Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sixkiller6

őstag

válasz F-ECT$ #1232 üzenetére

szerintem ezt a dolgot nem kell túllihegni. két _megremegés_ volt (2000 sydney, 2003 zágráb), de azért hoztuk a 2001es (2002es?) romániai eb-t, pedig ott is meleg volt a pite. szóval szó sincs _általában_-ról
    szal az h kétszer nem jött össze, ez még nem sorsszerűség, nem a magyart sújtja a sors, ne parázzuk túl, az akkor úgy jött össze.

amúgy a vízis fiúknál megint azt látom, h nincs minden rendben. védekezés parádés, szécsinek alig van dolga. támadás szintén ölég jó, egészen a lövésig, mert ott nincs mázlink v nem figyelünk eléggé.
    és ezért vagyunk nagyon-nagyon jók, még így is hozni fogjuk szvsz a meccset 2-3 góllal. ha az elődöntőre v döntőre minden klappolna, akkor megint hátradőlős olimpiai döntő lesz, mint sydneyben.

én személy szerint a kézis lányoknak szurkolok a legjobban az egész olimpián, nagyon megérdemelnék ezek a lányok. persze most jönnek csak a kemény meccsek, remélem menni fog a szekér. ott voltam zágrábban a döntőn... életem messze legnagyobb sportélménye, pedig voltam már pár helyen életemben (nou camp pl).

szal hajrá lányok, hajrá fiúk (vízisek épp most simítottak be végre egy fórt. 4-2 ide)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák