Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #15833 üzenetére
Na körülbelül ugyan ezek vannak androidra is, na most , azt hogy hálózaton keresztül egy sima ip kontroll egy képen szerinte nem nagy kaland, de az, hogy a filmekről el tudom olvasni az infót, a zenéket egyben látom mint pl a squeezeboxnál, már egyből használhatóbbá teszi, ha akarom rá klikkelek a flimre és már tölti is le az előzetest hozzá.
Jó persze, az hogy szükséges vagy nem, már más kérdés De minden esetre fejlettebb, ha gondolod, tegyél fel egy xbmc-t és egy szórakozzál vele egy kicsit. -
cekkk
veterán
válasz erdoke #15811 üzenetére
Nálam nas van külön, a fogyasztás nem elsődleges ilyent téren. Mondom, én a média lejátszót, médialejátszónak tarom, nem letöltő gépnek és nasnak Ettől függetlenül sokna erre akarják használni a lejátszó kárára. Amikor nagy nehezen elindítottam egy torrentet a Dunen akkor már az mkv és a bd lejátszás szakadozott, szintén ha másoltam rá, akkor sem volt lejátszásra alkalmas.
Android, szóval innen a filmeket letudod játszani indítani, zenéket is ugyan így, ezt a Dune nem tudja, meg ami van hozzá, ami kezeli ezeket a képeket, az is eléggé gagyi. -
Peat;)
veterán
válasz erdoke #15145 üzenetére
Majd lesz dlna akkor, csak utánaolvastam a készüléknek és sehol nem említik hogy nem hajtja meg. Annyit írtak hogy usb3 szórakozik de usb2-őn biztos jó. Ezért bosszant a dolog.
A gyártó honlapját köszönöm a fórumtárstól, kínai révén alapból google-be ütöttem, nem sok sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz erdoke #15074 üzenetére
Bekapcsolt 100Hz-es LCD tévénél az interpolálás miatt picit más a helyzet. Ott már eleve az eljárás miatt is hibázik az elektronika néhányszor. Ha ez nem zavarja a felhasználót, akkor a 24.000 lejátszás sem fogja, hiszen ezt sem látja többször egy film alatt, ráadásul sokkalta kevésbé zavaró. Plazmásoknál más a helyzet, ott érzékenyebb a dolog, projisokról nem is beszélve.
-
tigipuf
senior tag
válasz erdoke #15056 üzenetére
Nem óhajtok veled vitázni,hidd el ,hogy az átlagos felhasználók részére teljesen felesleges dologról beszélünk.
A "jáj"-t meg nem kellet volna odatenned,nem az én világom ,sajnálom ha így jött át neked
Be is teszem offba inkább[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
tigipuf
senior tag
válasz erdoke #15054 üzenetére
Ja lehet,hogy nem ámbár mondjuk ezt a sebesség dolgot itt a fórumon kivül,mondjuk családi körben senki nem veszi észre,teszel rá esetleg egy almát ?
És a kia nem fog akadozva közlekedni ráadásul...[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Tomix24
addikt
válasz erdoke #15023 üzenetére
Nem kocsmai, mert én végigjártam a teljes Media Player kínálatot szinte(Realtek és Sigma oldalról is) . Így tudom mit beszélek. Sőt megvolt HTPC-ben a Brazos - Llano - és most a dedikált VGA videózás is.
Amikor a kamerám felvételeit nem viszi a Wdtv, az már a ciki határa, így a megtaposás már a Brazosnál is előjön, hisz használhatatlan a WDTV. 3D , HD hangokról már ne is beszéljek.
Ár. 40K egy ház? Ugye viccelsz. Ocska műanyag kínai WDTV után miért akarnék 40K-s házat. Nem attól jó valami.
CODEGEN Ház MX31-A2 Mini-ITX 300W - 8500.- De tele van a fórum kisebb olcsóbb kitűnő házzal a PH piacon.
Komplett Brazos gép pl: [link]
Asrock E350M1 - mindent tud ami kelhet. 20k alatt dobálják - Proci - VGA pipa + 2gb ram. Kész is . 30-32K-ból megvagyunk.
Win8 90+90 napig ingyenes most. Win7 már sokaknak van, akinek nincs max kalóz lesz.
XBMC - ingyenes - nem tudom ismered-e, de a Popcorn C300-a hozzá képest Win 95 -ös felület.+ netezek, van Flash is... Total commander, konvertálás, játékok, és ezernyi videó lejátszó. Media Player HC - VLC - Kmplayer.
Fizetős, de sokaknak nem akadály progi - Corel Win DVD , Power DVD12, stb
Ja és Splash Player ex - Olyan képe van hogy lerakod az állad.
---------
Llano - 10K-ért A6-3500-at reklámoz egy fórumtárs - 3D MVC - 10bit Anime - HD hangok(bármilyen) 4K lejátszás - Blu Ray Iso menüvel - net támogatással. ... Mindent tud. (még tőlem vette, onnan tudom)
-------------Röviden ennyi jutott most eszembe, de egy értelmes majdnem mindent tudó Media Player 40-50K-tól indúl... Azért meg már Llano-t kapok kompletten.
Llano és Brazos is ki volt építve így nálam régen:
Méretileg egy normál Popcorn volt.
-
Peak
addikt
válasz erdoke #15023 üzenetére
50ből megvan.
linux. linuxos XBMC.
1x kell beállitani.
FIRE AND FORGET!És 10x TAPOSSA meg a WD-det.
Erről ennyit!
De ízlések és pofonok. Én nem szopok többet a szaros asztali lejátszókkal az életben...
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Jamboo529
senior tag
válasz erdoke #15010 üzenetére
Hogy dugjak el egy házimozi rendszert egy kétszobás panelban?? Ha megmondjátok, veszek egyet, komolyan.
Visszatérve az alap problémámra. Ha nincs számomra megfelelő media lejátszó (a mostanitól jobb), akkor mennyire ajánlott egy HTPC?
Az fogja vinni a BD50-et pl? Jó, tudom, minden csak pénz kérdése. Maradjunk reális keretek között.
Alsó hangon kb 50K ért lehet sztem összevadászni egy alsó kategos HTPC-t. (vinyo nélkül, mert az van.)
Az a WDTV-hez képest hol lesz minőségben?[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
válasz erdoke #14885 üzenetére
Jah értem akkor, azzal a chippel szereltekből ez a legolcsóbb! Egyb. Akkor ebben az árkategóriában ez a legjobb ami most megvehető a piacon vagy van ami jobb csak mondjuk 5000Ft-al drágább?
Köszönöm az eddigi válaszaitokat is! Neharagudjatok, ha kicsit érthetetlen vagyok csak nem értek hozzá!
-
BBéci
legenda
válasz erdoke #14746 üzenetére
Igazság szerint a laptop merevlemezét sem hallom, legfeljebb ilyen melegban a hűtését, csak érzékeltetni akartam, hogy az LC.POWER házban lévő Caviar Green vinyók mennyire halkak, észrevehetetlen a működésük. A problémák más lapra tartoznak.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz erdoke #14746 üzenetére
Azok a Toshiba vinyók amúgy sem megbízhatóak,a tavalyi noteszemből maradt egy,cseréltem ssd-re.
Egy 640Gb-os Toshiba,melegszik,sőt fél év használat után hol felpörög,hol nem,semmi fontosat nem merek rajta tárolni,nem bad szektoros,de megbízhatatlan.
Pedig tavalyi pavilion. -
BBéci
legenda
válasz erdoke #14728 üzenetére
Ebben a pillanatban 60 centire van a jobb fülemtől 3 merevlemez. 2 db 1,5 terás WD Caviar Green és egy 2,5 colos 120 gigás Hitachi. Mindegyik halkabb, és hűvösebb, mint a laptopban lévő Toshiba.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #14736 üzenetére
Én nem hagyom hálózaton, csak akkor van bekapcsolva, amikor használom, mivel nekem már nem garanciális eleve a lejátszóm, így miért is járassam feleslegesen. Az adattárolásra, és jobb ötletnek találom a NAS-t, mint sok vinyót egy médialejátszón bekapcsolva tartani folyamatosan. De tényleg nem lehetünk egyformák
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #14730 üzenetére
Milyen média lejátszód van, megkérdezhetem? Mert én a Duneben se a ventilátor se a vinyót nem hallom, főleg filmnézés közben, de még este sem amikor igazán csendbe nézünk valamit. ebben egész jó csapágyas venti van, ami pici is, és halk is, De a Nast a 12 centis ventijével nem tenném be a szobába mert az az őrületbe kergetne Bár lehet a kicsi a venti zajosabb ami a tápban van. De ha nem hiszed, szívesen látlak egy hallgatózásra, hogy nem hallanál semmit az tuti.
Ha arról nézel filmet nem lenne neki szabad fel/le kapcsolnia, ha meg nem használod, akkor pedig azért. -
Toobee
veterán
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #14728 üzenetére
Ezt a zajt én soha nem értettem. Elég érzékeny vagyok a zajokra, de soha nem halottam még ki a vinyó hangját a Duneből. Ha filmezek vagy sorozatot nézek azért ha meg nem használom, akkor ugye ki van kapcsolva, torrentezésre nem használom, nem is arra valók a média lejátszók. Na és az a 1-2 Wos különbség hány év alatt térül meg?
-
Patice
Topikgazda
válasz erdoke #14363 üzenetére
"HDMI is backward-compatible with single-link Digital Visual Interface digital video (DVI-D or DVI-I, but not DVI-A). No signal conversion is required when an adapter or asymmetric cable is used, so there is no loss of video quality." Forrás
Szerintem elméletileg is létezhet.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
-
raus
aktív tag
válasz erdoke #14207 üzenetére
Akkor annak ellenére hogy fix 60Hz-es a frissítése a monitoromnak. Kipróbálhatom ezeket a beállításokat? Tartottam tőle hogy esetleg kinyírja a monitoromat.
Tehát a videóbeállításoknál ez van:Képfrekvencia-váltás:
- kikapcsolás (ezen van)
- NTSC / PAL
- NTSC / 24p
- NTSC / PAL 24pAkkor ezek most mit is állítanak pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
raus
aktív tag
válasz erdoke #14198 üzenetére
Lehet hogy most badarságot kérdezek, de addig ameddig HDMI-LCD monitoron nézem a Popcornt és 1080p /60Hz-re állítom a videó kimenetet addig nem érint ez a 23.976 fps nem? Csak amennyiben 24p-s megjelenítőm van igaz? Meg úgy tudom a sigma csipeket nem érinti ez a röcögés nem? De sok filmnél kiírja a lejátszási infó a 23.976fps-t de gyönyörűen folyamatos a lejátszás.
Nemsokára lesz plazma. TV-ben csak Panasonic Plazmát tudok elképzelni. Amióta bekötöttem Anyukámnál az ő 42G20-ára a PC-met HDMI-vel és megnéztük az Árva 1080p MKV változatát. Döbbenetesen jó volt a kép komolyan. Olyan fekete volt ahol kell mintha ki lett volna kapcsolva a panel és mégis nagy volt a fényerő és gazdagok a színek. Vagy Pioneer Kuro-t de az más árkategória. Egyszer egy webshopban ahol nézegettem a pana plazmákat. Volt egy KURO kiállítási darab. 60coll új ár 8000Euró és elküldték volna 3000Euróért.
Egy G30-as VT50-esre spórolok, bár azt olvastam hogy a G30-as panel feketéje ici-picit rosszabb a G20-nál és nekem nem kell 3D de a VT50-ben van a jó elektronika a színek meg a kalibráció és 2D-ben disznó képük van.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz erdoke #14089 üzenetére
"Persze lehet, hogy egy átlagos LCD TV-n eleve annyira mosott a mozgás, hogy kevésbé feltűnő, de egy félnormális plazmán már elég szembetűnő."
Ez a veszély engem nem fenyeget, mert én meg a plazma vibrálását tartom elviselhetetlennek.De ez a 23.976-24.000 probléma most egy kicsit elbizonytalanított. Mostmár csak megvárom, és addíg halogatom a vásárlást, míg az Egreat, Himedia (illetve az összes 1186-os Realtek chipes) lejátszókban tisztázódik ez a probléma. Vagy úgy, hogy fw frissítéssel rendbejön, vagy úgy, hogy kiderül, hogy hardveresen nem tudja.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz erdoke #14073 üzenetére
Én csak sima olyan akadásra gondoltam hogy ne álljon meg a kép fél másodpercekre, meg ne akadjon be a hang ugyanekkor.-
Tudnál akkor olyat mondani ami 30-ból kijön?[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Locutus
veterán
válasz erdoke #14089 üzenetére
Az emberek 99%-a az 50, 60 és 24Hz közötti különbséget se veszi észre, és ez még akkor is így fog maradni, ha te az 1% azon 0,1%-ába tartozol, aki a 48 másodpercenkénti 1 frame dobást észreveszi a 0,024 fps különbség miatt
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz erdoke #14073 üzenetére
Valószínűleg a megadott összeg miatt a koax kimenetről is le kell mondania, többnyire optical amivel be kell érni.
(#14074) Toobee:
Nem szívesen. De ne szűkítsük az Egreat-re, ill R6s-re. Az összes Realtek 1186-os chipet használó media playerre vonatkozik. Azért fontos, mert a Realtek szerint ez a helyes megjelenítési mód, nincs szükség natív 23.976-ra, mert 24-gyel biztos működik, ez a fontos. Plazmán még nem láttam működni egy ilyen csodát sem, lehet hogy el kéne vinnem hozzád a köv. általad rendezett talira.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz erdoke #13315 üzenetére
aha,köszi.
nagyjából mennyi idő,amíg kifutnak az ilyen eszközök és újak veszik át a helyüket?sacc/kb december körül tervezek egy média playert venni és nem tudom mennyire érdemes már most nézelődni,vagy már választani is.
utálom,hogy nem bírnak tenni egy koax outot is az olcsóbbakba is.elsősorban ez a himedia lenne a legkedvezőbb árú készülék,amiben van az is és mindent tud,amit kell.
-
-
Peak
addikt
válasz erdoke #13280 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan.
Én szeretek mindent biztonságban tudni, egy helyen. Nincs szarakodás más tárolókkal, SD kártyákkal, pendriveokkal, mindent mindenki megtalál egy helyen, egy eszköz csinálja mindössze max. 50W fogyasztás mellett... szerintem jelentősen jövőbemutatóbb és elegánsabb, mint a WDs szarakodás.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
válasz erdoke #13272 üzenetére
persze. mint belépő szint elég lehet.
csak meg lehet oldani 1 eszközön azt, hogy legyen mondjuk 5.6TB háttértárad, ami RAIDben van és FULL adatvédelem mellett tudod használni film, kép, családivideók, zenék tárolására, igény szerint torrentklinenst futtathatsz rajta akár mondjuk 1000 aktiv letöltéssel,
ami közben a teljes háttértáradat eléred a munkahelyedről FTPn vagy HTTPn keresztül...
és mondjuk egy laza szombat d.e. beleállsz egy BD50 nézésébe, házimozizini,
miközben az asszony a hálószobában a párhuzamosan notebookon nézi ugyan erről az eszközről a kedvenc sorozatát,miközben a gyerek a klotyón nézi tableten a mesefilmet szintén ugyan erről az eszközről...
priceless.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz erdoke #13112 üzenetére
Nem kell kötözködni.
Én nem beszéltem senkire egyik kategóriát sem. Használtam mind a kettőt."AC filtert beállítgatni és egyéb hasonló, bármiféle előkészületeket tenni, hanem plug and play, egyszerű, mint egy faék. Ugyanúgy működjön, annyi feladatot jelentsen a felhasználónak, mint a régi VHS magnók, a DVD-játszók."
Én erre válaszoltam, és az a véleményem, hogy egy jól összerakott ("XBMC+ konfig(max 1óra)+harmony és úgy müxik mint a dedikált lejátszó") htpc semmivel nem jelent nehezebb kezelhetőséget mint a dedikált lejátszók. Tesztelve: feleség, gyerekek, barátok.
Azért mert 13 éve birtokolsz pl egy laptopot, nem feltétlenül kell hozzá értened.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz erdoke #12798 üzenetére
Nem véletlenül hívom a tévék hangszóróját "prüntyögőnek". Az nem hangfal...
godeny: http://w2comp.com
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Alex91
félisten
válasz erdoke #12616 üzenetére
Neked is ez van, nem? Arra pont jo amire akarja. Ket hdd folosleges, de van olyan is, bar imho az nem olyan jo ar/ertek aranyban, de van rajta usb, ha nem is 3.0-as.
Torrentre meg kivalo, mert nekem World-om van itthon, es en is pont ilyenre hasznalom alapvetoen. Az igaz, hogy hack-kel ra, de 10 perc alatt kvazi a "hulye" is megcsinalja...
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Peak
addikt
válasz erdoke #12264 üzenetére
felesleges belekeverni a kijelzőket kvantálási algoritmusokba, zajszűrésbe, képjavításba... egy 37 centis CRT TVn is látszik a szar szemét kódolás... ami szar az szar... felesleges púderezni a szitut, áttolni más egységre.
-
veterán
-
user137
őstag
válasz erdoke #12171 üzenetére
tehát ha nekem van 1 nagy külső vinyóm, amin az adataimat tárolom, és veszek egy asztali médialejátszót hozzá, akkor az a teljesen elfogadott, h "vegyél mellé még egy vinyót, amin csak az adataid olyan része van, amit a WDTV szeret"? Srsly?
Hát szerintem lóf@szt a WD seggébe. :-) Egyébként a WD support forum is tele van ugyanezzel a hibákkal az 1.9-es FW óta, lehet nem én vagyok a helikopter és a cucc egyszerűen szar?
Ez nem a "rakd rendbe" fogalma (kellene, h legyen).
-
user137
őstag
válasz erdoke #12168 üzenetére
szeretném nem a kioktatást kapni arról, h mi hogy van rendben a saját vinyómon. miért hiszed azt, h segítesz azzal, h csak beszólsz egy ilyen "értelmeset"? Neked jobb lesz tőle? Nekem jobb lesz tőle?
\Backup\.... => csillió fájl, fájlbackupok sok gépre, sok adattal
\Pictures\ => képek albumok szerint rendezve
\Music\ => albumok név szerint rendezve, taggelve, stb. iTunes mindet hozza szépen.
\Video\ => filmek tökéletesen rendezve és elnevezve mappákban, egy XBMC pillanatok alatt lekapja rendben az egészet.Közben megtaláltam a megoldást:
Yesterday i re arranged the data on the drive. Whatever folder i dont want WD TV Live to read, i renamed them prefixing '.'
-
tarkatehen
tag
válasz erdoke #12147 üzenetére
Nem külön cég. A UPC direct a UPC egy külön szolgáltatása. Annyi, hogy a telepítést és a hibajavítást nem a UPC csinálja, hanem különböző alvállalkozók. Ha a direct-el van baj, akkor is az alvállalkozót kell hívni az fog kimenni elhárítani, de a havidíjat a UPC -nek fizeted, a UPC fizet külön az alvállalkozónak a telepítésért, kiszállásért, stb.
-
nagyúr
válasz erdoke #12092 üzenetére
ennél is rosszabb a helyzet, sajnos. nekem mind az O!Play Air, mind a Sidewinder 2 akadozott már DVD-image-ek lejátszásánál is, mert ingadozott mindkét lejátszónál a WiFi sebesség - pedig notebookon ugyanonnan fix 30Mbps felett volt.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
psg5
veterán
válasz erdoke #12055 üzenetére
Megkövetlek. Lehet, hogy xbox-al kinlódott, de a Dune-val indítás után nem sokkal látta a PS3 media servert a a PC és a Dune is kezelte ezen keresztül az osztott mappákat.
Azonban az zavar, hogy az iso fájlokat is valahogy "decoderezi", nem lehet beállítani, hogy a PS3 media Server ezt ne tegye, hadja ahogy vannak?F.K.T.
-
Alex91
félisten
válasz erdoke #11971 üzenetére
Van az elmelet, es van a gyakorlat.
A fene se tudja, hogy leadja-e a tap, amit le kell adnia...
Persze, ez csak egy otlet volt, en kiprobalnam egy pendrive-rol is, vagy masik HDD-rol is. Hogy most a lejatszo-e a ludas...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
zippofcy
senior tag
válasz erdoke #11568 üzenetére
"két különböző FullHD kép gyors váltogatásával születik a "3D-s" kép" - Ezt legfeljebb te tudod így.
Mert a 3Ds kép két FÉL FULL HDs kép (960x1080 vagy 1920x540) váltogatásával születik. Ezt magyarázom fél napja de mind1. Nem mondtam még el elégszer.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz erdoke #11543 üzenetére
Ne forgasd ki a szavaimat,szó sem volt itt össze mosott változatról.
Én pusztán azt írtam,hogy a tiszta képet jobban preferálom,mint a szemcsével elqrt képet.
Nekem is van nem egy olyan bd25-öm,pl az eredet,ami makulátlan,mégsem össze mosott.Zippofcy: az sbs mkv és a bd3D azért képminőségben nagyon nem egyforma.
[ Szerkesztve ]
-
larryking
senior tag
válasz erdoke #11459 üzenetére
Nem tudom, de kezd felettébb idegesítő lenni, és nem tudom mihez kezdjek most, van 2 nasom, egyik sem megy úgy ahogy szeretném, de lehet a popcorn a ludas.
Nem akarok dd-wrt, openwrt-t, mert egy routerem elhalálozott miattuk.[ Szerkesztve ]
"We'll meet you where the lights are...."
-
Peak
addikt
válasz erdoke #11058 üzenetére
igen. gagyi usernél 22 db CD esetén.
ne kötöszködj
utálom a taginget, mert nem egységes a formátumok között.
én magam alakitok könyvtárszerkezetet, hogy a lehető legkevesebb lépésből azonnal bármit megtaláljak nem csak lejátszásra, de bármilyen más feladatra is, úgy mint keverés, vágás, MP3 lejátszóra áttevés.
nem 500 fájlról beszélek, hanem 3 teráról. (a pop könyvtár csak 240 előadó... )ez a multimédiás csoportosítás az 1bites júzereknek való faszkodás... hogy a cukrászlegény is megtalálja a lédigagát a vackán...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest