- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
errrtu
aktív tag
Rendben. Most, hogy gond nélkül működik nem is akarok mást és nem is tudom, hogy hogyan is lehettem meg nélküle eddig
Egy kedves ismerősöm tanácsára választottam ezt az routert de már nem emlékszem azokra a szempontokra ami alapján döntöttem sőt szerintem nem is én döntöttem hanem ő. Valamiben biztos, hogy jó de most, hogy mondod ezt az N-es dolgot kérdés miben ha a sebességben alulmarad? Annak idején sokat játszottam a neten de ez nem hiszem, hogy számított valamit hiszen azt az asztali gépről tettem. Felhasználóbarátnak sem mondanám legalább is az én képességeimhez képest bár összehasonlítani nem tudom mivel ez az első routerem.
Egyébként a korszerűbb szabványt használó eszközök sebbeségbeli plusz teljesítményét egy mezei internethasználat során ki lehet e aknázni? Megérné e váltani esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest