- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hát, lehet ezt sokféleképpen nézni. Nem vagyok éppen nVidia fan, de azt meg kell adni nekik, zseniálisan pozícionálnak, és pontosan tudják, hová mekkora effortot kell tenni. És végső soron ők nem azért vannak itt, hogy mi örüljünk, hanem azért, hogy pénzt termeljenek. Csúf kapitalizmus

... igen, az FX sztorit ismerem. Szerintem állati jót tett az nVidiának, visszakeveredtek a talajra a fellegekből, és megúszták közepes veszteséggel. Azóta észen vannak. Mondjuk a 8600-as kártyákból kinézek egy kisebb-nagyobb buktát DX10-ben, ott azért kissé elvetették a sulykot.
AMD Power:
Sorry, néha nem bírok magammal, és kitör belőlem a technokrata
-
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Én nagyon sokat várok az AMD&ATi házasságból. Az AMD nem viccből adott ki 5.6 milliárd dollárt azért a cégért.
Aktív témák
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest