Új hozzászólás Aktív témák
-
satibi
csendes tag
Sziasztok!
Az étkezőnkben a világítást valami hasonló kocepcióval azeretném megoldani:
https://dodo.hu/products/barracuda-barna-ujrahasznositott-fa-fuggolampa-73x12x112?gclid=Cj0KCQiA1pyCBhCtARIsAHaY_5fY3z7fSbjyyQXMVLEW_3mWb7eeKkIPhhhm45d8v1tuSR0Zs7dkn-AaAqM0EALw_wcB
Minél érdekesebb, karakteresebb fával, lekérgezett ágra gondoltam. A következő 2 opció van most és ezekkel kapcsolatban kérnék tanácsot:
1. Van egy több éve elrakott gyümölcsfa ágam, amit most kérgeztem le, sajnos alatta jó bogaras volt, valószínűleg szuvas is. Eztmeg lehet valahogy stüntetni? Érdemes ezzel szóraozni?
2. Mentettem most tavaszi gyümölcsfa metszésből érdekesebb ágakat(alkar vastagságtól kicsit csenevész combvastagságig) esetleg ezekből indulnék neki. Ezek esetében lehet-e gond élősködőkkel? Lehet-e gond abból, hogy ott szárad ki a plafonon lógva? Érdemes-e most lekezelni, vagy pár év múlva szedjem le és akkor kezdljem le, vagy hagyjam kezeletlenül?
Szerintetek melyikből lenne jobb ötlet nekiállni?
Köszönöm, Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Bosch GMS 120
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest