- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
tzsolesz #9844 üzenetére
1024/768-ban elég sokmindenhez elég. Mondjuk Full AA/AF 1024/768-ban Teljes object details mellett 30FPS alatt teljesítl Dungeon Siege II-ben. Ami elég ótvar....
Direct3D DirectX 9,0c-ben. Gondolom a proci nem fogja vissza, mert elég jól belendül, ha kikapcsolom az AA/AF-et.
-
bolcsodal
addikt
Legyen úgy. De ha belegondolsz a két logikai szál ugyanazt a cahce-t használta a HT-s prociknál. Tehát erőteljesen parasztvakítás volt, csak úgy mint a PAT a Canterwood és a Springdale lapokban...
Ha érne valamit, akkor most a kétmagos procik 4 magosnak számítanának...
A Quad meg 8 magosnak..nemhiába dobták ki a szemétbe az egészet.
Persze más architektúra..de mégis...
Szerintem....
-
bolcsodal
addikt
válasz
tzsolesz #9832 üzenetére
Akkor fűzzük össze. A HD2600XT-t egymagos procival nem lehet szinte kihajtani játékokban. A HT pedig egy vicc, egyáltalán nem összevethető a két fizikai mag előnyeivel. Az összehasonlítás nem volt a legjobb, mivel a 805-ös a leggyengébb Pentium D...
Még úgy is gyengébb az egymagos Prescott, hogy 2MB cache-t heggesztettek hozzá...
-
bolcsodal
addikt
válasz
tzsolesz #9828 üzenetére
"P4 3Ghz HT 2Mb L2 cache " ilyen proci csak Pentium D szériában van, ami eleve két prescott magot tartalmaz.
Egymagos procival nehéz kihajtani ezt a kártyát..persze nem lehetetelen. Egy szorzolock mentes 3GHz-es Northwood-ot fel lehet tolni 4GHz-re..azzal talán elszaladgál....
-
bolcsodal
addikt
válasz
VaniliásRönk #9812 üzenetére
Két XT tud annyit, mint egy 3850-es?
-
bolcsodal
addikt
válasz
BabLeWeS #9807 üzenetére
Bakker azért néha olvasgass utána annak, amit leírsz....
Teszem hozzá legutóbb a szüleim gépére csak vírusírtót sikerült rátennem (Avast Home), mielőtt feltettem a tűzfalat. Mire lehúztam netről a Comodo tűzfalat telepíthettem újra a rendszert...
Az első 15 percben vagy 40 támadást fogott meg az Avast, de volt köztük olyan, amivel nem tudott mit tenni...
Síma SP1-es windóz volt...
De a hardvert nem ette meg a vírus...
-
bolcsodal
addikt
-
bolcsodal
addikt
8,3-at próbálta már valaki AGP-n? Felmegy rá normálisan?
-
bolcsodal
addikt
Ez alapján a táblázat alapján [link]
Kb 77%-on jár most az alapórajeles HD2600XT. Persze húzva sokkal többet bírna egy harapósabb konfigban ezt nem vitatom.
5,8K 200-as FSB mellett volt. 250-es FSB mellett 6943pont. Lehet kuriózumnak beküldom a 3DMark05-ös topicba...lehet majd kuncogni...
-
-
bolcsodal
addikt
Nah..fent van a 8,2-es driver+CCC.
Kb 81%-ban ki is tudja hajtani a konfigom az alapórajeles HD2600XT-t...
-
bolcsodal
addikt
Nálam nem működik a manuális install. Nem talál ahrdverinformációt a megadott könyvtárban!
Még próbálok trükközni a 8,1 hotfix inf file-jával, hátha felmegy vele a 8,1-es Catalyst. A CCC-t sem tudtam külön feltenni. Az AtiTool Béta meg rendszeresen fagyogat...
Wellcome to the jungle baby...
-
bolcsodal
addikt
Köszi, végre látom a kártyát!! A 8,1 hotfix korrektül megy. A konfig volt alatta húzva. Alapon 5,8K-volt...tiszta szégyen...
Azért remélem tán később normálisabb driverek is lesznek hozzá.
Húzni még nem húztam..egyenlőre az is jó, hogy látom a freki/hőmérsékleti értékeket. Mellesleg ilyen CPU limit mellett inkább nem húzom semerre. Mondjuk így is kétszer jobb, mint a régi kari volt.
CCC-t külön le lehet tölteni?
-
bolcsodal
addikt
Nah...bent van a kari. Makrancos vas az biztos. Omegák kilőve/elvéreztek. Catalyst 8,2 símán elvérzett. Most 8,1 hotfix van fent. De ez csak display driver nincs mellette CP, vagy CCC.
Neked milyen driver van fent?
Az ATT abszolút elvérzett, még a kártya alapvető paramétereit sem látja..aktuális GPU frekinek 13,5MHz-et mutat...
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
mcmester21 #7841 üzenetére
Ha ilyeneket csinál az új, akkor én nem szeretném....
Szerintem nem mindig a legújabb driver a legjobb! Régebben énis ezzel szórakoztam, de leszoktam róla...felesleges.
-
bolcsodal
addikt
válasz
mcmester21 #7839 üzenetére
Mi volt a baj a régi driverrel?
-
bolcsodal
addikt
válasz
mcmester21 #7837 üzenetére
Rakd vissza a régit.
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
CPT.Pirk #7830 üzenetére
Horror...
Nah úgy néz ki jövő héten HD2600XT AGP tulaj leszek. Kíváncsi vagyok...
Ez alapján a HD2600Pro teszt alapján bizakodó vagyok.
Egy 3100+ Sempron erősebb egy @3.2P4 Northwoodnál?
-
bolcsodal
addikt
Akkor mégegyszer megkérdem hátha.
Felmegy módosítgatás (reszelés) nélkül egy Zalman VF700AlCu egy Saphire HD2600XT-re?
-
bolcsodal
addikt
ez szinte mindenhol 40%-os gyorsulást jelent. Milyen FSB-n ment a P4-es rendszer, és miylen FSB-n az E2180-as? Csakhogy a lényegre kérdezzek rá. Ha minden maradt a régiben a játékok esetében akkor erősen CPU limites volt a P4-es konfig.
És akkor távol tartom magam a HD2600XT-től...
-
bolcsodal
addikt
Valaki játszik FEAR-t közületek? Hogy bírja a kari? Nézegetem a teszteket, de általában durva erőgépekbe teszik bele a legszarabb kártyákat is, így torzulnak az eredmények.
-
bolcsodal
addikt
Van még valaki, aki CRT monitorral használja a karit?
Az "Invalid CRT display type" hibaüzi nálatok is fent van az eseménynaplóban?
-
bolcsodal
addikt
Én nem ajánlom ezeket aprogikat. Hacsak az alaplaphoz adott progival nem lehet ilyeneket csinálni. Nekem IS7-em van és általában fagyáshoz vezetett az windóz alól történő FSB állítás.
Valamint neked AMD procid lévén nem a proci szorzót kellene állítgatni (amire tökéletes lenne az RMClock), hanem az FSB-t. Az FSB emelése viszont megterheli az összes komponenst így instabilitáshoz vezethet. A RAM-ok hogy futnak húzva?
A teljesség igénye nélkül: ClockGen, RMClock, Speedfan, SysTool..ezek operálnak windóz alól.
-
bolcsodal
addikt
válasz
BIZ0906 #7511 üzenetére
"A VPU recover lehetővé teszi, hogy a megjelenítő illesztőprogramja alaphelyzetbe állítsa a grafikus processzort abban az esetben, ha az nem válaszol a megjelenítő illesztőprogram utasításaira. A VPU recover használata során a megjelenítő illesztőprogramja a legtöbb esetben képes alaphelyzetbe állítani a grafikus processzort a rendszer újraindítása nélkül is."
-
bolcsodal
addikt
Nah elültettétek a bogarat a fülembe...hazamegyek megpróbálom leszedni az Omegát!
Nekem egyedül régebben Unreal2-ben okozott problémákat..de a mostani az fent van már 2-3 hónapja.
Nálam a maradéktalan eltávolítás: uninstall/safe mode Driver cleaner/registry clean. Ez általában leszedi az ATI/Omega maradékokat rendesen...
-
bolcsodal
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest