Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
MiklosSaS #179 üzenetére
Stabilabb?
Tudnék neked mesélni a rengeteg ROG deszkával kapcsolatban mert úgye én már rengeteg rog lapot kipróbáltam és sajnos volt olyan széria hogy nem győztem vissza hordani, hiába volt rajta minden extra...
A hiba lehetőség biztos hogy nagyobb egy rog deszka esetében, ez tuti.
Régen volt értelme nagyon komoly alaplapot venni a processzorok alá, de úgy hogy már mindent a processzorban raknak bele, bele integrálni, északi hídtől kezdve minden vezérlőt, így az alaplapnak semmilyen, szinte semmilyen befolyása nincs a tuningra, csak inkább a szolgáltatásokra...
Lehet hogy stabilabb, sőt biztos vagyok benne, de nem víz és léghűtés mellett hanem L2N mellett... ahol már rendesen kell feszültség illetve hozzáértés, most az hogy hétköznapi szinten mennyire van arra szükséged, szerintem semennyire.
De ez persze az egyéni véleményem.
Én is ugyan úgy fogok még extrém alaplapot vásárolni ahogy eddig is tettem, mert az tetszik. -
h1mpi
félisten
válasz
MiklosSaS #179 üzenetére
A formula-ra kiváncsi vagyok én is, de az a baj, hogy az MSI biosa tetszik.
Ha cserélek 4790K-ra akkor még futok egy kört lap kérdésben. Akkor lehet lappal együtt adom el a cpu-t is.
Amúgy szerintem a K-s cpukkal jönnek az új lapok. Lehet a 14 napos cserébe bele fogsz férni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged