Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

válasz domi007 #1316 üzenetére

Viszont kívánok én is minden jót így utólag.

Én az eredeti hűtőre tettem a ventit, ami eddig forró volt érinthetetlenül (akkor az átadja a hőt szerintem) Mióta rajta van a venti azóta viszont csak langyos. A RAM-okat nem hűtöm, arra majd kitalálok valamit. Van egy régi végfok hűtőm, majd azt szétfűrészelem legfeljebb.
    A Crysis-t föltettem, na itt már nem elég ez a kártya fiúk. 1024*768-ban is megy sőtt gyorsan szaggatás nélkül, úgy hogy minden full alacsonyon van, egyébként a játék alapból tilt minden extra felbontási beállítást, még az élsimítást is.
    De a minőség mit mondjak szar. Tele van textúra hibákkal, a fák ahogyan mozognak, meg ahogy én haladok előre és forgolódok, csak egy csomó szürke csík jelenik meg a fák mozzanati helyett. Valamit javul a helyzet ha leveszem a RAM sebességét, de akkor meg egyenes arányban lasabb a game. Hát ez van, sajnos nem minden a GPU sebesség és a RAM sebessége, nem szeretik ezek a játékok ezt az öreg karit. A Gears of War-ról nem beszélek. 640*480-ban is 15 másodperc múlva kilép, annyira szenved az egész, sztem nem is támogatja ezt a karit, mert valami hardvererre hivatkozik hogy nem megfelelő, amikor indul. :Y

Új hozzászólás Aktív témák