Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzsolesz #9902 üzenetére
Szerintem nem tudsz venni olyan hardvert, aminek nem csökken az értéke egy idő után; vga-ban biztos nem. Azért érdemes középkategóriás vga-t venni, 30k körül, így kevesebbet buksz. Én most 512MB-s 8800GT-t vennék; ahogy néztem korábban, a HD4xxx nem lesz olcsó.
BukottHangya: Ha XP-d van, a CCC-ben betudod állítani a képfrissítés felülbírálását, ha Vista-d, ott nem, mert egyszerűen nincs benne a CCC-ben. ATi Tray Tools-al belehet állítani a képfrissítést. Egyébként Vista-n szinte minden játék 60Hz-en megy (ATT nélkül), XP-n jó, de ha AA-t állítok be, akkor is átvált 60 Hz-re.
-
válasz
tzsolesz #9902 üzenetére
a 96GT ára most stagnálni tűnik (majdnem eltaláltam, mikor kell venni - de csak majdnem
), a 3850 még az utóbbi hetekben is kúszott lassan lefelé. szerintem ez a két kártya többé-kevésbé elég lesz 12x10-es felbontásig bezárólag még egy darabig, max. egy adott ponton elhagyja az ember az élsimítást.
a 2600XT szerintem nagyon jó vásár volt, ha az ember tudja, mire akarja használni (és most is az, ha nincs extra 10-12e egy dupla olyan erős kártyára) - én pl. elég nagy részben az UE3 engine-es játékok dömpingje miatt vettem. Oszt' jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest