Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Megvan, de már talán mondták 2-en(0 hónap alatt...
), úgyhogy kiveszem... 
Mellesleg Shrek2... Tessék jobban megnézni!!!
-
taltos
senior tag
Nekem most hirtelen az jutott eszembe, hogy ez nem egyfajta ''menekülés'' a görögöktől? Azaz, hogy manipulálnak, csúsztatnak, csaknak, cask azért, hogy senki ne arról beszéljen, hogy milyen szarul van/volt megszervezve ez az olimpia, hanem arról, hogy a doppingolás mostantól = magyarország...
Persze most az antimagyarokról beszélek... 
Mellesleg az jutott eszembe, hogy szerintetek majd erröl is készülni fog egy dokumentumfilm valamikor, mint arról, amikor kikaptunk a VB-n fociban a németektől? Tudjátok, ami lement a TV-ben, és nyomozgattak, hogy a németek vajon doppingoltak-e. Szóval lehet hogy lesz ilyen majd egyszer? -
taltos
senior tag
Tükéletesen igazat adok neked, de ez talán egy jó alkalom a szabályok felülvizsgálására, mert ugye az olimpia eszméje az volt, hogy a sportolókat kezeljük hősként és tiszteljük őket. Igaz, hogy akkortájt nem voltak doppingügyek, de ami most van, ez akkor is rossz.
Gondold el, hogy elkezdesz 3 évesen Judozni, mert tetszik. Tehetséges is vagy, szereted is. Szeretnéd megnézni, hogy a világon vajon tényleg Te vagy-e a legjobb? (ergo ki kellene jutnod az olimpiára...) De csak úgy nézheted meg, hogy Te vagy -e a legjobb, ha vállalod, hogy 2 naponta a seggedben turkáljanak hajnali 3-kor?
Értem én, hogy ez a szabály, de talán nem a legjobb szabály. És bár elismerem, hogy hibáztak, azért azt sem mondom, hogy tűrniük kell. Nem csak nekik, hanem senkinek sem. Ennyi erővel, ha a katonaságnál valakinek parancsba adják, hogy szopjon le valakit, akkor azt ugye meg kell tenni (elvégre parancs, ami neki SZABÁLY). Mégis megtagadhatja a parancsot (amiért hadbíróságra kerül), de fellebezhet is, hiszen méltánytalan bánásmód... Mi lesz ebből? Parancsmegtagadás miatt felmentik, a parancsbaadót meghurcolják.
Valami ilyen van itt is.
Persze az is lehet, hogy a közlegény buzi volt, és önszántából csinálta...
Most végigolvasva asszem aludnom kellene...
-
taltos
senior tag
- ''Annus megvizsgálták mielőtt eljött, vért is vettek tőle.'' - Biztos hogy tőle származik a minta?
Nem, nem biztos... Tőle vették a doppingosok a mintát, a kötelező 75 ml-t. NEM??? Hát ennek a nem teljesítése miatt van ez az egész keverés!!! Úr Isten!
- ''Fazekastól van minta.'' - u.a. mint az előző
ÚR ISTEN! Úgy írtettem, hogy van 25 ml-terjük, amiről Fazekas állítja, hogy az övé, nem??? Azt már csak el tudják dönteni, hogy a pisik ugyanazok-e visszamenőleg nem???
- A távozást már a döntő ELŐTT lenyilatkozták. - Számítottak az utólagos ellenőrzésre.
Úr ISTEN! Dehát mindketten bementek a verseny után ellenőrzésre, és csak utána jöttek el , nem???
- A távozástről engedélyt kértek és kaptak. - Ennek mi köze van a doppinghoz??!!
Az, hogyha a doppingosoknak lett volna még problémájuk, akkor nem adnak távozási engedélyt, hanem azt mondják, hogy valami nincs rendben, légyszi maradjatok egy kicsit...
- Azért nem pisil, mert fél, hogy most meghamisítják, és akkor már tényleg semmi esélye. - Vazze ez már egy kész összeesküvéselmélet. Egyébként ha meg akarták volna buktatni a teszten akkor már az első vizsgálat eredményét is meghamisíthatták volna. Mért csak most jut eszükbe hogy meghamisítsák?
Mondjak még összeesküvés elméletetket? Lakásmaffia. Vagy hogy falun, ha 5 percre hátramész a tyukokhoz, akkor zárd be az ajtót, mert valaki besurran, és elvisz valamit. Hogy ne usszál be a mély vízbe, hiába vagy jó úszó, megfulladhatsz. 5 -ször nézz körül az utcán, ha átmész, mert elüt az autó. 20 km/h-val menj át a vasuti sineken, mert elüt a vonat.
Talán nem mind volt összeesküvéselmélet, de mint ha már mindegyikre lett volna már példa...
De szerintem Mi hagyjuk a beszélgetést, mert SZVSZ Te nem értesz engem, és nincs kedvem, még ennél részletesebben is magyarázni. Ahogy néztem, volt aki megértette... -
taltos
senior tag
válasz
üzenetére
Teljesen igazad van, sőőőőt!
Én most láttam a TV-ben, hogy a magyarok minden doppinggyanus dologban előbb utóbb fogják kérni. Hogy miért nem a 2 sportoló tette? Végülis nem csoda, elvégre izomagyúak, nem?
(na, jó, ez egy ízetlen tréfa volt.) Szóval nem tudom. A fenti mondanivalómnak csak annyi lényege lett volna, hogy ez egy elég ingatag ügy. Zavar, hogy elkönyvelitek (lehet hogy te nem, nem emlékszem), hogy ezek a sportolók rohadt szemetek, lejáratják mo.-t, hölyék, stb. stb. stb. Holott csak végig kell gondolni, hogy a másik oldal legalább ugyanilyen ''hülye''. Azaz nem is. Gondolkodjunk LOGIKUSAN tovább.
Amit fennt leírtam, azok elméletileg adottak a Wada-nak. Szerinted akkor nem csinálta meg ''sutyiban'' a tesztet? Szerinted ha negatív eredményt kapott volna, akkor görcsölne ilyen hülyeségekkel? Szerinted, ha megvizsgálta, hogy tőle van-e, és azt az eredményt kapja, hogy nem az övé (tehát valószínű doppingolt), akkor szerinted görcsölne? Szerintem nem.
Szigoróan SZVSZ a sportolók büszkék/hülyék, a Wada mint szervezet meg sáros, és ki akar keveredni a dologból. Esetleg náluk is volt valami elkeverés, vagy gondatlanság, és most a szabályok hajhászásával akarnak eredményre jutni.
De az igazságot NEM tudjuk.

-
taltos
senior tag
Hát pedig, ha végigondolod logikusan, akkor pont arra mutat minden jel, hogy nem kokszolt.
Nem érted?
- A számtalan vizsgálat során egyszer sem kapták rajta őket semmin.
- Annus megvizsgálták mielőtt eljött, vért is vettek tőle.
- Fazekastól van minta.
- A távozást már a döntő ELŐTT lenyilatkozták.
- A távozástről engedélyt kértek és kaptak.
- Azért nem pisil, mert fél, hogy most meghamisítják, és akkor már tényleg semmi esélye.
Szóval ugye ezek a TÉNYEK. És akkor nézzük a fikciókat, amik érzelmi alapúak:
- Biztos azért nem adnak, mert sárosak.
- Biztos azért nem maradtak, mert sárosak.
- Biztos azért teljesítettek így mert sárosak.
ÉS MOST MINDENKI, AKI AZT HISZI, HOGY SÁROSAK, AZ VÁLASZOLJON ERRE A HOZZÁSZÓLÁSRA (nem kiabálás, csak szeretném, hogy látszódjon...)
Szóval, a Wada-nak érdeke, hogy kiderítse az igazságot, ugye? [i/n]
Attól félnek, hogy nem ők adták le a mintákat, és doppingoltak, ugye? [i/n]
Van mintájuk mindkét versenyzőtöl ugye? [i/n]
Korrábbi mintáik is vannak, amikről tudják, hogy az övék, ugye? [i/n]
Akkor HA NAGYON AKARNÁK, akkor meg tudnák mondani, hogy az az Ő mintájuk, ugye? [i/n]
Azaz meg tudnák mondndani, hogy csaltak-e, ugye? [i/n]
És akkor a következtetés:
Így (hogy nem adnak mintát, és a régieket nem használhatják, hiszen azokra már azt mondták, hogy negatív...) ki tudják záni őket ezzel a mondattal? :
ŐK DOPPINGOLTAK, ITT A MINTA!!! [i/n]
Ha adnak mintát, és a Wada-sok csalnak(nem tudhatjuk, hogy csalnak-e. A független laborról még csak szó volt, hivatalosan egyenlőre nem létezik), akkor ki tudnák őket zárni egy ilyen mondattal?
ŐK DOPPINGOLTA, ITT A (meghamisított...) MINTA!!! [i/n]
Na ezért nem lép előre senki.
Ezt a helyzetet TUDNÁ tisztázni a doppinglabor, de vajon miért nem akarja??? Talán csak nem azért, mert ha kiderülne, hogy az a 25ml a sportolónktól van, akkor ők nagyot koppannának, mert hát ugye akkor nem feltukmált műpisiről van szó, és akkor ugye, ha valóban doppingolt volna, akkor nem pisil, mert akár ki is deríthetnék, hogy Ő doppingólt, és akkor a 25ml-t sem kockáztatta volna meg.
SZVSZ ha ez biróságra menne, akkor egy fele olyan ''okos'' ügyvéd megnyerné, mint én...
[Szerkesztve] -
taltos
senior tag
Látjátok, ha az mondanák nekem, hogy rugdossak meg egy embert, és kapok egy aranyérmet (persze semmi retorzió, semmi büntetés), nem tenném, mert ez SZEMÉTSÉG!
Ha azt mondják, hogy fogjam meg egy faszi farkát, és kapok egy aranyérmet, azt mondanám, hogy nem teszem, mert UNDORÍTÓ!
Ha azt mondanák egy (valószínűleg) jogos (én bízom addig bennük, amíg nem derül ki az ellenkezője...) aranyérem után hugyozzak mezteleül, miközben fogdoznak, és 4 óra alatt (akármi miatt) nem sikerül, közben baszogatnak, és szórakoznak rajtam, akkor azt mondom, hogy NEM TESZEM, nem érdekel az arany, ennyit nem ér meg az, hogy megalázkodjak!
Értsétek már meg, hogy itt egy személyről van szó, akit baszogattak, és minden éppeszű embernek azt kellene mondani, hogy akkor se így csinálják ezt az egészet!
Undorító látni, ahogy a magyarok ''szurkolók'' viszonyúlnak az olimpiához. Hányingerem van ettől az egésztől.
Egyre biztosabb, hogy elmegyek ebből a sz@r országból.
Tisztelet a kivételnek, de hogyan viszonyult a többség a kézis lányokhoz??? El tudom képzelni, hogy amikor majd lesz egy 18 éves lányotok, aki kijut az olimpiára, és 7. lesz (hé ember!!! Kapj már észhez, a VILÁGON A HETEDIK), akkor majd ilyeneket mondotok neki:
- Szégyelheted magad!
- Nagyon leeresztettél a végére, szar vagy, aranyat vártam volna...
- stb
Egyáltalán nem értem, hogy egyáltalán hogyan mernek a magyar ''szurkolók'' úgy állni az olimpiához, hogy ők csak valami tárgyak, akiktől a minimum, hogy
- egész életükön át edzennek napi 8 órát
- bizony költenek ők a sportra, arról a rengeteg időröl nem is beszélve, amit emiatt pl nem a családjukkal töltenek (Lásd Nagy Timi)
- tűrjenek el AKÁRMILYEN megaláztatást, mert ők engem szolgálnak
- köpjük le őket, ha nem pont vagy éremszerzők lesznek (a könnyem kicsordult, amikor láttam, hogy hogyan bántak anno annakidején a Magyar foci válogatottal, amikor kikaptunk a VB döntőben a németekkel...)
- ha azok az okos külföldiek azt mondják, hogy doppingolt, akkor higyjünk nekik, ne a Testvérünknek, mert biztos hogy Ő hazudik, nem a külföldiek, akik mellesleg is szépen rá vannak szállva a magyarokra (bírók, vizsgálók, orvosok, stb.)
Komolyan szégyellem, hogy itt élek. Szerintetek nem az ilyesmi dolgokra utalt nem is kevés költőnk írónk, amikor azt sugallta, hogy MEGHALT a magyar szellem?
Lehet szidni, megdobálni, ész érvekkel bizonygatni, hogy Ti mit csináltatok volna így meg úgy (hozzáteszem, én nem bizonyítottam semmit, én azt mondom, hogy egy ilyen kétes helyzetben, ahol egyenlőre NINCS bizonyíték se ide, se oda, MIÉRT NEM A MAGYAROK MELLÉ ÁLLNAK A MAGYAROK?), és remélem kimoderálnak, de csak bízni merek abban, hogy legalább egyvalaki elgondolkodik azon, ami most nem szépen, de kijött belőlem...
u.i.: Régen nem a pénz, vagy egy érem miatt szerettük és tiszteltük a sportolókat, hanem mert küzdöttek, mert kiálltak magukért, és mert MAGYAROK voltak. -
taltos
senior tag
Bocs az ünneprontásért, de egy elutazás miatt lemaradtam az egész vasárnap-hétfőről... Mi volt olyan szép??? :f
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), úgyhogy kiveszem...
Persze most az antimagyarokról beszélek...