Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Az volt a célom, hogy a Sapphire Radeon 8500LE 128MB kártyám alap órajelét 250/400-ról 250/500-ra emelem BIOS-hackkel, amihez a Radclk programot használom. El is mentettem az eredeti biost, megcsináltam az újat, majd az Atiflash flesselő proggival be akartam égetni az új órajeles biost.
Ekkor kiírta azt, amit a kollégának is fent, és innentől kezdve nem volt hajlandó az Atiflash írni a biost, még az eredeti biossal sem, sőt még forced módban sem hajlandó. Nehezíti a dolgomat az, hogy ami PCI kártyám van, egy S3 Trio, nem megy az alaplapommal, így kénytelen vagyok vakon dolgozni. Szerencsére van itthon még egy gép.
Most kénytelen voltam egy Creative TNT2 M64 kártyát berakni a gépbe, aminek 1024*768-ban elég szutyok a képe az ATi-hoz képest...
Nos, segítsen valaki nekem, aki már megoldotta a dolgot. A fenti 9100-as biosírást is próbáltam, de semmi...
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest