- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
domi007 #1316 üzenetére
Viszont kívánok én is minden jót így utólag.
Én az eredeti hűtőre tettem a ventit, ami eddig forró volt érinthetetlenül (akkor az átadja a hőt szerintem) Mióta rajta van a venti azóta viszont csak langyos. A RAM-okat nem hűtöm, arra majd kitalálok valamit. Van egy régi végfok hűtőm, majd azt szétfűrészelem legfeljebb.
A Crysis-t föltettem, na itt már nem elég ez a kártya fiúk. 1024*768-ban is megy sőtt gyorsan szaggatás nélkül, úgy hogy minden full alacsonyon van, egyébként a játék alapból tilt minden extra felbontási beállítást, még az élsimítást is.
De a minőség mit mondjak szar. Tele van textúra hibákkal, a fák ahogyan mozognak, meg ahogy én haladok előre és forgolódok, csak egy csomó szürke csík jelenik meg a fák mozzanati helyett. Valamit javul a helyzet ha leveszem a RAM sebességét, de akkor meg egyenes arányban lasabb a game. Hát ez van, sajnos nem minden a GPU sebesség és a RAM sebessége, nem szeretik ezek a játékok ezt az öreg karit. A Gears of War-ról nem beszélek. 640*480-ban is 15 másodperc múlva kilép, annyira szenved az egész, sztem nem is támogatja ezt a karit, mert valami hardvererre hivatkozik hogy nem megfelelő, amikor indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest