nem összeállított gép, hanem egy MM-es komplett konfig volt! Ergo nem igen tudtam variálni az összetevőket!
Most már ha vennék, ha mégis rákényszerülnék, Gigabyte P35- DS3-at vennék majd egy E2180-as procival
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A SiS-es chipsetben lehet igazad van, én is messze kerülöm de nem találtam semmi olyan írást ami arra vonatkozna, hogy a SiS-es akad az Ati karikkal.