Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ba.G

aktív tag

Sziasztok,

Régóta van egy WL-500Gx routerem, bár egy ideje az n-esek felé kacsingatok. Megsejtette a piszok, mert most az ünnepekre megmakacsolta magát: a WLAN része bár látszik (reset után defaultként), de semmilyen eszközzel nem tudok csatlakozni rá (noti, telefon stb.) ugyanakkor drótoson megy. (Ezen keresztül írok.) Érdekes, hogy délelőtt még be tudtam lépni a my.routeren keresztül, de most ez sem megy. (Ok, ez valszeg user error...)

A (külső) tápját egyszer cseréltem, ez nagyobb, mint a gyári, de gyanús, hogy hol világít a PWR LED, hol nem, mikor hogy sikerül összedugni. Nem is mindig indul el, van, hogy a (gyártófüggetlen) tápon lévő LED is villog. De mondom, most LAN-on megy. Elkövettem azt a merényletet, hogy az 5V-ról eltekergettem az állítható táp kimenetét 1-gyel fölé és alá (6 és 3,5V), nem sok sikerrel. De most 5V-on látszólag minden megy (reset után defaultban), csak csatlakozni és setupolni nem lehet...

Nem mondom, hogy nem kívánom a pokolba akár egy kevésbé márkás, de n-es utódja után sóhajtozva. :)

EIK és KK!

Új hozzászólás Aktív témák