- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
Louloudaki #13336 üzenetére
hát nem tudom ,hogy most hogy érted a 25K-s karit , de még nincsen egy hete hogy Sapphire 3850-est vettem , 512 mega ramosat 22500-ért futárral!
-
Májsztró
addikt
válasz
c41r0^ #13285 üzenetére
hidd el nekem hogy nagykerből ott volt neki 3000-ért a 2600XT Sapphire , 256 megás változata a listán... 7300GT-t meg nem is hiszem lenne rajta. Ennyit ér a kártya , nem kell itt a 10ezrekkel vagdalózni ... ez van , előbb utóbb minden átmegy a szart sem ér kategóriába ... Nekem meg el kellett adnom a kártyát , nem várhattam meg amíg majd 8-ért felteszem és valaki meg mondja rá ,hogy 6000 de jó lenne ha egy rohadt péklapátot meg egy 200m-es kutyapórázt beszámítanál .... Korrekten elrendeztem, és nem is igazándiból veszítettem rajta , mert ez a kártya nem ér 10K körül
-
Májsztró
addikt
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13269 üzenetére
mond meg hogy kártyát cseréltek , utána mg utalod a lóvét , vagy személyesen átadod ha úgy is megy ... csak nem lesz ollan ... vagy valamit adj neki biztosítéknak, amit majd visszaad ,hogyha kifizetted a kártyát
Egyébként egy 76GS hol vna egy 2600XT-hez képest ? Pont ott ... hamar cseréld el 2600XT-re
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13260 üzenetére
van nála beszámítás , de mostanában nem lehet elérni szegénykét ... már 5 napja üldözöm , de semmi .... Meg csak olcsóér számolná be nagyon a kártyádat ha egyáltalán beszámítja ... Meg sztem ha használtan veszel az ugyan olyan jó , 7-8e-ért keress egyet , és ajánlj érte 5-6e-t annál enm ér többet ... az enyémet reggel vitték el 3850 forintért , mondta a srác hogy 3K én meg hogy mivel 3850-est veszek fizessen annyit aztá így is lett
Szóval a Sapphire talán az egyik átlagos hűtésű kari a 2600osok között ... és elég jól is végzi a dolgát. Én mindenképpen a Sapphire-t ajánlanám , vagy ha ráakadsz egy HIS IceQ-ra
Bár ezeknél a kártyáknál édes mind1,hogy éppen milyen a hűtése .. ha nem húzod akkor ugyan úgy 15-20 évig megy mind
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13257 üzenetére
Hát a HIS ből az ICEQ a legjobb hűtéses Ati kártyák ... ha van ilyen 2600XT-be akkor az a legjobb , de ez sem rossz , passzív , ha esetleg melegnek érzed meg ráteszel egy 12cm-es ventit alulfeszelve .. hangja nem lesz de levegőt meg kap a kártya ... ez nem rossz tálasztás
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13233 üzenetére
annyira zavaró , hogy ha csak a gép megy , nem hallgatsz zenét , vagy a tv nincsen bekapcsolva ... akkor elég rendesen lehet hallani hogy elpörög , aztán visszalassul ... ha fent van a ház oldala , meg van benne 1-2 házhűtő akkor sztem egyáltalán nem fogod hallani ... de összességében nem hangos a kártya ... engem már az sem zavar ha 2d-be össze vissza pörög . Nem foglalkozom vele
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13230 üzenetére
Hát ... igazándiból én csak azt tudom mondani ,hogy nem hangos ... nálam nincsen fent a ház oldala. Egy baja van a kártyának , hogy 2D-ben ugrál a fordulatszáma , de ezt BIOS-átírással meg lehet oldani. 3D-ben meg úgysem azt fogod hallgatni ,hogy éppen mennyire búg , vagy sem ...
-
Májsztró
addikt
válasz
Chaser #13221 üzenetére
[link]
Ilyeneket művel ... meg többször kidobott a játékból emg vissza ... VPU Recovery is volt közbe , több is ... volt hogy rendesen visszajött a kép ... Volt hogy a menü , a térkép , meg semmi más sem látszott csak a játék maga ... volt hogy tök fekete képernyő és csak az iránytű maradt meg meg a célkereszt .... érdekes -
Májsztró
addikt
Lenne egy problémám , remélem valakinél már volt ugyez , és már siekrült megoldania
Szóval BIA:HH-ben a Black Friday nevű mapon vagyok .. esik az eső , lőnek ... egyszer csak kékhalál az ati3duag.dll-re hivatkozva .... megpróbáltam hogy a 8.9-es drivert cserélem 8.10-re ... de ugyan úgy kékhalál. Valakinek valami ötlet ? -
Májsztró
addikt
válasz
barnam_ #13184 üzenetére
közben rájöttem ... de annyi minden van a RBE-be amit nem merek megbabrálni ... Nem szeretnéd leírni ,hogy konkrétan melyiket kell lentebb venni ,hogy 2d-be alacsonyabb órajeleken menjen a cucc , meg hogym égis kb miylen órajelet adjak meg neki ?
Meg milyen %-on pörögjön a venit , mert most egyszer hol hangosabb ,hol halkabb , össze vissza pörgeti magát
-
Májsztró
addikt
Sziasztok ! Régebben volt róla szó ,hogy van valami beállított BIOS , ami 2d-be visszaveszi a feszt meg az órajeleket. 3D-ben meg beállítja a default órajeleket a kártyán. Ilyen BIOS kéne nekem , meg egy progi amivel xp alól lehet ezt frissíteni ! Tudnátok segíteni ebben ?
-
Májsztró
addikt
Olyan vicces dolgot találtam , hogy a kíváncsiság kedvéért lefuttattam low-on de 1024*768-ban is , meg 1280*1024-ben is .. mondom hátha valami meglepi lesz, hát lett :
[link]MOD: képbe nem fért be
Az alábbi táblázatban a + %-ok az 1280-as felbontás javára vannak ... Tehát 1280-ban a benchmarck jobban futott nálam , mint 1024-ben ...
-
Májsztró
addikt
Uhh , most tettem fel a far cry 2-t ... hát nálam nem úgy megy ahogy gondoltam elsőre
-
Májsztró
addikt
azon gondolkodom ,hogy egy 8800gts csere milyen jó lennne
-
Májsztró
addikt
-
Májsztró
addikt
válasz
CPT.Pirk #13078 üzenetére
és úgy mennyi lenne az összteljesítmény ? ha az alaplapi meg egy 3470 menne hybridbe ? Gondolom a kettő közül a 3470-es az erősebb , így gyorsabban menne mint egy 2600xt ?
Egyébként csak most eszméltem fel,hogy a lap tud crossfire X-t. Akkor mehetne benne 2x2600XT, woooow
-
Májsztró
addikt
válasz
CPT.Pirk #13073 üzenetére
minél erősebb karit ? Most már annyifélét írtatok , csak a lényeget nem .... 2600Xt-nek okés hogy a felét megyi/meni (ide nincsen megfelelő magyar szó , vagy hülyén hangzik
). De akkor az IPG + 2600XT , többet megy mint egy 2600XT ? Vagy az IPG visszafogja , vagy valami köztes megoldás ?
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #11150 üzenetére
ez így van
#11151 Fagy(i) ! Írta hogy a venti a károlyra fú
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #11145 üzenetére
Tehát akkor LCD-n nincsen különbség a két kártya közt .....
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #11138 üzenetére
nekem 2600XT előtt egy Gf 6800gs-em volt .... hát nem tudom ,hogy miért mondjátok ennyire ,hogy így meg úgy jobb a kép Ati-n. Nem úgy vettem észre ,hogy olyan óriási különbség lett volna a kettő között váltáskor .... sőt , pont ugyan olyan ....
-
Májsztró
addikt
Kész volt a csávó ahogy észrevettem ... PARASZT VAGYOK ÍGY IS UGYIS
-
Májsztró
addikt
-
Májsztró
addikt
válasz
tzsolesz #11011 üzenetére
egy vinyón van a pista meg az xp ? ha igen akkor tedd külön .... meg esetleg szedd szét a gépet , darabokra .... egy fél órát maradjon szétszedve , áramtalanítva ! aztán rakd össze ... ami poros fújd , töröld ki. LEhet hogy semmire nem mész vele , de ha sok port kiszedsz akkor nem kell mostanába takarítani , meg lehet hogy hűvösebb is lesz
-
Májsztró
addikt
8.6 előtt leszedtem minten Ati-s cuccot , tökéletesen működik ...
Igaz ,hogy tegnap játszottam a Tyrian 2000-el , nem tudom ki ismeri. Ma meg b*szik elindulni
-
Májsztró
addikt
válasz
HUNNIA1920 #10824 üzenetére
jó a zalman hűtő , de én jobban bízom abban a hűtőben ami a gpu-val együtt fedi a ramokat is ... olyan "szar"nak tűnnek a ramsünik
-
Májsztró
addikt
válasz
HUNNIA1920 #10821 üzenetére
gond nem lesz , meg gari sem
-
Májsztró
addikt
3dmark 2006 , def , 8.5 driver : 4400 pötty (alap vga , alap cpu)
8.6 driver : 4527 pötty (alap vga , húzott cpu)Szal démárkba semmit nem gyorsul ...
Játék meg csak az assassin's creed van fent , megnéztem ,hogy hogy megy , de semmi különöset nem venni észre , az sem gyorsult , meg nem is lassult .....
-
Májsztró
addikt
válasz
CPT.Pirk #10758 üzenetére
képfrissítés alatt ha azt érted , hogy jobbklikk , tulajdonságok , beállítás , speciális , monitor 60,70,75 hz - akkor nem sokat változik , de a monitoromon amúgy sem látszik meg a különbség , CRT-nél biztosan megvan , Uninstallba nincsen egy fia betű sem ....
Játékban is megnézem a különbséget egy pillanat, meg démárkot is nyomok , következő hsz-ben megírom
( mer megyek enni
)
-
Májsztró
addikt
válasz
horvathkrisz #10742 üzenetére
teljesen korrekt
MOD: #10741 ---> fagy53 , írja a srác , hogy nontuning asrock lap , még a ramokat sem tudja 667-en járatni , 533-mas ramokkal , meg 1,6-os procival ne várjon többet az ember , főleg asrock lapban -
Májsztró
addikt
nekem sem lett tuning után abszolúte semmi gyorsulás ... szemben ha a procit húztam ... 2200 gyáriról ment fel 2625-ig , nem sok , de azért játékban észre lehet venni
-
Májsztró
addikt
hihetelten ,hogy mire nem képes egy hűtőtakarítás , és egy kis hűtőzsír .... 99 fokos volt a GPU terhelve tuning nélkül ... most max 56 , fölé nem tudom nyúzni sehogy
-
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10457 üzenetére
értem én , csak a számtechbolt az mégis egy biztosabb pont
-
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10454 üzenetére
Nincs egy számtech bolt ? mond meg hogy adsz nekik zsebbe 1-2 ezret , nézzék meg , ha nincs más út akkor ezt próba ....
-
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10411 üzenetére
érdekes ... akkor marad az utolsó kettő lehetőség .... vagy új xp sp2-vel , vagy rossz a kártya
-
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10408 üzenetére
csökkentett módban volt a driver cleaner ?
-
Májsztró
addikt
válasz
belaazallat #10393 üzenetére
Próbáld meg hogy leszeded a drivert , újraindulsz csökkentett módba , leszeded az összes atis drivermaradékot driver cleanerrel , indulsz normál módban , felteszed a drivert és újraindulsz , ha ez sem akkor vagy teljes win install , ha az sem akkor menyekkent a kari
-
Májsztró
addikt
dobtam a kari alá egy 12cm-es ventrillátort ... most max 90 fokos .... idle 50
-
Májsztró
addikt
-
Májsztró
addikt
válasz
tzsolesz #10355 üzenetére
engem valahogy nem érdekel hogy milyen meleg , ha gondja van akkor úgyis vagy kigyullad , vagy elolvad ( az első hamarább fog jelentkezni )
Aztán ha tönkremegy akkor veszek egy új gépet , megvárom míg vihar lesz , és bemondom hogy a régit szétvágta egy gömbvillám .... osztá ennyi
Egyébként nem vágom énsem hogy miért nem képes visszafújni a cutzot a venti , sztem az autómata ventrillátor vezérlés miatt lehet , mert ha nincsen terhelés a GPU-n akkor nem pörög annyira ez a fos , vagy valami ilyen lehet
Ja , a lapom még szintén nem szólt hogy melege van , egyébként heatpipe-os a bridge-k hűtése , szal attól nem fosok
MOD: 4x is avatar
-
Májsztró
addikt
válasz
M@trixfan #9988 üzenetére
valszeg minden drivercsere után meg kellene küldeni egy Driver Cleaner Pro-val , teljesen eltűnteti a régi csetreszeket , és csak az új lesz fent , és nem valószínű ,hogy a 8.2-be mondjuk 80 fps van a stalkerben , 8.4-el meg 60 , sztem
DE aztán nem tudom , belőlem is hiányzik a hiba
-
Májsztró
addikt
akkor ezt vegyem igennek ?
-
Májsztró
addikt
érdemes feltenni a 8.5 drivert ? 7.10-esem van fent , minden tökéletesen megy rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mobilinternet
- Autós topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest