- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Nikkel10
tag
válasz
z0lcs1 #43550 üzenetére
Olyan nincs hogy egy játékkal nem kompatibilis a ccc.
Az att-t nem ismerem nem is szoktam használni ez amolyan tuning program ugye?
Szerintem ha tuningolni akarsz használj Rivatunert ami azon kivül hogy az egyik(ha nem)a legjobb tuning program képes a ventillátor szabályzásra is.
A másik a grid-es problémádra talán tudok megoldást:nálam is fagyogatott vagy nem indult el vedd le a Catalystot és tedd fel újra nálam segitett a driver reinstall -
danilla
őstag
válasz
z0lcs1 #43550 üzenetére
Ha jól veszem ki, most a GPUZ-s hsz-re válaszoltál. (ezt nem jó régen írtam ?
)
Te írsz hülyeséget, előbb informálódj, vagy olvasd el megint a hsz, lehet rosszul értelmezted.Amit pirossal bekarikáztam, ott soha nem az aktuális órajeleket mutatja, hanem a max-ot vagyis az alapot, vagy a tuningra beállított órajeleket. Amit viszont zölddel, ott látható az aktuális (mint látható kint windowsba a 2d-s órajelen megy a kari)
LÁSD KÉP:Szerintem te nagyon el vagy tévedve
Mi az, hogy nem kompatibilis??? Esténként haverokkal GRID-el szoktam játszani (patchel és patch nélkül is fut gyönyörűen hibátlanul)
Nekem ezekkel a játékokkal nem hibás semmi: Stalker Clear Sky, Fear 2 demo, Call of Duty 4/5, Left 4 Dead, Crysis Warhead, Mirrors Edge (igaz a fear 2-nél és a Cod4-nél néha lagg van, de remélhetőleg a 9.2-es dirvernél már ezek is megjabulnak)
Szerintem nem a legújabb CCC-vel van gond hanem a te rendszerednél lehet valami baki.
Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged