Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
szerintem ezt a dolgot nem kell túllihegni. két _megremegés_ volt (2000 sydney, 2003 zágráb), de azért hoztuk a 2001es (2002es?) romániai eb-t, pedig ott is meleg volt a pite. szóval szó sincs _általában_-ról
szal az h kétszer nem jött össze, ez még nem sorsszerűség, nem a magyart sújtja a sors, ne parázzuk túl, az akkor úgy jött össze.
amúgy a vízis fiúknál megint azt látom, h nincs minden rendben. védekezés parádés, szécsinek alig van dolga. támadás szintén ölég jó, egészen a lövésig, mert ott nincs mázlink v nem figyelünk eléggé.
és ezért vagyunk nagyon-nagyon jók, még így is hozni fogjuk szvsz a meccset 2-3 góllal. ha az elődöntőre v döntőre minden klappolna, akkor megint hátradőlős olimpiai döntő lesz, mint sydneyben.
én személy szerint a kézis lányoknak szurkolok a legjobban az egész olimpián, nagyon megérdemelnék ezek a lányok. persze most jönnek csak a kemény meccsek, remélem menni fog a szekér. ott voltam zágrábban a döntőn... életem messze legnagyobb sportélménye, pedig voltam már pár helyen életemben (nou camp pl).
szal hajrá lányok, hajrá fiúk (vízisek épp most simítottak be végre egy fórt. 4-2 ide)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest