- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez itt nem egészen úgy működik mint DOS/Windows alatt... Itt mindent egy particiónak látsz, ez a root directory, vagyis a gyökérkönyvtár. Minden ez alatt van, minden lemezt, eszközt, és egyebet, egy könyvtár, illetve egy file formájában találsz meg.
Ha r0by leírása szerint csináltad, vagy ha végülis az általam feltett image file-okat használtad, akkor az első 1GB-os particiót az /opt mappa alatt látod, a második swap-et értelemszerűen sehol, mivel az a "virtuális memória" a harmadik adat particiót pedig az /opt/etc/samba/Share alatt találod. -
-
Nem... Mielőtt elkezdi visszaálltani a particiót a Ghost, megkérdezi, hogy az egész rendelkezésre álló helyet kitöltse, vagy pedig tartsa meg az eredeti partició méretet.
Az eredeti méretek, mint ahogy ebond-on is le van írva:1. partició: 1GB
2. partició: 512MB
3. partició: 2, valamennyi GB :-)) már nem tudom pontosanTehát ha Te ki szeretnéd tölteni a 40 GB-ot, akkor az elsőt felteszed úgy, hogy maradjon a mérete 1GB, a másodikat hasonlóképpen 512 MB méretűre, és a harmadik partició esetében választhatod azt, hogy töltse ki a maradék rendelkezésre álló helyet. A Ghostnak több verziója is van, van amelyik azt kérdezi, hogy kitöltse-e a maradék helyet, és van amelyikben számszerűen kell megadni a célpartició méretét.
Ha az elsőt rögtön úgy teszed fel, hogy kitöltse a 40GB-ot, akkor természetesen a második felül fogja írni, ezután a harmadik pedig ezt is felülírja. De ez így nem is lesz jó :-)
ui.:
Tudomásom szerint egyébként kész particióra nem is lehet ezt feltenni, ugyanis a ghost üres helyet kér célterületnek a lemezen. De lehet, hogy ebben tévedek... -
-
Sajnos nem tudom mi lehet a gond... A pendrive, amiről mentettem csak ezt a három particiót tartalmazta, és arra utána vissza is tettem próbaképpen, és működött. De már mások is tették fel sikeresen, szóval a "hiba az Ön készülékében van" :-)
Nincs más partició a lemezen? Esetleg NTFS, vagy FAT32?
És bár ennek semmi köze hozzá elvileg, de csak ez az egy lemez van a routerre kötve? -
ecaddict
senior tag
Meg kellene nézzed mit tartalmaz az /opt/etc/ipkg.conf
cat /opt/etc/ipkg.confHa nem valami ilyesmi (# komment, nem számít):
src/gz optware http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/oleg/cross/stable
dest /opt/ /Akkor vsz. rossz a package feed-ed és az uClibc verziód.
Nézd meg ipkg list_installed-el az uClibc és az ipkg verziókat ill. keresd ki a #5000 hsz-ból a linket ahol le van írva ilyenkor mit kell csinálni.Ha jó az ipkg.conf-od akkor passz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm LTE
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest