- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma665
csendes tag
Hello!
Kösz mindenkinek a segítséget, feltettem a sapphireon lévő drivert és ezzel minden tökéletes megy egyből.
Felrakta a CCC-t is gondolom ez a végső verzió (2007.0914.2139.36828).
Kérdésem, hogy fel kell még a WDM drivert rakjam v. HDMI audio drivert, vagy ezek is benne voltak a packageben?A jövőben ha frissitenem kell a drivert, CCC-t, stb akkor továbbra se tölthetem le az ATI honlapról? (Ez a telepítő van a az ATI-n: 7-10_xp32_dd_ccc_wdm_enu_53250
a sapphireon meg ez az AGPs: XP_8.42-070914a-053413E-ATI, akkor ez tök más széria?)Kösz
-
soma665
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni! Nem rég vettem AGP-s MSI Radeon 2600 PRO 256 MB-t
Eddig sose volt ATI-s kártyám, és nem vagyok amúgy se egy számítógépguru.Sajnos nem olvastam el időben a fórumot, ezért az elején elszúrtam, mert egyből feltelepítettem a cd-n kapott szoftvereket.
Aztán újraindítás után 640x480ban és 4biten indult el. Semmilyen változtatást nem engedett.Akkor letöröltem az összes nvidia drivert és minden ati drivert és progit is.
Amikor újra indítottam, a felbontás és színmélység jó volt (driver nélkül is), ekkor letöltöttm a [link] címről a Display drivert, 7.10 CCC-t és WDM drivert. De csak az utóbbi kettő települt fel gond nélkül, a display driver nem. A következő hibaüzenetet kaptam: "Severe: setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system.". És kilépett a telepítésből. Guglin se találtam megoldást. Windows Professionalom van 32 bites, ahhoz való drivert töltöttem le.Újraindításkor megint 640x480as felbontás 4bites szín.
Mi lehet a probléma? légyszíves segítsetek!
Kösz
Soma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest