Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Üdv!
Nem tud valaki véletlenül 7134-hez vistás drivert? Az asus oldalán csak xp-ig van driver hozzá.

-
pbujna
aktív tag
Sziasztok! Én is vettem egy ilyen karit használtan, mert elszállt a pinnacle stereo tv-karim. Sajnos a hangot nem tudom elővarázsolni. Próbáltam az itt leírtakat alkalmazni, de semmi eredménye.
Ha van valakinek ilyen karija, és belemenne, hogy az enyémet kipróbálhassuk nála, hálás lennék. (Pest megye, Budapest előnyben).
Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv.: pbujna
-
Temerti
tag
Sziasztok! Nekem is asus kártyám van, és szoktam vele felvenni is. De az utóbbi időben a felvétel hangja elhalkulgat. Véletlenszerűen egy pillanatra leesik a hangerő és egy két másodperc alatt "visszahangosodik". Kipróbáltam már a dscalert is, nem csak a gyári szoftverét. Ez kevésbé vészes, de azért a felvétel visszanézve így se olyan kellemes hogy megtartsam. Tudtok valamit az ügyről?
-
dan390
aktív tag
hi
az lenne a kerdesem hogy szerintetek ehhez a kartyahoz ASUS TV TUNER mYCINEMA-P7131 analogamit fognak adni softwereket
erdemes feltenni
vagy egyböl a fly2000 ret rakjam föl? -
Szmuki
tag
Meg van,mi volt a bibi
a tvtuner kártyának az hangkimenetét nem kötöttem rá a hangkarira.Ilyen láma módon elcsúszni... -
Szmuki
tag
Igen letöltöttem,és sok alkönyvtár van benne de sehol nem látok egy telepítő.exe-t
.
Hogyan tovább? -
Szmuki
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne van nekem egy asus tv fm card-om rev1.03-as
SAA7135HL/101chip van rajta,semmit nem kaptam hozzá csak maga a kártyát.Valaki ki tudna segíteni hogy honnan lehetne letölteni a driverét meg valami meghajtó programot hozzá?Csak rádiózásra használnám.
Előre is thx a fáradozást. -
Balamber:)
csendes tag
Sziasztok!
Szülinapomra kaptam a kedvesemtől egy Asus MyCinema P7131-et.
A probléma a következő:
A kép kicsit zajos.(nem hangyás, nem csíkos stb...hanem zajos)
Képek a hibajelenségről:[link]
Azzal kezdtem, hogy elvittem a gépet a város (Balatonfüred) másik végébe, hátha nálunk rossz az adás. Ott is ugyanolyan volt.
Vettem egy szűrőt -egy antennaboltban ajánlották- még rosszabb volt.
Átraktam másik gépbe a karit, azzal is rossz volt.
Kicseréltettem a karit az eladóval, az új karival is ugyanolyan rossz a kép.
Tehát végülis kipróbáltam mindent és minden verziót ami eszembe jutott és arra jutottunk, hogy a szolgáltató (UPC) a hibás.
Lehet, hogy valami erősítő vagy másik szűrő kell nem tudom.
Ha tv-t kötök az antennakábelre nem rossz a kép...szerintem a tv ''ápol s eltakar'', nem olyan érzékeny mint a kártya.
Ha valakinek volt ilyen vagy hasonló kérem segítsen, mert baromi idegesítő...
A másik probléma: amit adtak hozzá Power Cinema programot nem lehet kézzel állítani a csatornák frekvenciáit. Csak én nem találom, vagy tényleg nem lehet kézzel hangolni?
-
Szmuki
tag
Hali all!
Valaki tudna dobni egy linket hogy honnan lehet letölteni a legfrisebb drivert meg valami kezelő progit is hozzá?
megköszönném
ui:havertól kaptam kíváncsi vagyok rá hogy működik-e,a hangkarira melyikbe kell dugni a vezetékét? -
Shodan
őstag

-
Pompi
nagyúr
Átraktam a topicot a Multimédia kategóriába - itt a helye.
-
Shodan
őstag

-
Shodan
őstag
Hello!
Van egy usb-s távirányítóm [link] olyan mint itt a képen. De én külön vásároltam használtan. Ha valaki át tudná küldeni a távirányító driverét, softwarét azt nagyon megköszönném.
Működött egy ideig enélkül is .A windows felismerte, de mostanában nagyon gyengén veszi a jelet, kb 1 perc nyomkodás után hajlandó csak reagálni. Más is tapasztalt már ilyet?
-
pandor
tag
Sziasztok
Eladó egy év eleji ASUS mycinema p7131 kártya új állapotban. Tapasztalat nincs vele, mert vásárlás után (sajnos CSAK akkor) más megoldást választottam...
Ár: 6000 Ft
Email: pandor kukac dpg pont hu -
Tybee
tag
up
-
Tybee
tag
Az erősítős TV/FM antenna a rádiót is erősíti ugye?

-
Tybee
tag
hali
a rádióval kapcsolatban lenne pár kérdésem.
nektek milyen minőségbe jönnek be az adók? mert nekem elég zajos az összes és
arra gondoltam h veszek 1 erősítős fm antennát, csak azt nem tudom hogy mekkora legyen a kimenő impedanciája.
a 75 ohmos jó lesz? a 300-ast gondolom el lehet felejteni
vagy tévedek?
az impedancián kívül még mire kell figyelnem h működjön a karival? -
Dufresne
addikt
Akkor valóban nem a jellel van a gond

Másik gépben pontosan azért kéne kipróbálni, hogy megtudjuk, hogy a kártya rossz, vagy a te gépeddel nemakar rendesen működni. Mivel ha másik gépben jól megy és szép a kép és van hang, akkor valamiért a te gépeddel nincs csak kibékülve a kari és így gond nélkül el lehet adni, mint jól működő kártyát. Ha viszont másik gépben is szar, akkor tudni lehet, hgy szar a kártya és akkor vagy garancia, márha van rá, vagy kuka... -
Dufresne
addikt
Nem adtak hozzá egy kis audiokábelt, amivel a hangkarit és a tunert kell összekötni?
Ugyan enyémhez nem kellett ilyen, de havernak egy Leadtek karihoz igen, különben semmi hang nem volt...
A kártyán én látok egy audio out kivezetést, legalábbis asus honlapján, na ebbe kéne bedugni egy audio kábelt és összekötni a hangkari megfelelő bemenetével...
[Szerkesztve] -
Cop
tag
Helló!!!
Nekem van 1 ASUS My Cinema P7131-es TV-tunerem, amivel az a gondom, hogy felismeri minden, rá is tudok keresni minden adóra, meg is találja őket, de nincs hang, csak az rtlklubon és nagyon rossz a minősége az adóknak!!!
Remélem valaki tud majd nekem ebben segíteni......... -
AtomY
csendes tag
Sziasztok! kis segítséget szeretnék kérni, nekem is van 1 ilyen kártyám és egyszerüen használhatatlan nem talál csatornákat a kereső ha talál is nem lehet menteni.Van e lehetőség arra hogy másik softwarerel használjam vagy csak a szjátjával müxik,és ha van honnan tudok ilyet leszedni?Előre is köszi a segítséget Bye!
-
Loha
veterán
válasz
afterburner_
üzenetére
Fly 2000 TV-vel biztosan működnie kellene rendesen, mert ismeri pont ezt a tunert.
Ezeket felpakoltad hozzá?
[link] -
Loha
veterán
válasz
afterburner_
üzenetére
Nem lehet, hogy nem váltasz át a megfelelő bementre?
-
afterburner_
őstag
hat en meg mindig szenvedek
de erdekes az svideo msot megy de a tuner része meg nem!
-
eziskamu
addikt
Neten kutakodva találtam 64 bites philips drivert, ami Medion cucchoz lett készítve, de a Pinnacle PCTV Stereo is ment Chris TV-vel és K!TV-vel. Ide is belinkelem, hátha mennek az asusok is vele. Főleg a szilikon tuneres változattal való együttműködésben bízom, mert az egyik támogatott 7131-es készlet általába a philips saját szilikontunerével rakják a tunerkarikra, ami a 7135-ösön is van.
[link] Mivel nem tudom philips karival kipróbálni, ezért mindenki a saját felelőségére próbálja ki. Nem hiszem hogy gond lenne amúgy, maximum kifagy, szóval szakdolit lementeni a próbálkozás előtt
.
Ja az eredeti oldal:[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
Sziasztok van egy asus 7135 chippes karim, és nemigazan tudom mukodésre bírni, most amikor felraktam a rendszer(ghostoltam egy régebbi imagebol) akkor jó volt de svideo bemeneten nem latott semmit most meg pont az van hogy svideo bemeneten lat, de amugy tuner ugyileg halott (kék képernyő, és nem talál egy csatornat sem!), milyen drivert tudtok ajanlani?vagy esetleg valami tutorialt hogy lehet mukodesre birni a fly tv-vel?
-
pandor
tag
Kösz, hogy foglalkozol a problémámmal. Igazából a videót csak végső elkeseredettségemben próbáltam meg. A kártya valóban ez, és az alsó bemenethez van egy átalakító amely ilyen 3 színűre alakít (vagy fordítva). De a video nem érdekes.
Végül nem vittem vissza a kártyát, a napokban megoldom a kábeltévét és teszek még egy próbát. A végső konklúzió számomra, hogy (noha eddig egyetlen képkockát sem láttam) valószínűleg megy a kártya 2000 alatt is ChrisTv-vel vagy Fly 2000 TV-vel, de a minőséget el sem tudom képzelni. Zavaró az is, hogy mindkét program listából CSAK a 7134 és a 7135 chipsetet engedi választani. Nem tudom, hogy a 7131-es kompatibilis-e valameyikkel és ha igen, melyikhez áll közelebb.
Feltettem egy másik vinyóra az XP-t, hogy kipróbáljam a gyári programot, de az teljesen reménytelen, beállítási lehetőség alig, és mintha az egész .NET alatt futna (az 1.5 MHZ-es gépen rendesen szaggat.)
Egyébként egy kicsit csodálkozom, hogy senki sem találkozott még ezekkel a problémákkal, a kártya azért nem annyira új...
A kábeltévés próba után jelentkezem a tapasztalatokkal. -
Loha
veterán
Szerintem a koax antenna bementre csak tv kábelt lehet dugni.
Ha a videót akarod rádugni, akkor RCA vagy S-VIDEO kábellel tudod megtenni.
Ha a videón nincs RCA kimenet akkor egy SCART/RCA átalakítóra lesz szükséged, amit begusz a video scart kimenetébe, aztán abba beledugod az RCA kábelt és úgy mehet az asus tunerba.
Most néztem képet a kártyádról![[kép] [kép]](http://fotopipe.ro/images/asusmycinemap7131.jpg)
Erről van szó ugye?
Hát ezen ahogy látom, RCA bemenet sincsen. Ehhez nem adtak egy dobozkát amin rajta vannak az RCA bemenetek?![[kép] [kép]](http://www.vgmusic.com/faq/gallery/jacks/j-RCA(AV).jpg)
Így néz ki az RCA bemenet. 3 szines csati.
[Szerkesztve] -
pandor
tag
Kösz a segítséget. Szomorú, hogy ez nem derül ki igazán sehol, sajnos még a topikokban sem esett róla szó.
Viszont ami ezután is furcsa, hogy amikor video lejátszót kötöttem rá az antenna bemenetre, akkor sem találta meg egyik program sem az adást (XP alatt sem).
Az egész után olyan érzése van az embernek, hogy meglehetősen kiforratlan területéről van szó a számítástechnikának. 3 napom ment rá és nem jutottam egy felismerhető képkockáig sem. Persze, lehet hogy én bénáztam el a dolgot... -
pandor
tag
Elvileg igen, a gyakorlatban a telepítő leáll, mert nem XP van alatta (az idegesítő az, hogy ez se a kártya dobozán, se a honlapon nincs feltüntetve, a vicces része pedig az, hogy az összes sallang program telepítődik [DVD író, képszerkesztő, stb.], csak a TV lejátszó ragaszkodik az XP-hez).
De ettől függetlenül más gondom is van, próbálgatom a Fly 2000 TV és a ChrisTv programot, és kereséskor egyik sem talál semmit (szobaantenna). Sajnos a hardver beállításoknál mindkettő csak a 7134 és 7135 chipsetet kínálja fel, ezek között váltogatok, aztán autoscan - semmi, PAL B - semmi, stb.
Megnézem még a DScalert, hátha
Kösz a választ
Ha valakinek van a kártyával tapasztalata (relatív új kártya, de azért annyira mégsem), kérem írjon, mert különben viszem vissza... kösz -
pandor
tag
Sziasztok
Asus MyCinema P7131 kártyához keresek TV lejátszót Win2000 alá.
A dobozban Cyberlink PowerCinema van, de az csak XP alatt hajlandó telepítődni.
Kösz a segítséget (sürgős, mert inkább kártyát cserélek, mint rendszert telepítek) -
nate
csendes tag
# 156-ra tudna valaki válaszolni??
-
nate
csendes tag
valaki meg tudná mondani h nekem miért csak az M1-nek van hangja??
tv2 rtl klub-nak nincs se monoba se stereoba se palba
szerintem mindent jol állitottam be de valaki tudna küldeni képet a beállitásokrol ????
előre is köszi
[Szerkesztve] -
Tybee
tag
hali!
Asus MyCinema P7131
ez a kártya jobb az asus tv fm cardnal (7135)?
asszem tud digitális jelet fogni... -
:AMF:
senior tag
Üdv.
Műxik a Fly2000 Philips 7131-es tunerkártyával? (Asus My Cinema-P7131)?
[Szerkesztve] -
Jim Beam
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen kártyát (7134-es chipsettel), de felmerült bennem két probléma lehetősége a tunneres fórumokat olvasva. Egy Abit KX7 333-as alaplapom van, fel fogja ez ismerni a tunert? A másik kérdés, hogy olvastam olyat, hogy bizonyos szint fölötti xp-hez nem gyárt az Asus drivert, lehet ez gond? Nem tudom milyen xp-m van, vagy hol lehetne megnézni, hogy jó-e hozzá a driver. Segítsetek! Kösz -
Loha
veterán
Szeritnem rá van írva a dobozára...

1.) PCI slot
2.) PIII-as gépen már tuti megy de biztos elég egy gyengébb is.
3.) Nagyon jó minőségű kábeltv adás.
4.) Egy oprendszer ami szerintem legalább egy Win2k vagy XP, de némelyik megy Linuxon is.
5.) Minél nagyobb monitor
[Szerkesztve] -
kiisi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem van: Mi a minimális gépigénye egy TV Tuner kártyának?
Vagy van valami ilyesmi?
-
Loha
veterán
Legjobb általános célú progi a kártyához a Fly 2000 TV. Tényleg sokat, tud és könnyű kezelni...
De ha nagyképernyőn akar vki TV-t nézni a lehető legjobb minőségben akkor, egyértelműen a DScaler! Sokkal folyamatosabb a mozgás mint az összes többi proginál, és az érzés sem olyan, hogy igen, ilyen a PC-n a TV, hanem tényleg olyan mintha TV-t néznék! Tökéletesen gyors és folyamatos! Hátránya, hogy rengetegmindent nem tud még... -
vaspista
csendes tag
Sziasztok.
Kérem segítsen valaki!
Nekem az ASUS 7134 kártyához adott távirányítóval van bajom.
Drájver telepítve, távirányító prgram telepítve, és amikor elindítom
''could not find IR501 device'' üzenetet kapok. -
ZakRob
senior tag
Úgy látom neked régebbi a Fly. mint nekem, mert a csatorna beállításnál nálam másabb az ablak. Én úgy szoktam, hogy fel a drivert, aztán a fly2000-et, ami a telepítés után megkérdezi a kártya típusát, ezt beállítom, aztán elindítom magát a programot.
A hangártyával összekötötted, mert ez is lehet a probléma?
Az elején nekem is elég nehezen jött be,de most már rutinosan megy , ha újrarakom a rendszert. Próbálkozni kell. -
Haok
tag
Üdv!
Már 1 éve megvan a kártyám, az elején nemtudtam beállítani, nem is volt rá szükségem, szal hagytam, de most kellene. ÉS most sem tudom beállítani

Feltettem néhány képet, hátha tudna vki. segíteni:
Bővebben: link
Se hang, a kép + feketefehér.
Esetleg nemtetszene neki a konfigom ? (asus a7n8x-x alaplap)...pls valaki aki tud segítsen. KÖszi előre is
ui: PAL-B re állítom akkor sem jön be a hang, se Secam-B-n
[Szerkesztve] -
ZakRob
senior tag
Nektek menyire tiszta a kép? Nálam némelyik adó elég szemcsés a haver hauppauge-jén pedig kristálytiszta, pedig ugyanazon a kábel rendszeren vagyunk. Nála a kábel talán még hosszabb is. Lehet, hogy ez a kártya érzékenyeb a jelekre és valamivel erősebb kell neki.
-
afterburner_
őstag
win 64 alá van már driver ehhez az asus 7135-ös kartyahoz?
-
polaris1
csendes tag
Hy!
Asus tv tuner kártyánál mi a különbség a 7133 és a 7134vagy 7135-ös chipset között?
Lécci köcce! -
Haok
tag
Üdv all!
Már kipróbáltam a christv progit, + még más programokat is, de nem megy a fenébe is
MIndig ugyanaz a szitu: fekete-fehér a kép, nincs hang.
Valaki leírni nekem pontosan mit is csináljak, milyen progit tegyek fel (ha linkelni tudna róla letöltési címet hálás lennék), vagy képekkel illusztrálná , hogy mit csináljak a progival azt nagyon megköszönném.

-
polaris1
csendes tag
Hali!
ASUS TV FM 7134 (PAL) van rajta teletex?És hol lehet megrendelni és mennyiért!
Lécci segítsetek !
Thanx -
Dufresne
addikt
Igen sajna flx 2000 tv más gombokat nem kezeli, de szvsz a home theater nevü szaron kívül semmi más nem kezeli a többi gombját, legalábbis programozhatóan biztos nem, max szerencsével ez+az működik.
Amúgy windows-t is lehet vele kezelni egész faszán. Tisztára, mintha egy joystik lenne az ember kezében, mert ugye a toggle nevű gombal lehet változtatni, hogy a joy gombja az egérként, avagy billentyűzet nyilakként funkcionáljanak.
Én még Max Payne-eztem is vele, de persze arra eléggé alkalmatlan, de azért pár fickót lehűtöttem
-
Tybee
tag
rádió hallgatáshoz tudtok vmilyen programot ajánlani??
olyat mondjuk amelyikben van equalezer?
-
koczos
csendes tag
a csatornaváltást meg a hangerőt kezeli, de a többi gombra nem reagál a cucc. tv, dvd, fm, close gomb stb...
[Szerkesztve] -
koczos
csendes tag
szasztok, nem tudtok crack-et fly 2000 tv-hez (2.38)? Nem tudtok olyan progit ami kezeli a v7135-höz mellékelt távirányítót? Köszke
-
koczos
csendes tag
szasztok, nem tudtok crack-et fly 2000 tv-hez (2.38)? Nem tudtok olyan progit ami kezeli a v7135-höz mellékelt távirányítót? Köszke
-
Tybee
tag
ez nagyon lama kérdés lesz...
honnan tudom letölteni a honestech mpeg2 codecet????
google se találja...
-
Lajos2
csendes tag
Pedig a Fly 2000-el mennie kell, csak be kell rajta állítani a Beállítások/Hardware menüpontban a kártya és a rajta lévő tuner pontos típusát is különben a PC nem tud csatornát hangolni. (csak úgy csinál mintha hangolna) Ha neked nincs kis fémdobozod a kártyán akkor ''Philips TDA8275/8290 Silicon tuner''-t kell választanod. Az is fontos hogy a Fly 2.38 RC2 verzióját használd mert úgytudom hogy ezt a viszonylag új silicon tunert csak ez a verzió kezeli.
-
Tybee
tag
tudtok olyan HTPC programot amelyikkel működik ez a kari is?
-
kkalman
csendes tag
válasz
gykarcsi
üzenetére
Tényleg igazad volt. 7135-ös chip van rajta. De továbbra sem fog semmit! A Fly2000tv-vel volt 1-2 csatorna, amit sikerült úgy behangolni hogy kivehető volt a kép, de még az is nagyon messzire van az élvezhető kategóriától.

Próbáltam a Philips drivert is, semmi hatása... Megpróbáltuk haver gépében, ott a CD-s driverrel megtalált jópár csatornát (közel sem annyit, amennyi van), elég szép képpel, de csak fekete-fehéren!
Szereztem kölcsönbe egy Pinnacle kártyát, az ment elsőre. Úgyhogy most viszem vissza a boltba
, hátha cserélik másra. Mit ajánlotok?
Ja, a gép elég sok alkatrésze Asus, azért akartam ilyen tunert is. De úgy néz ki, az Asus tunerje nem szereti a többi Asus hardvert.
-
kkalman
csendes tag
Hi!
Vettem egy ilyen Asus kártyát, de egyáltalán nem akar fogni semmit. Illetve néhány adó bejön, de annyira zajos, hogy csak az látszik, hogy valami mozgókép...
Kistv-vel teljesen élesen rengeteg csatorna bejön (kábeltv). Ahogy nézegettem a kártya adatait, gyanús, hogy 7133-as chipset van rajta. Ha jól böngészem az Asus honlapját, akkor ez csak NTSC-s. Akkor ezt most jól bebuktam?
Meg a kártyán nincs ilyen fém doboz, ami az eddig általam látott tunerkártyákon mindegyiken volt. Nálatok van ilyen a kártyán?
Most leszedtem pár új drivert, meg programot, hátha ezek tudnak valamit kezdeni a kártyával, de az eddig próbált HomeTheatre, DScaler, ChrisTV egyike sem ment. A rádiója megy szuperul, de inkább a tv miatt vettem volna a kártyát.
-
Tybee
tag
válasz
Dufresne
üzenetére
christv-vel nincs hang nem tudom miért pedig mindent jól beállítottam sztem...
nah mind1 akkor használom a home theatert.
home theaterhez nincs normális csatornabeállító progi v vmi?
az lenne a fontos h tudjam változtatni csatornánként a rendszert (B/G v D/K) hogy normális hang legyen... -
gykarcsi
tag
Megkérdeztem a barátomat, neki is ugyanilyen kártyája van, ő se tud felvenni a fly-jal 720*576-ban. Valószinű ennek a proginak nagyobb a processzorigénye. Most megnéztem nálan (p4 2.8 ht 800 fsb), felvételkor a fly-jal a prociterhelés 50-50 % körül van 720*576-ban.
[Szerkesztve] -
Tybee
tag
válasz
gykarcsi
üzenetére
celeron 800@1250
de mondom a gyári progival simán megy 720*576-ban...sztem a proci se dolgozik 100%osan a gyárinál.
olyat is csináltam már h levettem a bitsűrűséget 3mbpsre és akkor is ugyanannyi framet dobott mint mikor minden alapba volt...vagy tegyek fel másik mpeg kodeket? a flyal intervideosat használok -
Tybee
tag
flytv-vel captureölök mpeg2 384*576-ban (4200kbps peak 6500).ha átkonvertálom divx-be megnyújtja a képet.mibe tudom konvertálni h ne nyújtsa meg a képet mégis kevés helyet foglaljon?
azt tudom ha átméreteztem 384*288-ra akkor jók lesznek a méretek csak picit csunya.
amúgy hány kbps-re állítsam a divx-et h ne legyen minőségromlás 384*288-ban?vagy ha tudtok vmi jó progit amivel lehet normálisan captureölni...
igazából az a gáz h a flytv-vel ha dvd minőségbe akarok felvenni iszonyatosan sok framet dob....de nem értem h miért a gyári progival tök simán megy akadás nélkül... -
gykarcsi
tag
válasz
afterburner_
üzenetére
Nálam 2.38 RC2-es van fenn
-
Dufresne
addikt
válasz
afterburner_
üzenetére
Chris tv-n is kell lenni audi beállításoknál olyan részeknek, ahol ki tudod választani a meghajtót, meg stb. ott próblkozz. Chris TV-t még nem próbáltam, de biztos ott lesz a megoldás. Vagy fly tv-nél van olyan, hogy lenémítja a hangokat, ha kikapcsolod, lehet ennél is van ilyen. Próbálkozz, nyomogass, hátha

-
afterburner_
őstag
nekem cris tv alatt nincs hang, de az intervideo home theater alatt emg igen, pedig ki vna valasztva ebben is az aux, mi lehet a gond srácok?

-
afterburner_
őstag
sziasztok fly 2000 melyik verziója ismeri a 7135 chippet?
ja semmi atnezem a hozzászólásokat köszi
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Érdekes kérdés, mivel sztem nem túl sokan használják rádióadás digizésére...
Inkább tv adások digizésével kapcsolatban van tapasztalatom, ott az asus egész szép képet tudott rögzíteni megfelelő codec-al. Egyszer próbáltam még saját szoftverével rádiót hallgatni, meglehetősen kiábrándító volt a fogható adások száma, de ami bejött, az szépen szólt. De sztem ez az alap szoftver hibája, mert szutyok, ahogy már le lett itt tisztázva. -
pandor
tag
Sziasztok
A napokban vásárolok egy alapkategóriás (kb. 10e+áfa) TV/FM tuner kártyát, a következő típusok kerültek képbe: Leadtek WinFast TV-2000 XP Expert, Hauppauge WinTV-PCI-FM, Asus TV FM Card
Fontos az FM opció, mert elsődleges cél rádióadások zajmentes, sztereo(?) minőségben történő rögzítése lenne. Természetesen a TV adások a lehető legjobb minőségben történő vétele/rögzítése is elsődleges (másodlagos
) szempont.
Mivel más topikban semmi érdeklődést nem váltott ki kérdésem, miszerint kinek mi a tapasztalata/ajánlata a 3 kártyát illetőleg, szívesen vennék bármilyen véleményt, tapasztalatot az Asus kártyát illetőleg, különösen FM rögzítés szempontjából.
A segítséget mindenkinek előre is köszönöm -
Tybee
tag
meg tudnátok mondani hogy hány ohmos az fm antenna?
lehet rajta vmit tuningolni h jobb legyen a vétel?
ha lecsupaszítom a 2 végét jobb lesz nem? -
AMD!4ever
őstag
Probáltam letölteni saa713*-es drivert,de nem sikerült

Viszont letöltöttem a Chris tv 4.50-et.a gyári asusdriverrel+ezzel tök jól müködik a tunerkarim

Leszámitva,hogy a felvétel még nem tökéletes...de probálokozok,eddig jó
Egyébként a sima és a pro verzió között mi a különbség?
nekem most a pro van fent,de ez ugye 21napig használható.
a sima mennyivel gyengébb?probálta vki? az freeware?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- LEGO klub
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Metal topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a tvtuner kártyának az hangkimenetét nem kötöttem rá a hangkarira.Ilyen láma módon elcsúszni...
.