- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Gaming notebook topik
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Mostanában projektorhoz Raspberry Pi 2-t használtam hálózati médialejátszónak Kodi-val, HDMI-s erősítőn keresztül ment a kép és a hang is. Történt, hogy a kiváló Onkyo NR609 AVR erősítőm megadta magát és vidéki révén macerás és drága lenne a javíttatása, ezért gyorsan vettem egy Denon AVR-1306-t, amin nincs HDMI a digitális hangok fogadására. Az RPi előtt használtam egy Androidos M8s boxot, de azt már eladtam, így nem volt más választásom, előkerestem az évek óta fiókban pihenő, már nyugdíjazott Egreat R6s lejátszómat, hogy legalább optikai kábelen tudjam a HD hangokat is továbbítani. Ezt a készüléket eddig projektoron még nem próbáltam, így nagyon meglepett a kép minősége, ami jóval dinamikusabb és élesebb, mint a korábbi két Kodi-s lejátszó esetében volt, valamint a mozgás is sokkal folyamatosabb. Úgy tudom, hogy itt az Egreat még hardveresen oldotta meg a kódolást, talán ezért lehet ez a szembetűnő különbség. Csak sajnos mivel nem mai készülék, már nincs rá támogatás és nagyon válogatós lett a formátumok tekintetében. Tudtok-e a ma kapható lejátszók közt hasonló minőségű készüléket ajánlani, van-e ilyen tapasztalat? Köszi a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- PHILIPS 43PUS8848/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest