- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Nem tudja valaki hogy ha veszek 2 15dB-s ventit akkor az 30dB lesz vagy ez nem müxik?
-
MasterMark
titán
Jah igen és még mér van az hogy rivatunerral ati kártyát húzunk, atitoolal meg nvidiát?
-
MasterMark
titán
Köszi, én itt néztem itt írják hogy nem biztos hogy jó
, ezért kéne valaki aki már biztosan tudja hogy jó rá.
-
MasterMark
titán
Hi all!
Van egy Sapphire ATI Radeon HD 2600 Pro vidókártyám és vennék rá egy GFXChilla hűtőt (mert a gyári elég szutyok) de azt írja a hivatalos oldalon a listán hogy "Fan header might interfere with heatpipes" nem tudom pontosan mit jelent de valami olyan hogy akadályozza a csöveket vagy mi.
Nah a lényeg hogy nem tudja-e valaki hogy jó e rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest