Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
-
válasz
Joey_the_man
üzenetére
Úgy is mindjárt jön a 4.4.:DD
-
Joey_the_man
tag
Én nem tudom milyen volt a 4.1-2, eddig 3.10-em volt (tökéletesen ment minden) Most 4.3 van és csak egy bajom van: A COD ki****ott homály-szürke lett, de csak az sof2, ET nem meg semmi más... Amúgy 9600pro club3d.. És élvezhetetlen a game.. Hogy teljesítménycsökkenést okozott-e nem tudom. Én nem vettem észre drasztikus fps visszaesést..
-
nyimsolt
tag
Szia! Nem, persze hogy nem Celeron. Celeronben egyaltalan letezik 2.8-as es C jelu? Lusta voltam kiirni a Pentium szor, gondolvan, hogy ugy is vilagos, hogy a 2.8C csaj is HT-s Pentium 4 lehet 2.8GHz-el megaldva.....
A fagyasom szerencsere megszunt, ugyanis az MSI alaplapom erthetetlen modon a proci VCore feszkojat 1.525-re lotte be. Atallitottam 1.55-re es most mar jo.
Koszi mindekinek a hozzaszolast! -
zinc
csendes tag
Nekem eddig 3.6os volt, most felraktam a 4.3-at és a Jedi Academy először kb fél perc után, másodszor rögtön meghalt. Simán windowsban működött 1 darabig, néha kikapcsolt a monitor. Amikor megpróbáltam átállítani a felbontást/szinmélységet, először eltorzult a kép, aztán jött a VPU recovery...:F Most visszaraktam a 3.6ost.
GeXcube 9600XT kártyám van.
Ja, és azt nem tudjátok véletlenül h miért nem tom a frissítési frekvenciát 85Hz fölé vinni? -
Nekem akkor sem jön be a 4.3, azóta teszteltem Deus Ex 2 vel, átlag 4-5 fps-el kevesebbet hoz, ráadásul mintha bugos lett volna a játék..
GTA 3 látványosan rosszabb lett..
NFSU meg ugyanugy néha beszaggat mint az előzőekkel..
azt hiszem ha kijön az OMEGA© rögtön váltok.:D -
Thom!
veterán
CATALYST 4.3 Driver Report
[L]http://firingsquad.com/hardware/catalyst_4.3/ [/L] -
jakobkacsa
senior tag
hi
mult heten vettem egy Gigabyte 9600Pro-t a GF3 Ti200 helyett
felraktam a 4.2-es Catalystot
jol mukodik, egeszen addig, hogy...
UT2004-ben egesz egyszeruen ujraindul a gepem, csak ugy szo nelkul
es !!!!csak!!!! LAN-internetes jatekban ugy 15-20 perc elteltevel :(((
na erre varrjatok gombot
4.3 segitene?
ASUS A7V333 (igen, 4x AGP :B), 1700+ palo, 512 samsung -
nyimsolt
tag
Ok, a driver frissitest kiprobalom.
Sajna neha a Battlefiled is, igaz ezt meg nem nyosztettem tul sokat. Az NFSU fokepp akkor fagy, amikor a menuben vmilyne tutningot akarok a kocsira feltenni. De az erdekes az, hogy van, hogy csak az NFSU fagy ki es a hatterben a WInamp zenel szepen tovabb (igaz ekkor a kepernyore mindenfele abracskat es karaktert rak ki a kartya), de van, hogy az egesz gep csontta fagy. :(( Nagyon gyanus, hogy a kartya lesz a hunyo fizikailag. Pedig minden alapon megy nincs semmi huzva. -
nyimsolt
tag
Sziasztok! Connect3D Radeon 9600XT-m van par hete jelenelg 4.2-es Catalyst van fent. Hogyan erdemes nekiallni hogy feltegyem a 4.3-at? Ez a driver uninstall az Add/remove programsba, vagy csak egyszeruen klikk a telepitore es kesz? Masfelol nem tudom miert, de a gepem fagy az NFSU alatt es elegge idegesito. Okozhatja a videokartya?
conf: Intel 2.8C, 512 DDR, Connect3d Radeon 9600 XT, MSI 875P Neo alaplap.
A GPUhoz nincs homero program vagy ilyesmi?
Koszi! -
AceTom
aktív tag
Egyébként nem értem, hogy miér piszkálják az Ati-t a szoftverei minőségével. Nekem jobban tetszik, mint az nVidiáé...
-
Oké, köszönöm a segítséget, már töltöm is..:DD
-
gg72
veterán
Nekem 8500LE kártyám van és eddig csak az eredeti 2.5 catalyst-tel működött normálisan, bármilyen más verziót tettem fel, folyton kék halál lett a vége... Így az új verziót is félve tettem fel, s láss csodát, már több napja hiba nélkül működik minden! :) Igaz, hogy közben feltettem a legújabb VIA Hyperion 4in1(4.51) drivert is, talán ezért a megdöbbentő stabilitás, de nagyon teccik a dolog és még a Battlefield 1942 sem bugos, még ilyet! :)
-
Bálintosz
senior tag
Na felpakoltam a 9500-ra... A 3.10Omega-hoz képest nem sok változás történt:(
Igaz még csak az UT2004Demo-val játszottam azóta, de gondolom ha abban nincs változás, akkor a többiben se. -
Gorneck
legenda
Hm a topic egyre érdekesebb! Ati catalyst 4.3nak mi köze van az nv drivereihez?
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- SUSE Linux
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest