Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
én is a Black Box-os kérdezést akartam leírni, csak nem ment el a HSZ. Amúgy nekem van Blac Box, amit rohadtul nem használok. Egyszerűen nem érdekel. Bár kíváncsiságból felbontottam, meg regisztráltam, meg letöltöttem valami gagyi játékot, ami valami CoD2-höz hasonlító multiplayeres izé, de mivel új WIN-t raktam, má nincs meg. Gondolod elbótolhatjuk, ha kőő. Nekem nagyon nem kő.
Tényleg, ilyenkor egyáltalán átadhatom valakinek?
-
athomi
veterán
Én AGP-ben még nem is láttam 2600XT FULL-t. Örülj, hogy egyáltalán 2600XT-t találsz benne.
Matamata: Ha ugyanannyiért kapod meg a 2600XT-t, mint a Pro-t (ráadásul ez csak DDR2-es!), akkor már miért ne azt vennéd amelyiknek nagyobb a teljesítménye? Eladásnál sem lesz mindegy!
Ja és az FSP-m kevésbé ontja magából a meleget, ráadásul halakabb is, mint az előző gagyiság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest