- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitorkalibráló eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Latzee #20113 üzenetére
Szia!
Én továbbra is a BroadCom alapú vasakat támogatom, de ilyen szituban én be nem vállalom, hogy ajánljak egy konkrétat, mert aztán ha az sem fog csatlakozni, akkor az nekem kellemetlen! Általánosságban amiket mostanság ajánlok...
ASUS RT-N10U
ASUS RT-N15U
ASUS RT-N16
ASUS RT-N66U
Linksys E3000
Linksys E3200
Linksys E4200 v1
Netgear WNR3500LA DIGI-t nem próbáltad megkérni, hogy esetleg nem-e lehetne-e kicserélni azt a kábelt A-sra?
-
-
-
kriszgab
tag
Szia!
Igen, felraktam, de a futó programok közt nemlátom. Kézzel hogytudom elindítani? Az angol tudásom sajna nincs a toppon.
[admin@WL500g root]$ ipkg install http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/oleg/cross/stable/enhanced-ctorrent_dnh3.2-9_mipsel.ipk
Downloading http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/oleg/cross/stable/enhanced-ctorrent_dnh3.2-9_mipsel.ipk
Installing enhanced-ctorrent (dnh3.2-9) to root...
Configuring enhanced-ctorrent
Successfully terminated. -
csaboca66
csendes tag
Talan ezzel van a baj ??? > "Listening on 0.0.0.0:2706"
Nem, ezzel biztos nincs baj, nekem az osszes torrentemnel ez van, es jonnek rendesen.
Az enhanced-ctorrentnek van egy olyan hianyossaga, hogy csak arrol a trackerrol akar tolteni, aki az original tracker. Ha az nem mukodik, akkor az ectorrent nem csinal semmit. A windowson futo kliensek (pl. azureus) pedig kepesek a torrentfajlban szereplo tobbi trackert is megkerdezni.
A te torrentedben a tracker.digitaldistractions.org az original tracker, de ez eppen nem mukodik. Viszont az isohunt szerint a torrentbox tracker mukodik ehhez a torrenthez, akkor azt kellene a torrentben az original helyere tenni.
En azt szoktam ilyen esetben csinalni, hogy az azureussal xml-be exportalom a torrentfajlt, azt kezzel atszerkesztem, hogy a original helyere olyan tracker keruljon, ami mukodik, majd ebbol keszitek torrentfajlt, es ezzel mar mukodni szokott az ectorrent. -
csaboca66
csendes tag
Az egyik megoldas a screen csomag, amit xabolcs emlitett, de en azt nem szeretem.
Masik megoldas: nohup program <a program argumentumai> &
Az & a vegen azt mondja meg, hogy hatterben fusson, a nohup pedig fuggetleniti a programot a terminaltol (linuxon a terminalon nohup nelkul inditott program a terminal processz gyerekprocessze lesz, es ha megszunik a parentprocessz, automatikusan leallitja a gyerekprocesszeit is). Ilyenkor a program kimenete egy nohup.out nevu fajlba kerul. Ha sokat beszel a program, akkor figyelj arra, hogy legyen eleg hely az aktualis konyvtarban. -
-
csaboca66
csendes tag
A libmad.so.0 a libmad nevu csomagban van. Valoszinuleg a streamripper csomagoloja elfelejtette betenni a dependecy listaba. Installald kezzel, utana mukodni fog.
A kismet erdekes, libpcap csomagot sehol sem talalok, viszont magat a kismet programokat nezve nem latok benne olyan informaciot, hogy kellene neki libpcap, ugy tunik, mintha statikusan lenne linkelve. Ha ez igaz, akkor a -force-depends fel fogja tenni, nekem is feltette, csak nekem segfaulttal elszall a kismet szerver, ha inditani akarom
. De libpcap-ot nem hianyol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest