Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A teli aljuk, hogy az oldalfal a lába közte általában 10 centi magas lap van a kettő között, a legalján plusz merevítés azok a fajta bútorok sem mostaniak már. Nem tudom menyi idős vagy de láttam már jó pár bútort az életemben, ott is mindig változik a trend, a kivitelezés a minőség rovására. Én ha tartós és összerakott bútort szeretnék akkor inkább megcsinálom, nem egy vacak Ikeás vagy társait veszem meg, meg olcsóbban is elkészíthetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged