Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• janos666

nagyúr

LOGOUT blog

válasz T.Peter #4426 üzenetére

Ne sajnáld, én perpillanat örülök hogy a 70k-ért vett GTS-em már csak 25k körül menne el, mert így hogy olcsó lesz a 4870-es ilyen árak mellett már megtarthatom a Geforceot PhysX kártyának. Így vágan futkos majd a grafika a radeonon és jópár évig elég erő lesz a 25k-t érő GTS-emben hogy PhysX-es játékokhoz fizikát számoljon.
    Akkoriban a RAID és hőcsövek miatt vettem fullos P35-ös lapot, de tudtam hogy a második 4x-es PCI-E aljzat is jóljöhet még attól hogy Geforceot tolok bele. :DD

Ez erős off, de előreláthatóan mennyi számítási teljesítmény kell majd a PhysX-hez, vagy akár a GPU-s Havokhoz? Egy 8800GTS elég lesz még pár évig rá? Vagy túl sok is és cseréljem el 8600GT-re?

• cizoe

őstag

válasz T.Peter #4426 üzenetére

Az üzlet ott dőlt el végleg anno, mikor vmi fura módon a srác állította hogy vmi benchben a 1950xt mekkora jó, meg miegymás. Mondom ok, ráadásul ez még XT is. Jójó de tudja hogy gyenégbb mint az ő 88gtx-e ezért fizessek rá. MOndom ok. Legyen 20k? MOndja ok. (Áll leesés realtime renderben) Néztem mint gyurcsány a blokkot bázzmeg. Akkoriban 100körül volt a gtx még, az XT-m meg újonnan kb 40. Szóval életem biznisze volt. :))

ON: Tudnak engedni hát. Sokkal olcsóbban készül el egy 4850 mint egy 98gtx.

Aktív témák