Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
válasz
hunaqua #12748 üzenetére
Szerintem emiatt egyenlőre ne formázd, az nagy meló lenne. A hibát szerintem a transmission okozza, de hogy miért azt nem tudom - azt sem, hogy melyik verziónál volt, mert gyakorlatilag az 1.75-től végigmentem a 2.50-ig. Próbáld ki így törölni, nekem sikerült.
Annyira írásvédetté tett egy mappában lévő filmemet, hogy a popi is lefagyott, ha töröltetni akartam vele. Szerencsére csak egy alkalommal fordult elő...
-
-
endib
tag
Sziasztok!
Média lejátszóra lenne szükségem (avi, mkv, mp4 kiterjesztésekhez, vagy ami épp jön), de olyan kellene, amire tudnék külső dvd meghajtót csatlakoztatni, hogy dvd lemezről is lehessen filmet lejátszani.
Tudnátok ajánlani valamit?
Illetve ha az optikai meghajtóba dvd video lemezt teszek, azzal is tudna mit kezdeni a lejátszó?Előre is köszönöm!
-
hunaqua
addikt
Találkoztatok már ilyennel?
Elindítottam egy letöltést,azután megállítottam és töröltem a transmissionból.Onnan törlődött is,de a HDD-ről az istenért nem tudom törölni.Azt írja,hogy valami használja,vagy írásvédett,vagy valami.Egyszer volt már ilyen a Measy lejátszónál,ott a végén újra formáztam a HDD-t. (csak úgy tudtam eltüntetni). ??? -
gulyasa
őstag
válasz
Bone123 #12733 üzenetére
Nem pont a témába vág a kérdésed, én is azért OFF-olom.
Én a helyedben nem ugornék bele akármilyen felvevő beszerzésébe, mert az a helyzet a SCART-os vagy RCA-s csatlakozásokkal és az arról felvétellel, hogy az ilyen eszközök (a SAT-vevők is) küldenek egy "összekuszáló" Macrovision jelet is a SCART-on keresztül és úgy a felvevők nagy része (se a régi VHS-ek, se a DVD-felvevők) nem tudja rögzíteni a műsort.
Nekem pl. van egy régi, jelenleg nem használt (gyakorlatilag a digitálisra átállás miatt hónapok óta porosodó) LG RH177-es DVD-felvevőm, ami szintén csak custom firmware-el (volt) képes felvenni ilyen másolás/rögzítés elleni védelemmel ellátott videoforrásokat (én egy-két bolti VHS kazetta DVD lemezekre archiválásánál tapasztaltam ezt a problémát régen és akkor még sajnos nem létezett a legutolsó custom firmware a leírt okossággal, így kénytelen voltam a SCART helyett a koax (antennás) kimenetéről fogni a jelet és úgy rögzíteni a belső HDD-re - majd onnan másoltam lemezekre az anyagot).
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Mi a legolcsóbb piacon kapható felvevő? Lehet DVD-s, merevlemezes, USB-s tök mindegy, a lényeg h a cucc SCART-on csatlakozzon az analóg műhold beltériéhez, és műsort fel tudjon venni amit lehetőleg a számítógépen vissza tudok nézni.
-
hunaqua
addikt
válasz
kisgyerek85 #12729 üzenetére
Mondtam,hogy hülyeség de én így szeretem
-
hunaqua
addikt
OFF (Bocs,nem írom többször)
Eladó: EGREAT R160S
Ár fix: 39.000.- (ennyibe van nekem) -
törölt tag
válasz
hunaqua #12721 üzenetére
Persze, de a tévé eredeti távján van néhány olyan gomb, ami nincs a silveren, ezeket amúgy is be kell tanítani, ezért én nem szórakoztam kódokkal. Amúgy az erősítő miatt vettem, annak a távját szeretem a dobozában tudni, de pont azt nem tudtam vele kiváltani
, ezért használom én is a media playerekhez.
-
dh66e
veterán
válasz
fireman #12716 üzenetére
Szinte mindegy hogy mihez tanítod be,nekem speciel a kis wd-hez sikerült simán,de a régi házimozi is arról megy és a tv is.Nem egy logitech harmony,de teljesen üzembiztosan működik és még csúnyának sem mondanám ergonómiailag is kézre áll.Van hozzá kódfüzet is ebben mondjuk média playa nincs,de minden más ami elképzelhető és magyar nyelvű használati kis könyvecske,tehát korrekt a cucc.
-
hunaqua
addikt
-
BBéci
legenda
-
i@lex
őstag
-
BBéci
legenda
"jégkorong meccsen a jég a harmad lefújása előtt. "
Az csaknem tükörjégnek számított a városligeti Műjégpálya péntek-szombat esti fél 8-as állapotához képest. Mondjuk a '70-es évek közepén, amikor rendszeresen zsúfolásig tele volt. Kilazultak a korcsolyát a cipőhöz rögzítő szegecsek a rázkódástól. -
dh66e
veterán
"Nem töltök le"
Ne már,az a faj már réges-régen kihalt.
Egy pár meselemez nálunk is úgy néz ki mint egy jégkorong meccsen a jég a harmad lefújása előtt.
Szóval neked a wdtv live streaming,dune tv 101,egreat vonalon kéne olvasgatnod és persze árakat nézegetned.
Itt is sokat megtudhatsz. -
hunaqua
addikt
válasz
kirkri #12697 üzenetére
Nekem semmi extra nem volt,bementem Video/HDD/HDD ott csinált magának egy torrent fájlt (Sigma alatt ilyen nekem nem volt),és oda rakja a "filmet".
ip cím:9091, bal alúl be tudod állítani,mert alapból 1MB/s a letőltés.Azt feltoltam 2.2 MB/s-re + több "partnert" engedjen rá (talán 30-ról 60-ra). Nekem így megy stabilan 1.7-2MB/s-on .
.....ja ,az első két letöltésnél csinált olyat,hogy mintha nem indítaná el. (de csak nem látszik) Kilépsz azután újra vissza ,és akkor már látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest