Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi1987
aktív tag
Látom még használják az emberek ezt a videókártyát is
Nekem is ilyen van -
babaluga
csendes tag
válasz
greatchaos #1395 üzenetére
Az eredeti driverrel (asszem 8.1es) ratyi volt, ugyhogy felraktam a legújabbat (ATI CCC 8.4), de azzal sem jó sajna
Nincs olyan diagnostic tool, ami a videókártya állapotát felméri valahogy? -
babaluga
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Ati 9550 256MB agp 4x videókártyám, most raktam a gépembe. (msi, 2.2ghz, 512mb ram, megnéztem kompatibilis, illetve xp sp2-m van)
Szeretnék a fifa08-cal jáccani, de elkezd vibrálni a kép amint elindul a meccs, illetve a beléptető intro-t nem tudja lejáccani, átugrik rajta egyszerűen, közben a monitor egy fél másodpercre kikapcsol, majd vissza.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a bibi?
Videókártya lehet a ludas? Vagy a vindózom krepált be? A monitorom nem lehet szerintem(samsung 796MB). Írjak még egyéb adatokat is?
(A vindózban tökéletesen működik a kép)
Köszi,üdv! -
celf
őstag
a sapphire 9550 256MB kihasznalja a 256MB-ot ? vagy csak 128-at?
kosz a valaszt -
domi007
őstag
greatchaos:
Köszönöm, hogy ennyit írogattál, igazán jó, hogy segítesz nekik
!
Más:
Mivel sokan kérdeztétek, leírom, hogy:
A 9550-es sorozatban alapból NINCS hőmérő!
Pontosabban: az első sorozat, ami az RV350-es procin alapszik, abban nincs, amiben RV370 van, abban van. Everest kiírja a proci verzióját (Megjelenítés/GPU/GPU kódneve).DOMy
-
Szabi1987
aktív tag
Pont ilyen videkarim van!
És 4k-t ér,de sz@r... -
sisakos
csendes tag
Jó nem hiretek többet itt...mellesleg a 2cuccost nem fogom 4k alatt eladni...
-
sisakos
csendes tag
Jó nem hiretek többet itt...mellesleg a 2cuccost nem fogom 4k alatt eladni...
-
greatchaos
addikt
válasz
tzsolesz #1382 üzenetére
azt tudod beállítani, hogy mondjuk emelt órajelen iduljon egyből. ill némelyik biosz valóban jobban tuningolható, de megnem tudnám mondani, hogy melyik... el kell dönteni, hogy még +10-30mhz tényelg jelent-e olyan sokat? - mert sztem nem, sőt. ez egy alap kártya, nem kell csodát várni, sőt, ha egy 9600pro teljesítményét eléred, akkor már a szerencsések közé tartozol. kivételt képez el alól a gecube és az abit némely kártyája, mert aok xt-vé moddolhatók egy jumperrel - ill így is árulták őket
-
sisakos
csendes tag
Ez most komoly?
4k a minimumnakaminimuna!
-
sisakos
csendes tag
Nekem van egy Abit 9550 cdt karim,amit eladnék. [kari]
-
tzsolesz
nagyúr
Fontos kérdésem lenne.
Még pedig az, hogy bios cserével lehetne-e még egy kis plussz erőforrást kicsalni ebből a szerencsétlenből.
Ja és kérdésem még az hogy milyen lényeges tulajdonságai változhatnak meg bios csere után. Gondolom a driver más órajelen indítaná el, vagy nagyon hülye vagyok hozzá?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
greatchaos #1380 üzenetére
Valóban nem változott semmi.
Azért érdekes, hogy 1000 ponttal többet kapott a kari a 8.3 catalist után. Biztosan valami hiba miatt jobbnak találta.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
greatchaos #1378 üzenetére
Most raktam fel a 8.3 catalist-ot. eddig az Ati Tray Tool 1040 pontot adott 7.11-essel.
Most lemértem és ezt kaptam a harmadik próba után is.
Ezt mire véljem, illetve ennek van jelentősége, játékot még nem nagyon próbáltam mert nem rég volt reinstall a vasamon és nincs fennt semmi.
Kép:
-
greatchaos
addikt
válasz
tzsolesz #1377 üzenetére
némi változás lenne, mert értelemszerűen, ha egy ilyen laphoz rakunk egy 76gt-t, és egy 86gt-t, akkor nem ugyanazokat a fps-eket fogja produkálni, csak jelentős tartalákok "megszunnyadnak" a 86gt-ben a csillivilli opredszerhez lehet jobban mutat a dx10, de a játékokban a 86gt azért nem annyira izmos, hogy értelmes beállítások mellett gémelni is lehessen vele
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
greatchaos #1376 üzenetére
Köszi. Tehát hiába vennék mondjuk 8600Gt-ét, igazából különbség nem lenne játszás közben . Jól gondolom? Esetleg a directX10 támogatás valamit számítana vista alatt.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
greatchaos #1374 üzenetére
Köszi. Tudom. Az a baj hogy hiába az 500Mhz GPU freki, a ramokat nem tudom eléggé gyorsítani a mostani játékokhoz, meg a futószalagok száma is kicsi már most(4).
Váltanom kellene, de én agp-s VGA sztem már nem veszek. Úgy hogy az egész gépet le kell cserélnem, ami nem kis zsé. A proci egyenlőre marad 3.2 Ghz IntelP4 2Mb L2(640). Ez még valamire elég de nem sokáig (öcsém Core 2 Duo-ja agyonveri százszor 2.2Ghz-en). Egyébként mi az a VGA amit még ez a proci szerinted kihajt úgy 90-100%-osan? Mondjuk ha 3.5Ghz környékén hajtom? -
greatchaos
addikt
válasz
tzsolesz #1373 üzenetére
sztem a tuning nem driverfüggő, minimális különbségek lehetnek azért, csodát ne várj. az omega driver egy speciális Catalyst drivercsomag, mely tág lehetőséget bíztosít a speciális beállításokra, gyorsításokra és tuningolási lehetőségekre. egy próbát azért megér, de a 9550 azért nem lesz tőle bika kártya
-
tzsolesz
nagyúr
Na most, én már egy éve húzva használom a karit. 500/265-ön a gpu bírna többet is, de nekem ez is csoda. Ugyan nem próbáltam még, de megkérdem ha levenném ati drivert és omega drivert tolnék alá, a ramok jobban bírnák vagy nem ez számítana. Mert a memória húzásánál 270Mhz fölött pixelhibák jönnek elő, mondjuk játéknál 266mhz-től jelentkezik ez a jelenség. Pedig érzem, hogy amikor a memóriát mondjuk 240mhz-re visszahúzom, óriási különbség lesz a játékmenetben, lasabb az irányítás stb... Ezért kérdem hogy azzal bírna-e legalább 280-290Mhz-et.
Ja és tudom tudom, próbáld ki és megtudod.
Én csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. -
sisakos
csendes tag
-
domi007
őstag
válasz
gabeszka1989 #1370 üzenetére
Ha megdöglik 420/280-nál, akkor logikusan nem driver probléma van, hanme ott a vége a karinak.
DOMy -
gabeszka1989
csendes tag
válasz
Mr_Vercetti #1 üzenetére
Helló sziasztok! valaki tudna segíteni?! mert Asus A9550 Gamer Edition videókarim van 128 megás és 128bites. gpu órajele 250 Mhz és a memóriája meg 200Mhz!
omega drivert használok! powerstrip el húztam fel az órajeleket gup-t 420-ra memóriáját 280-ra és néha lefagy a gépem. milyen drivert szedjek le vagy menyire húzzam az órajeleket? jah és catalystnál meg mikor felhúztam picit szétesett a kép ilyen szines kis kockák voltak:S előre is köszi az infókat majd!!!! -
frankoxD
csendes tag
lenne egy kérdésem... havernak van ilyen videokaria de nem megy "120" fps nél feljebb a cod4..
ez így jó?
-
akos90
tag
jah és még erről a tuningolásról lenne a kérdésem hogy ami nekem van ati 9550-em az is saphire samsung ramok vannak rajta ás az menniyre húzható vagy várhatok-e tölle többet ?
-
akos90
tag
hi all nos köv volt a probléma a vga-val és még van is
szal a táp nem bírta adni neki a megfelelő naftát (energiát ) elméletileg cseréltem is egy hűtőt rajta hogy meg kapja a vga a megfelelő tiszteletet
DE! Most olyan gondom van hogy cod4-ezgetek és néha ugyan úgy meg fagy az egész sőt! az egyik pályán betölti a map-ot és utána krak meg fagy a gyors írást ki lőtem de semmi extra változás ezt a fagyogatást hogy lehetne még megelőzni ??
-
akos90
tag
az is meg volt de akkor is ugyan az de több mint valószinű hogy hétfőn vissza viszem a vga-t ...
-
franky boy
csendes tag
Hali!
Tudtok e tanácsot!!!??
Hogyan, milyen progival tudom ellenőrizni a "mag" hőmérsékletét? Saját hűtést bütyköltem jobb híján, és nem szeretném megsütni...
Köszi -
greatchaos
addikt
válasz
csakegyreg #1361 üzenetére
apróban keresd
-
akos90
tag
nos következő a helyzet másik ati driverel is ugyan azt csinálja, de furcsálom az ati tools-ba vagy csak én vagyok hozzá hülye az alap értékeket ami Core: 398 memory : 300. Ez yoo vagyis ien az alap átlag beállítás vagy nem :? és azt furcsálom még hogy ha fent van egy bizonyos ati driver akkor ha hírtelen megyek lefele az oldalon akkor néha meg fagy de ha nincs ati driver fönt akkor nincs semmi gond...
az omega driver-el még nem probáltam...
-
akos90
tag
ki probáltam és semmi extra de lehet hogy amit kaptam hozzá driver cd-t az egy kalap kaki
-
akos90
tag
POwer logic 450W
-
akos90
tag
nah szal van benne 2db kingmax superRam 512/400mhz alaplap: Gigabyte GA-81865GME-755-RH Intel865
proceszor: intel p4 3000/800 2M LGA 775
és még a vga -
akos90
tag
nos újra raktam a windows-t de hiába raktam újra ugyan úgy ugyan az a probléma
-
akos90
tag
okok
-
akos90
tag
tökéletes volt a 9250 csak öcsém vga-t akkart magának amin futnak 1 fokal jobb játékok és ezt vettem neki az agp-vel nem volt semmi gond és hát akkor holnap teszek egy xp re-instalt hátha az lesz a gond megoldása
-
gban
veterán
Pedig én megtenném, lehet hogy a kártyát viszed e nélkül fölösbe vissza...
És ki tudja mikor lesz helyette másik, és akár még az is lehet hogy nem az a hibás.
Miért lett VGA csere? nem lehet az AGP a hibás? Előző kártya jó volt csak cseréltétek, vagy szintén gond volt vele? -
akos90
tag
a BIOS-ba csak annyit állítotam hogy csak az agp-t néze, táp meg 400W és semmi extra moding a gépben nincs benne. Gondolkoztam már egy egész xp re instal-ra de hát nem tom fölösbe nem akkarom újra rakni.,.
-
gban
veterán
Akkor ez a gond kilőve...
BIOSban túrkáltatok? Hátha ott a bibi, nézzétek át.
Táp nem gyenge? Nekem pl. 9550 -> 9600XT cserénél azt hittem rossz az XT, mert 20-40 mp után szétesett a kép, táp volt a ludas, noname 300w, csere másik hasonlóra és jó.
Próbaképp lehet egy DirectX reinstall is. -
akos90
tag
háát asus kiadású ati 9250 volt benne windows xp sp2 op rendszer és eltávolítota rendesen a régi asus drievrt
-
akos90
tag
ok
-
akos90
tag
hát p4 3ghz 1gb ddr ram gigabyte alaplap ami támogatja a 8X agp-t
-
akos90
tag
Hogy érted hogy mien konfig van alata ?
-
akos90
tag
tegnap vettem az itteni pálma computers-be zsír új
-
akos90
tag
válasz
greatchaos #1335 üzenetére
de mind1-iknél a cod2-től kezdve a guild wars-ig mind1-iken
-
akos90
tag
hi! mindenkinek
vettem egy sapphire ati 9550-et ddr2 256mb ram van benne. na már most bele raktam minden szép és yoo volt örültem meg mi egymás... csak hogy el indítok egy játékot ami név szerint the punisher és húzok egyyet az egeren és lefagy a gépezet... amit eddig nem művel.. újra raktam a játékot és akkor is ugyen az volt, hogy lefagyot. Ami most fent van az ATI Tools amivel még nem mertem játszandozni és az ati catalys 7.4. és gyári hűtő van rajta... és az lenne a kérdésem mit kezdjek vele hogy ne fagyon meg a játékoknál????? -
bubuka71
aktív tag
melyik a leggyorsabb driver
-
tzsolesz
nagyúr
800x600-as felbontásnál, már be tudom kapcsolni a füstöt, szépen fölvehetem a részletességi fokozatok 2/3-át max-ra, és abszolút nem szaggat, pedig fent írtam a konfigomat, elavult vas mán az.1024x768 ban füst kikapcs, egy kettő dolog közepesre és hajrá, ugyanúgy nem szaggat.
viszont érdekes dolog az hogy a Carbon ugyanúgy kb csak 1024x768-on megy igazán gáz nélkül, mondjuk ott tényleg minden fel van pakolva.
Unokaöcsémnél ugyanúgy megy a Carbon mint nálam(1024x768, mondjuk közepes felbontással).
Intel Celeronja van(3.06Ghz, 533Mhz FSB 256Kb) 1 Gb RAM, X600 , ASUS alaplap.Viszont a NFS Pro Street-et 640x480-as felbontásban, az összes részletesség kikapcsolása melett sem képes elindulni az autó, pedig már csak 3 téglalap az egész. Még is csak ide oda mozog szép lassan, nem is megy. El sem tudjuk képzelni mi a baja, de ennyivel nem lehet jobb a Pentium sem, ez már sok. Akkor a Carbon miért megy nála ugyanolyan grafon mint az enyémen.
Tudja az okát valaki? -
greatchaos
addikt
válasz
Dr. Romano #1329 üzenetére
nekem ott egy 3000+ a64 volt, tehát nem valami nagy valami, aztán játszható volt...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #1328 üzenetére
Van egy irodai gépünk ami ugyanilyen integrált 6100-assal megy sajna jelenleg csak 256MB ram van benne (ebből a vga 16-ot kap
), majd rambővítés után kipróbálom azon is
-
greatchaos
addikt
válasz
Dr. Romano #1327 üzenetére
de az az érthetetlen, hogy az integrált vga (gf6100) meg jól viselte az 1 gb ramot... (azaz még kevesebb, mert 32mb-t lopott a ramból) - sztem érdemsek kipróbálni bővíteni, hacsak tesz ereéig, akkor is, aztán mérlegelni
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #1325 üzenetére
Akkor valszeg nálam is a ram volt a gond, mert "csak" 1GB volt akkor a gépben. De akkor azért őrület hogy minimum grafon is legalább 2GB kellett a demónak
-
greatchaos
addikt
válasz
Dr. Romano #1324 üzenetére
tapasztaltam, hogy 3800+ am2-s procival (1 magos, 1 giga ram) x550 (128/128) játszhatatlan... a beetöltésnél a kics mozdó ikon, egyik pillanatról a másikra beáll, megakad, onnantól vége... jobban ment a gém az integrált 6100-s geforcon, ami a rendszermemóriából táplálkozott... de rájöttem a nyitjára... melléraktam a rendszermemóriának még egy 512-s modult, és megszaladt a játék, kifogástalanul ment, még jobb grafikai beállítások mellett... (füst, high (800x600))
szintén ilyen akadós tapasztalataim voltak 6800-s geforce mellett 2300+ sempi mellett, k7n2-l és 1 giga ram mellett... ott is a ram bővítése megoldotta a problémát...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Norbi14 #1321 üzenetére
Az NFS PS-ban az az érthetetlen szaggatás tényleg zavaró.
Bár én még csak a demójával mentem, ezért nem ítélem el a játékod de őrület ami ott volt.
A konfigomon (akkoriban még GF 7300GT ddr2-vel) 800*600-ban full minimumon 40-50 fps volt, de hiába mert úgy is akadt!!! (a fraps folyamatosan 40 körüli értéket írt, nem zuhant le egyszer sem, mégis belassult rendesen de az fps számláló végig 40-50-en volt).
-
bubuka71
aktív tag
hali melyik a leggyorsabb driver ati 9550 256mb 128bit-hez
-
Norbi14
senior tag
válasz
domi007 #1319 üzenetére
Az előzö konfigom hasonló volt mint tiéd. A demot probáltam vele de nem az fps volt abaj hanem h másodpercekre beszagatott...de asszem, erre már van meg oldás! Am 800*600ban minimumon játszottam vele ha jól emlékszem 15-30fps -em volt.
A mostani konfigom szerencsére viszi maxon.. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
domi007 #1319 üzenetére
Szerintem mennie kellene, mivel nekem sincs sokkal nagyobb konfigom, és nálam ment amíg le nem vettem, nem tetszett igazából.
konfigom
Asrock 775V88+ alaplap
Intel P4 3.4 Ghz (HTT, 800Mhz FSB, 2 Mb L2)
2*512 Hynix RAM DDR400 (Dual Chanel)
Palit Radeon 9550 (500/270)Igazából nem jobb, max a proci egy kicsit, de ez nem lehet mérvadó.
Ha csk nem -
domi007
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
domi007 #1316 üzenetére
Viszont kívánok én is minden jót így utólag.
Én az eredeti hűtőre tettem a ventit, ami eddig forró volt érinthetetlenül (akkor az átadja a hőt szerintem) Mióta rajta van a venti azóta viszont csak langyos. A RAM-okat nem hűtöm, arra majd kitalálok valamit. Van egy régi végfok hűtőm, majd azt szétfűrészelem legfeljebb.
A Crysis-t föltettem, na itt már nem elég ez a kártya fiúk. 1024*768-ban is megy sőtt gyorsan szaggatás nélkül, úgy hogy minden full alacsonyon van, egyébként a játék alapból tilt minden extra felbontási beállítást, még az élsimítást is.
De a minőség mit mondjak szar. Tele van textúra hibákkal, a fák ahogyan mozognak, meg ahogy én haladok előre és forgolódok, csak egy csomó szürke csík jelenik meg a fák mozzanati helyett. Valamit javul a helyzet ha leveszem a RAM sebességét, de akkor meg egyenes arányban lasabb a game. Hát ez van, sajnos nem minden a GPU sebesség és a RAM sebessége, nem szeretik ezek a játékok ezt az öreg karit. A Gears of War-ról nem beszélek. 640*480-ban is 15 másodperc múlva kilép, annyira szenved az egész, sztem nem is támogatja ezt a karit, mert valami hardvererre hivatkozik hogy nem megfelelő, amikor indul. -
domi007
őstag
Elsőként:
Minden Kedves A9550 Tulajnak FPS-ekben Gazdag, Áldott Új Esztendőt Kívánok!
DOMy
-
domi007
őstag
válasz
tzsolesz #1314 üzenetére
Az igen...nekem sajna már 640*480-ban is szaggat
Lehet, hogyha kikapcsolom a füstöt, jobb lesz?
Mindenesetre fölteszem a legfrissebb Omega drivert, a béke kedvéért..Ha nekem is menne 1024*768-ban, akkor átesnék az alsó szomszédhoz, olyat táncolnék
DOMy
hő:
Nálam is P1-es borda van rajta, ventivel...Ami baj lehet: tettél alá hővezetőpasztát? Mert ha nem, akkor lehet, hogy nem adja át a hőt, ezért nem érzel semmit...Hőmérő: nincs mindegyikben, nálam sincs
A különbség: igen, lehet ekkora különbség memó és vpu között, mivel a memók lassabbak mint a nagyobb tesókon (9600 series), viszont a proccancs ugyanaz... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dr. Romano #1313 üzenetére
Köszi. Megfogadom a tanácsodat, és mondjuk leveszem 480 Mhz-re, az azért nem a maximum, azt sem tudom mi a max hiszen csak leállítottam 510-nél.
A Pro Street-el már így 1024*768-as felbontásban, és közepes részletességel játszom, igaz a z élsimítást és a szmogot nem bírja, de így azért már elég élvezhető.
Elég ez nekem egyenlőre, eddig még még 800*600-on néha szaggattott.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
tzsolesz #1312 üzenetére
Szívesen
Egyébként én nem vagyok híve egy alkatrész maximális kihasználásának. Szeritem ha a VPU-d megy 510-en akkor valamivel kisebb órajelen üzemeltesd és ne a maxon.
Bár ez saját vélemény... ha te teljesen ki akarod használni a karit, akkor beállítáhatod a csúcsot is megfelelő hűtés mellett.
(De akkor a te esetedben ezzel nincs gond)
A gépben való tapizással menet közben azért csak óvatosan!!!Lényeg, ha hosszútávra tervezel a karival akkor ne hajszold maxon.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dr. Romano #1311 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat.
Még valami:
Az lehet hogy ennyire fölmegy 510 Mhz fölé és akkor még menne ám, csak én leállítottam, ne hogy valami baja legyen. Nem sok az egy kicsit?
Közben megnéztem kézi tapintással a hűtőbordát a maszekkal rászerelt venti alatt, hááát hideg, igatz hogy most tél van és azért bennt a szobában átlag 20 C van, de érzésem szerint megfelelő a hűtés. A RAM-okat nem hűtöm, néztem azokat is kézzel kicsit melegek, de nem vészes, valószínű nyáron nem lessz ilyen szerencsém bordák nélkül.
-
tzsolesz
nagyúr
Előre bocsánat az egymásutáni hsz-ért.
De olyan progi kellene amivel megtudnám nézni a GPU hőfokát. Csak olyan ami tuti műxik.
Az ATI Tools 0.26 nem méri, csak egy ATI Tools logo van berakva, láttam Skizz linkjét, és úgy tűnik neki méri a hőmérsékletet.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem értem, az ATI Tools 0.26 al rányomtam hogy find max core, 510 után lekapcsoltam mert féltem valami baja lesz. Ennyire bírja? nem értem. nem lesz baja ha úgy hagyom (P1 cooler van rászerelve)?
Viszont a RAM-okra azt mondja 260 a max ami még nem hibázik, ez miért van, ekkora különbség van a GPU és a RAM-ok teljesítménye között egy panelon? -
Skizz
addikt
Vívá 9550
[link]
Itt még full stabil, memók mennek még pár Mhz-et, aztán ott kimúlnak, gpu kb. még 485-ig csusszanna föl... Kis venti van rajta, meg bordák a memókon. Vízzel lehet menne többet is. -
tzsolesz
nagyúr
Hát a vége ez lett:
375/270 Igaz, hogy a csúszkán a GPU órajelénél ez a maximum azt nem tom miért, a memóriánál még lehetne húzni, de ha tovább nyomom akkor pixelhibákat okoz szétszórva.
Megcsináltam a tesztet, azt mondja 1012 pont, és megelőzött két VGA-t is az X700 SE-t, és a X600 -at, ezután jönne ugye a 9600XT 1142 de azt lehetetlen elérni.
Tettem rá egy P1-es cooler-t a biztonság kedvéért.
Erősen szembetűnő a tuning eredménye a játékok terén.
-
tzsolesz
nagyúr
domi007 köszönöm a válaszod, megfogadtam a tanácsod, most egyenlőre 330/260-on tesztelem, ami nem nagy durranás, így még nem csinál pixelhibákat.
-
schumifun5ma
csendes tag
válasz
domi007 #1302 üzenetére
Köszönöm a választ
Iránymutatásnak jó volt.
Végülis az lett, hogy a 9600pro-m került a fenti gépbe és a 9550 meg a helyébe lépett.
Érdekes, hogy egy elvileg fejlettebb kártyával elboldogult az alaplap.
Én még arra gondolok, hogy a ram miatt nem ismerte fel, mert a 9550-en ddr2-es, míg a 9600pro-n ddr ramok vannak. -
domi007
őstag
válasz
schumifun5ma #1301 üzenetére
Hali,
Nálam is előfordultak próblémák: beindítottam a gépet (akkor raktam össze), és no signal...
A probléma végül a nem jól csatlakozó billentyűzet volt..Sajna egy szar ASUS alaplap volt a hibás..
De ez nem megoldás neked.
Esetleg azt kipróbálhatnád, hogy egy másik gépben (AGP 8X-osba) beteszed, majd Catalysttel lecsökkented az AGP sebességet. Ha ezután visszateszed az említett gépbe, talán menni fog...Üdv:
DOMy -
schumifun5ma
csendes tag
(Ide is bemásolom)
Sziasztok!
Adott egy AOpen MX46-533V alaplap és egy Sapphire Radeon 9550 (256 Mb ddr2) vga.
Az alaplap AGP4-szeres. Elvileg vinné ezt a kártyát. De...
De mégsem.
Betettem a kártyát és szépen fel is pörgött a ventije, de a monitor No Signal feliratot adott.
Megköszönném, ha valaki tudna segíteni ebben a kérdésben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- BMW topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon RX 7900XTX 24GB 3év Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Apple TV eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest