- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Eszedbe ne jusson!
Ilyen karit 2950-re cserélj majd.
Szerk.: Inkább keress valakit akinek 2600XT kell, de nem érdekli a BlackBox és ajánlj neki 4-5k-t a kódért. Te is jól jársz, meg ő is.
A TF2 pl. a 9550-enem is szépen elfutkorászik 1024-ben, a 2600XT-n meg Motion Blur nélkül fixen 75 fps-en áll 1280-ban.(egyébként hajlamos leesni 30-35)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
sosperecek18 #955 üzenetére
Nézz meg pár Team Fortress 2 videót és rögtön fülig ér majd a szád, így.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
sosperecek18 #945 üzenetére
Vegyél GDDR3-asat meg egy láda sört, jobban jársz.
Fagyás a múlté, az új driverekkel nincs gond.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
belaazallat #941 üzenetére
Igen, Sapphire 2600XT Fullhoz BlackBox jár (Day of Defeat is van benne), 2-3k-val drágább általában.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A PH GDDR4-es XT-t tesztelt. (ezalapján mondtak ítéletet (a hülyegyerek edition alapján
), és csak miután többen állítottuk a topikjában, hogy nincs érzékelhető előnye a GDDR3-ashoz képest, és nem a GDDR4-es lesz a meghatározó verzió, akkor voltak hajlandóak kiegészíteni a tesztet GDDR3-assal)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kötelező #930 üzenetére
Azért kicsit érthetőbben is fogalmazhatnál. Pl. "Hogyan fut 2600XT-n a Colin Dirt?"
Ez alapján úgy sejtem el lehet játszogatni vele.CPT.Pirk: Vagy nem erőltetni a maximális részletességet, a nyakam rá hogy ha kicsit visszaveszel itt-ott, nem lesz látványosan rondább, de rögtön 30 fps felett lesz stabilan.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kötelező #927 üzenetére
Ne viccelj, ezt teljesen felesleges nézegetni, pl. a 7100 fel van solorva, de hogy amit azon művel azt futásnak nem nevezném az biztos, döcögésnek is nagyvonalú lenne.
(a 6600GT-m agyonvert volna egy ilyen kártyát, a játék mégis 1-3 fps-sel futott 1280-ban)
Mivel a legújabb DX-et támogató VGA-ról van szó, logikusan az fel sem merülhet hogy a kártya képességei gördítenének akadályt a száguldozás elé.
A teljesítmény már más kérdés, ezt egy ismert engine esetében sejted, egy ismeretlennél meg fogod magad és kipróbálod a demót.(ha nincs akkor meg megoldod máshogy
)
Szerk.: 6600GT-n próbáltam ki, és miután jót derültem a "sebességen", felfigyeltem a "motorhangokra", és azt mondtam ilyen gagyi zümmögő sz@rral én nem játszok, '99-ben az első részben még elment, de 2007-ben had ne mondjam meg mit csináljanak ilyen tré hangokkal.
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer #863 üzenetére
Sajnos a Catalyston kívül még semmi sem támogatja a 2600-akat...
Szerintem biztos cserélik gariban, gyk. hibás a kártya, de ha nem korrekt az üzlet lehet hogy hivatkozhatnak a specifikációk megváltoztathatóságára.
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha a 128MB-os 6600GT-mel is lettek volna hasonló dolgok, akkor azt mondom kevés a VRAM, de nem voltak, és nem csak ET-ben csinálja, szóval arra sem lehet kenni, azt sem hiszem hogy a rendszermemória vagy a PCI-E sávszélessége lenne kevés, nem értem. Különben is a háromtrémárk tesztekben a leglátványosabb, amik nem viszik túlzásba a textúrákat, és azoknál is csak 1-2-ben... na mindegy, attól hogy értetlenkedek nem fog megoldódni, én arra tippelek hogy a driver a ludas, de ez idővel úgyis ki fog derülni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
3DMark05-ben a Firefly Forest és a Canyon Flight tesztekben is meg-megakad a kép (főleg az elején), meg ha jobban belegondolok apró röccenéseket az ET:QW demója és a TF2 is produkált, másnál is előfordul ez a dolog vagy egyedi?
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #763 üzenetére
Én a 45k-s 8500LE után döntöttem így, mondjuk az akkor brutál kártya volt, mindenki a csodájára járt.
Akkorát kb. a 9700 szólt még.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BalintUG #758 üzenetére
Besz@rok, volt valami marketingkampány mint a Pentiumnál, csak lemaradtam róla?
Tudod mit, ne vegyél majd 2950-et/8700-at se, mert azok meg csak 256 bitesek lesznek! Vegyél min. 8800GTX-et, mert az 384 bites, de a legjobb egy 2900XT lenne, mert az már 512-es, és az is fontos hogy 1GB-os legyen! -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #751 üzenetére
Ha 90-100$-ért megéri eladni egy 2600XT-t, akkor nem értem miért nem éri meg nekik 250-ért ez a dual kacat.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ránézésre nem az, ahogy az adatlapja és a dokumentációja szerint sem...
PERFORMANCES
• Memory interface: 128-bit
• Engine Clock Speed: 850MHz
• Memory Clock Speed: 2300MHz
• Stream Processing Units: 120
• Texture Units: 8De ha dual GPU-s lenne, akkor sem lenne érdemes most erre váltanod, szerintem.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Episode 2 és Portal még nem elérhető, Team Fortress 2 és Day of Defeat már lent van.
2D-ben 45-53°C (mikor milyen kedve van), játék után 55-nél többet még nem láttam, közben nem mértem, de abból ítélve hogy nem hallottam a karit gondolom nem volt melege, 6x°C lehetett.
Tuning nem nagyon megy egyelőre, AMD GPU Clock Tool 750MHz-es memóriánál megölte a drivert (kékhalál), magot még nem húztam, várok egy normális Tray Tools verzióra. -
VaniliásRönk
nagyúr
A GDDR4-es 512MB-os a tesztek szerint extrém esetben 10%-kal gyorsabb a 256-os GDDR3-asnál, átlag 5% a difi, amiből nekem egyértelmű, hogy sem a memória mérete, sem pedig a busz szélessége nem szűk keresztmetszet.
Komplikato: A Fear eleve olyan sz@rul van megírva mint kb. a Stalker, ATi kártyákon egyik sem fut normálisan, szóval ezek esetében nincs értelme arról beszélni hogy elég-e a VRAM, úgyis mindegy ATi GPU-val, a Doom 3 meg azért elszaladgál egy ilyen VGA-n, a jövőbeli id játékok pedig a Megatexture miatt nem igényelnek sok VRAM-ot.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
belaazallat #550 üzenetére
Az én kártyámon van NTSC/PAL jumper, de rendesen oda is van festve.
-
VaniliásRönk
nagyúr
ATi Tool 0.27 Beta 2 elindul, de mikor Set clockot nyomok visszaugrik a csúszka default órajelekre, ez sem csinál semmit.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A Full annyiban különbözik a Lite-tól, hpgy jár hozzá a Valve Black Box, ami nem egy rossz dolog.
Megkenném, de nincs mivel, max. margarinnal tudok nekiesni, az AMD GPU Clock Tool elszállt...
f4lcon: Mivel nincs mivel húzni, és tényleg halk a gyári hűtő, egyelőre nem szerelem fel. De itt vannak ezek, hátha megfelelnek.[link] [link]
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sapphire 2600XT Full...
Ehhez Blackbox jár, Day of Defeat is van benne.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #495 üzenetére
Akkor ideje sort keríteni egy Win reinstallra.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #492 üzenetére
DriverCleanerrel is próbáltad lepucolni a szemetet?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Szerintem itt is a driver a ludas, de hogy pontosan mi az oka azt passzolom.
A 6600GT-m esetében gondolom amikor a DX képességeket vizsgálta akkor aktivált valamit a driverben, aztán úgy maradt a dolog, pl. ezért is használtam ATi Toolt, mindhárom órajel egyformára, egy 2D meg egy 3D profil + 3D Detection, és minden ment ahogy kell.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #410 üzenetére
Szerk.: Az ''Ez nem mentség'' után, de közvetlenül a vessző elől hiányzik egy ''
'', lehet mégis elfogadom a mentegetőzésedet.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #409 üzenetére
XpertVisionék Sonic-nak hívják, nem kötni akarok csak hogy ne kerüljön összetűzésbe az eladóval a srác.
Szerk.: Ez nem mentség, a ''teammel'' 16:45-kor még azon kellett agyalnunk, hogy milyen konstrukciójú legyen az az agymenés, ami a tetőcsomagtartóra emel 2 bringát, és képes szivargyujtóról üzemelni... kezelni kéne az egyetemi tanárokat, mert ilyen feladatot normális ember nem talál ki.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sokáig nem volt rendes grafikus verzió Windows alá, ezért is jött létre az MPF, egyébként 1-2 opció a mai napig elérhetetlen a grafikus verzióban, pl. ha 5:4-es TFT-d van (1280x1024) azt csak az MPF-ben tudod beállítani (igaz minden alkalommal, mivel nem jegyzi meg ezt az opciót
), a grafikus ilyen esetben sajnos kinyújtja a képet függőlegesen...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
ellington #321 üzenetére
De van codecs mappa. (MPlayer-1.0rc1-gui\codecs)
Letörölheted, de a codec-csomagok egyik jó tulajdonsága, hogy valószínűleg így is marad utána egy rakás szemét, amit max. format + Windows reinstall tüntet el.
Ha szimpatikusabb a Windows Media Player, akkor is a filmek 90%-át meg tudod nézni vele, ha felteszed az Xvid-et [link], az AC3 Filtert [link] és a VobSubot. [link]
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest