Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
veector #12106 üzenetére
Üdv, a kérdésem nekem is ez lenne: ha a CuCore kártya kapna egy jobbféle hűtőt, akkor ellövöm-e a garanciát... mellesleg egyetlen csavarja nincs leragasztva
Nekem is sikerült ilyen hőerőművet kifognom, az első kb. három-négy nap alatt feladta a harcot (70-75°C-on járt, és valszeg elhasalt rajta a RAM, mert kockák kezdtek villódzni a képernyőn), a csere úgy két hétre rá, tegnap érkezett, és ez is hasonlóképp tüzel... 75°C-nál a venti még 60%-on se megy, amit megintcsak nem értek...
A komplett sztori a hűtésre irányuló szélmalomharcommal ehun.
-
-
-
válasz
veector #12189 üzenetére
Semmi köze nincs CF-nél a kártyák órajelének! mindegyik kártya a saját órajelén megy! én használtam már 3850+3870 meg 4850+4870.et is, meg 5750+5770.et is most is 2.különböző (His+Sapphire) 5770.van CF-ben! soha nem volt olyan hogy a gyengébb órajelén menjen a másik
Zagstrukk nyugodtan vegyél különböző 5770.et menni fog mindkét kártya teljes gőzzel!
-
stork13
aktív tag
válasz
veector #8181 üzenetére
Akkor mondok mást: ArmA2 (1280, minden very high) és szintúgy 81-84 fok. Mással nagyon nem játszom, de még Company of Heroes alatt is ennyi (most néztem meg).
A szintetikus teszt (jelen esetben FurMark) arra jó, hogy megtudjam maxon mire számíthatok. Ahogy nézem nem csal, mert azt kapom...
Kedd-szerdán jön egy CM RC 690 II, kíváncsi leszek mennyivel lesz hűsebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest