Hirdetés
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz modulus #4955 üzenetére
Nekem nem csak a méret, hanem a súly is számít. Első nekifutásra GM1-ben gondolkodtam, de obival már nehezebb, meg nagyobb is mint a G9X. Korábban 14-es panával használtam a milcem, de az is nagy volt, mondjuk ott a váz se volt pehelysúly (epl2).
Telefon kameráját akarom kiváltani vele, nem csak asztrofotózásra használnám, hanem sokathurcolászós gép lenne. Wifi miatt is tetszik, hogy ugyanúgy tudok egyből képet küldeni, mintha telefonnal készültek volna.Ha csak éjjeli fotókról lenne szó peca közben, akkor tükröst néznék.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Köszönöm. Akkor a tejút nem az én műfajom lesz.
Közben találtam ezt a videót a gépről. Tényleg ennyire egyszerű lenne a dolog, vagy ezek már átdolgozott képek lennének?
Nem akarok elzárkózni a manuális beállításoktól, de azért örülnék, ha kezdetben lenne valami táppontom, sikerélményem akár ezekkel a gyári beállításokkal is.
Milcet, tükröst semmiképpen nem szeretnék. Milcem volt, nem szeretem cipelni.
Az asztrofotózásra azért gondoltam, mert tavasztól őszig szinte minden hétvégém éjszakai horgászattal töltöm, lenne időm próbálkoznom vele.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Üdv. Gondolkodok egy G9X vételén. Ez mennyire alkalmas astrofotózásra? Tejút meg hasonlók lenne a cél.
Tudom, milc jobb lenne, de az nem jött be nekem, túl nagy volt, nem szerettem cipelni. Ebben elvileg van külön star mód is. Külön utómunkázni számítógépen nem szeretnék.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
10-20 darabot láttam, de volt köztük olyan, amilyet még soha az életbe nem láttam.
Tavaly végig néztem az egészet az elejétől a végéig és akkor nem láttam olyanokat mint ma 1 óra alatt.
Volt olyan, amit még a felhőn keresztül is láttam akkora fénye volt.Bejött volna a műsor ha nem jelentek volna meg a felhők.
Nagyon rákészültem: napágy, pokróc, sör, cigi.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Perseidák folyamatban. Nálunk felhős az idő, remélem valaki csinál fotókat helyettem is.
-
vendingo
veterán
Holnap megpróbálkozok megint, hátha sikerül összehoznom pár jó képet. A záridőn, és wb-on kívül mit kellene még állítanom?
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
Sziasztok
12.-én érkezik a Perseidák-meteorraj.
Hogyan lenne értelme nekiállnom, hogy elfogadható képeket készítsek?
Van állványom, és egy FZ45-öm. Lehet egyszerűbb lenne, ha csak megpróbálnám levideózni?Nagyon bánom, hogy beszopódtam ebbe a zoom hajszolásba, és nem tükrös gépe vettem.
-
vendingo
veterán
Köszöntem a választ
Akkor ez marad a nagyok hobbija.
Ilyen szinten nem szeretnék belemélyülni, inkább nézegetem a ti képeiteket.
Szerintem kb. a holdat tudnám korlátozottan lövöldözni, nekem az pont elegendő.
Majd ha lesz állványom, vagy ha barkácsolok egyet, akkor majd megpróbálom.
Reménykedtem, hogy lehet kapni valami brutálnagy távcsőszerűséget, amit fel lehet csavarni a gépreCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Van egy pana FZ45 kompakt gépem.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen eszközök kellenének nekem az asztrofotózáshoz?
A hozzá való kellékeket hol, és milyen árban lehet beszerezni?
(ez csak egy elméleti kérdés, csak érdeklődök felfele)Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Premier előzetesen az Alien: Rogue Incursion (PS5/PSVR2, PC, MQ3)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest