- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #9901 üzenetére
Egy a gond, nem akarok sokat ríni, hogy napok, illetve hetek alatt 20-30ezreket bukok a türelmetlenségem miatt. Lásd 24K-ért vettem a 2600XT-t(amit még ma sem bántam meg, mert nagyon jó kari, sőtt, jobb mint amire számítottam), de 3 nap múlva ránéztem az árára 18K, azután egy hétre 16k volt a gddr4-es verzió. Azért akarok egy olyan VGA-t venni, aminek már nem sokat esik az ára, és még mindíg "fullos" kari. Elég volt abból hogy mindíg az árcsökkenés előtt három nappal veszem meg minden hardveremet. Így jártam az alaplapommal is.
Szörnyű szórások vannak a VGA piacon, van olyan kereskedés ahol egy árban vannak a 9600GT meg a 2600XT egyes változatai, de 8600GTS van sokkal drágábban mint 9600GT vagy HD3850. Sőtt van olyan kiszerelésű 8600GT, hogy csaknem annyiba kerül mint egy HD3870.
Tehát ha valaki felkészületlen ebben a témában, akkor vagy nagyon rossz üzletet csinál, vagy 5-ször olyan jót.
Tehát ma nem az ára szabja meg a VGA sebességét, hanem a szörnyű valóság.Közben elgondolkoztam az időtállóságról, tudom hogy az előző hozzászólásomban még azt írtam, de nem ebben az értelemben, hanem abban, hogy meddig tud jó teljesítményt nyújtani a game-ben.
A 2600XT modernebb felépítése miatt volt anno jó vásár, hát most erre mit mondjak, sokra megyünk vele. Szerintem nem vált be ez az elmélet az ATI-nak. Én azt mondom hogy ilyen téren majdnemhogy jobban járunk egy "elavult" csúcskarival. A fejlesztők úgysem foglalkoznak az új ati karikkal, tehát nem azokra írják a játékokat, hanem a régi NV-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Formula-1
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest