- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
blakey #50351 üzenetére
Akkor DTS-HDMA-nak DTS a core-ja és azt játszhatta le a TV-m?
Amúgy a linkelt listán nem szerepel a True-HD, Atmos és a DTS-X sem. Ezek pedig az új keletűbbek. Én ezekre írtam, hogy akkor nem biztos, hogy akár a core-t is le fogja belőle játszani a lejátszó.
Az Atmos a True HD 3D hangja (én így nevezem), DTS-X is hasonló, tehát ha van egy True HD és DTS-HD MA képes erősítőd akkor van HD hangod is.->
Mit értesz azon, hogy "hasonló"? A szabvány szempontjából szerintem nincs olyan, hogy "hasonló", vagy tudja, vagy nem a konkrét szabványt, nem? Pl. Ha van True-HD képes lejátszó/erősítő, de az Atmos-t már nem tudja akkor, csak nem lesz Atmos hang, csak True-HD...
(#50352) djnice: Pedig én fent akadok.
Ok, lehet, hogy egy HOU-nál jobb minőség, de nem az LG TV-knél is alkalmazott passzív preferált megoldásról beszélünk? Mert szinte tuti, hogy jobb nála az aktív FP 3D minőségbe. Akárhogy csűrjük-csavarjuk, akkor is felezett a felbontás (ahogy írtad is) ahhoz képest.
De amúgy ezeket leszámítva biztos fain kis lejátszó (főleg, FŐLEG ennyiért). TV okosítónak szánnék valami hasonlót egy kisebb TV-hez. Csak ezekkel a fránya HD hangokkal lennék már tisztában, mert lehet az sem mindig mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
- Sound Blaster GC7
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest