Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ba.G
aktív tag
Nnna, többszöri resetelés és némi fizikai ráhatás (szétszerelés) után sikerül a felületre belépnem, de a WLAN továbbra sem megy. Beállítottam a szokásos (nem default) beállítani valókat, a telefon látja is, de authentication után disconnected. Ez lehet, hogy user error továbbra is, bár a wpa-ban biztos vagyok, MAC-szűrés egyelőre nincs beállítva, auto IP a szokásos tartományra. Innentől passz.
Breaking: a telefon forget és resetting után csatlakozik. Eddig siker, de már hagyom a hozzászólást, mert folyamatában látszik egy fél napos szívás (és ez csak a vége... nem lehetetlen, hogy a táp miatt), de sok hasznos infó nincs benne, belátom.
Egyáltalán: ez a "Premium"-os topik szolgál nekem is, ugye?
-
-
-
http://itcafe.hu/tema/asus_wl500g_premium/hsz_9132-9132.html
"Ha 5,2V-ot mérsz rajta terhelés nélkül, akkor terheléssel kb. 3-3,5V a feszültség. "
-
Tápot nézted? Nem tudom az milyen, de a WL-500 szériának általában elég gyenge a tápja, úgymond az a leggyengébb láncszem. Ha baj van, rögtön azt kell ellenőrizni, és többnyire az a hibás. Ha nincs más lehetőség, akkor PC tápból kivezetett 5V-tal is megpróbálhatod beüzemelni a routert. Feltételezem, hogy az is 5V-os, de azért nézz utána a rajta lévő matricákon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest