Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
joshua7 #14238 üzenetére
Én még örülök is, mert 27k-ba beszámoltak nekem egy 5770-est kb egy hónapja
Most meg nem tudnék emberi áron, komoly ráfizetés nélkül megszabadulni tőle. Hát igen, oda kell figyelni ezen a tetves hardverpiacon, mit mennyiért árul az ember, ha azt akarja, hogy meg is vegyék.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
DroiDMester #11915 üzenetére
Nem hitetlenkedek. Nincs ezekben az értékekben semmi meglepő annak számára, aki ismeri a kártyát
(E)Storm: ne add el a CuCore-t, és ne gondolkozz más hűtési megoldáson. Az a rézmagos ketyere úgy jó, ahogy van. Nálam 1680x1050-es felbontáson 73 fok volt játékban és szőrfánk alatt is a maximális hőmérséklet.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
p3rgam3nt #10040 üzenetére
A dx11 egy nagy parasztvakítás, már elnézést, ha nyers voltam
Asus 5770-esem van, a Metro 2033 már igen erős kompromisszumokra késztetett megjelenítés terén, és nem is kapok olyan hűdeodab*sz grafikát a tesszellációval a dx10-hez képest. Képzeld el akkor 5750-el ugyanezt
A 4890-es, de még a 4870-es is igen power kártyák, sokat számít az a minimum 256 bites memória csíkszélesség. Hiába az 1 Gbyte GDDR5, ha nem bírja áttolni 128 biten. Föltettem az E8400-es cpu-mat 9x400 fsb-vel 3,6 GHz-re, a GPU annyi számolnivalót kapott tőle, hogy belaggolt
Persze ezért van az 58xx sorozat, ha kevesled a 128 bitet, dobjál rá még lóvét
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
whatnot #9935 üzenetére
Mondjuk CU Core tulajdonos vagyok, tehát nem egészen referenciamegoldás van a kártyámon hűtésre, de túl nagy jelentőséget tulajdonítanak sokan ezeknek az egyedi hűtésmegoldásoknak annak ellenére, hogy a gyártó által biztosított megoldás is tökéletesen megteszi, és most nemcsak 5750/5770 kártyákra, sőt, hogy tovább menjek, nemcsak ATi kártyákról beszélek
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
whatnot #9757 üzenetére
CUkor
Nálam ennyi a vége alapfeszen
Ezen még stabil minden játékban, az órajelre nagyon érzékeny DiRT2-vel és Racedriver:GRID-del is tesztelve. De nem érdemes emelni az órajeleken, mert sehol nem nyersz vele semmit. Bár a Metro 2033-at még nem tudtam kipróbálni, ez az egy új DirectX11-es játék, amivel még nem próbáltam, de minden máshoz bőven sok a 850/1200 MHz-es gyári órajel.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Franco9 #9709 üzenetére
Pedig megérné beruházni az 5850-re, mert az 5770-es DirectX11-ben épp csak megüti a mércét. Tapasztalatból mondom, és mivel azt mondod, gamer masinába megy, csak bosszankodnál később, ha az 5770-es mellett döntenél. A pozitívuma az elképesztően alacsony idle fogyasztás - 17 W körül -, nálam 2D-ben 157 MHz-es magórajel mellett 300 MHz-en ketyeg a vram ilyenkor. De a vérbeli gamert nem szokta meghatni az ilyesmi
Szóval játékra szvsz jobban megéri az 5850.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- XFX RX 6600 SWFT 210 - eladó!
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- EVGA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest