Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- XMLTV EPG letöltő progi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoryBreaker
aktív tag
Jó, így értettem, persze, tudom, hogy minden ott készül kb.... Olyan kínai ami jó. van terméktámogatás, nem szarik be hamar.....
De ha az meg ilyen 50-60k, akkor veszek valami kisházas dell optiplexet vagy lenovo thinkcentre-t aztán ellessz a tv mögött. Az egyszerűbb. Van mindegyiken DP port. Aztán az örök élet + 1 év és nincs velük gond. KMplayer aztán ennyi...... Azt hiszem mégis csak ez lesz nem bohóckodok ezekkel a szarokkal. Ami meg jó, stabil, gondolom 60+ .................[ Szerkesztve ]
-
RoryBreaker
aktív tag
OK, akkor mi van, ha hagyjuk ezt a kínai bizonytalan vonalat... biztos kell, jó működő.
Akkor mit ajánlanátok? Nem baj ha drágább. Én nem szívni akarok, meg talán jó lesz 2 évig, akkor inkább adok érte több pénzt és kész. Akkor hol és mit lenne érdemes venni?Ezeket láttam, de ezek is csak kínából vannak?
"Khadas VIM3L HTPC Edition, Vim3/Pro, Odroid N2 CE Edition, ezek biztosan jók. A Beelink is kijött dual OS-el, tehát előre telepített CE-vel, ezek megbízható gyártók és jó boxok viszont drágábbak."Köszi!
-
RoryBreaker
aktív tag
Hát jó, akkor addig majd megoldom valahogy. Amit itt korábban linkeltek az jó akkor? Erre gondolok: [link]
Írják, hogy nem egy életbiztosítás, nem feltétlenül van jól pasztázva a hűtő.
Van jobb forrás esetleg vagy ez jó lesz? Ha igen, melyik verziót? Mennyi memóriával?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
RoryBreaker
aktív tag
Ilyen s905x3 -hoz nem lehet hozzájutni itthon? Elég gyorsan kellene...
Akkor bepróbálkoznék vele... -
RoryBreaker
aktív tag
válasz
RoryBreaker #67985 üzenetére
vagy.....
esetleg ha jobban megérné vennem oda is egy számítógépet valami kicsi sff-t, vagy laptopot, nekem az is jó, ha az normálisabb, stabilabb megoldás...
Most is ideiglenesen egy laptop van ott. Mondjuk vennék valami kis optiplexet i5-el, ssd-vel, kmplayert elviszi. Nem tudom hogy jönnék ki olcsóbban. Vezetéknélküli egér / billentyűzet elér a kanapéig..... -
RoryBreaker
aktív tag
válasz
RoryBreaker #67984 üzenetére
Ja igen...... a feliratokat kezelje mindenképpen normálisan. Ez fontos (.srt)
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem ajánlani médialejátszót? Tv mellé kellene, hálózati legyen, mivel 1 synology nasról kapná a cuccot. Nem kell, hogy háttértárat tudjon fogadni. Elég 1080p, nem kell semmi csicsa, egy régi wd tv live -ot váltana, mivel az már nem játszik le valami dolby hangot és nincs rá már fw frissítés. Szóval, legyen rajta hdmi, lan, legyen hozzá támogatás (frissítések) és stabil legyen. kb ennyi. Az még esetleg nem árt ha van rajta valami sztereó jack audio kimenet, rca még jobb. Ja és olcsó legyen. Nem tudom, xiaominak nincs valami jó? De én mostanában nem értek ezekhez. Köszi! -
RoryBreaker
aktív tag
sziasztok.
olyan kérdésem van, hogy androidos telefonról youtube tartalmat hogyan tudok streamelni tv-re?
nem okos a tv-m. Van 1 wdtl live hd médialejátszóm wifis hálón.
Esetleg kellvalami normális média lejátszó? a wdtv 1 elavult szar, youtube leanback sem megy rajta.köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest