Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
válasz
Gawamatsu #2623 üzenetére
A szombat déli állapot van benne. Ami nekem kb. elég lenne, hogy a szolgáltatásokat és az Plex + Roon adatbázisokat visszakapjam (Plexet le tudtam menteni a friss állapotot, de a Roonról csak 1 hetes mentésem van).
Viszont kell még egy lépés a NAS tisztításához: az eredeti fertőző állomány törlése. Ennek menete a következő (eredeti angol verzióban):
My solution so far, login vis ssh as root usercd /volume0/usr/builtin
ls
you will see a 5 digit binary executable file For me it was 22491. I use that in the following command to get the process IDps | grep 22491
from this I got the Process id 25624. I kill that processkill 25624
I then remove the binary filechattr -i 22491
rm -f 22491Nálam 23896 volt a száma.
Annyi megjegyzésem lenne, hogy roottal nem tudtam belépni, de a szokásos adminisztrátor felhasználómmal igen (hétfőn automatikusan root volt a felhasználó putty-ban, ma már kérte a felhasználó nevét).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!