-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
borcsikj
újonc
Üdv mindenkinek.
Kérdésem lenne hozzátok.
Van 2 db asus routerem.
Egy rt-ac68u
A másik dsl-rt-ac68u.
A sima rt-ac-68ut szeretném rá csatlakoztatni a szolgáltató által nyújtott modemre.
Majd aimeshen összepárositani a másik asus routerrel ami a dsl-rt-ac68u lenne.
Köszönöm -
válasz
ArthurShelby #5696 üzenetére
A gyári firmware legtöbb esetben mindig előrébb jár, mint a Merlin.
68U esetén pl. Merlin csak 2019/11/26 -ig tartalmazza a gyári frissítéseket, holott már azóta 3 is megjelent, amiből a legutolsó elég jelentős.
Az RT-AC66U_B1 ugyan azt a firmware-t használja, mint az RT-AC68U, szóval valóban nem hibáztál
-
ArthurShelby
addikt
Visszatértem gyári-ra, az hátha jobb.
Meglepődve tapasztaltam, hogy már van gameboost, és opennat (igaz egyiket sem használtam még).
Illetve múltkor az ac66u b1-emre véletlen az ac68u gyári fw-jét tettem vissza, de nem panaszkodott utólag sem. -
Krinyo
senior tag
Egyelőre itt is oké minden az újabb verzióval.
-
-
Hyena
senior tag
En feltettem.
Teljesen jo minden.
Alapjaraton 2-3% terheles, 65mb felhasznalt memoria. -
Hyena
senior tag
Version 3.0.0.4.385.204332020/04/1436.75 MBytes
ASUS RT-AC68U Firmware version 3.0.0.4.385.20433
1. Update Adaptive QoS categories: Help you to prioritize the mission-critical applications
Those people who work-from-home & learn-from-home will greatly benefit from this new feature with optimized streaming experiences.
New Supported Categories & Apps:
- Video conferencing, including Microsoft Teams®, ZOOM®, Skype®, Google Hangouts®, BlueJeans®
- Online learning, including Khan academy®, Udemy®, Coursera®, TED®, VIPKiD®, 51Talk®, XDF®, Xueersi®
- Streaming, including YouTube®, Netflix®, HBO NOW®, Amazon Prime Video®, Disney+®, ESPN®, MLB.com®, iQIY®
- Indoor training, including Zwift®, Peloton®, Onelap®
Stay tuned and more apps are coming to the list soon!
2. Support Mobile Game Mode
- One-click prioritizing your mobile device to the highest and ensure you the best mobile gaming experiences.
- Install/Update ASUS Router App (Android supports later than 1.0.0.5.44; iOS supports later than 1.0.0.5.41)
Please unzip the firmware file first and then check the MD5 code.
MD5: ffcdbf2a16c677f1a8068f7c1e4cb466 -
ArthurShelby
addikt
Lehetséges, hogy a gyári fw jobb roamingolásba (aimesh), mint a merlin (jelenleg az utóbbin vagyok)?
Egyelőre csak fw reset volt, illetve most próbálkozom azzal, hogy a "barangolás aszisztens" -65dBm-nél eldobja a klienst (bár ez nem tudom, hogy csak a fő node-ra, vagy esetleg a mellék node-ra is érvényes).Egyébként egy kis guest vlan vállalkozó kedvűeknek (külön ehhez a routerhez robocfg-vel).
-
Krinyo
senior tag
válasz
ArthurShelby #5683 üzenetére
Én inkább AP-módban használom a második AC66U B1-et, a mesh nem jött be, instabil volt...
-
ArthurShelby
addikt
Van esetleg másnak is aimesh tapasztalata?
Nálam a kezdetekben jobb volt mint most, igaz most merlint használok (abból is a legújabb 16-ost), de még mindig nagyon rossz a váltás.
Igazából az a baj, hogy mivel zárt kódú Erik (merlin) nem foglalkozik vele, asus meg... -
kisbalazs83
aktív tag
384.16 (5-Apr-2020)
- NEW: Added support for the RT-AX58U and RT-AX3000 (same
firmware), based on GPL 384_8253 + binary blobs 384_8137.
- NEW: Added support for the RT-AX56U, based on GPL + binary
blobs from 384_8253.
- NOTE: The RT-AC87U and RT-AC3200 are now officially considered
to be on limited support. The future for these two
models will depend on Asus's own support in the
coming months.
- NEW: Added ed25519 support in Dropbear (themiron)
- UPDATED: Merged GPL 384_8253 for AX models.
- UPDATED: Merged SDK + binary blobs 384_7977 for RT-AX88U.
- UPDATED: Merged SDK + binary blobs 384_81352 for RT-AC86U.
- UPDATED: Tor to 0.4.2.6.
- UPDATED: curl to 7.68.0.
- UPDATED: nano to 4.8.
- UPDATED: dnsmasq to 2.81rc4-33-g7558f2b-openssl (themiron)
- UPDATED: inadyn to 2.7 (themiron, merlin)
- UPDATED: getdns to 1.6.0 (themiron)
- UPDATED: stubby to 0.3.0 (themiron)
- UPDATED: amtm to 3.1.6 (thelonelycoder)
- UPDATED: openssl-1.1 to 1.1.1f (themiron, merlin)
- UPDATED: Chart.js to 2.9.3
- CHANGED: Wireless Log page will now regroup Guest Network
clients together and identify which guest instance
they are connected to.
- CHANGED: Report temperature of second 5 GHz radio on Sysinfo page
for tri-band models.
- CHANGED: Added down/upload monitor to network status page, and
removed useless RAM chart to free some space.
- CHANGED: Security hardening in dropbear dropped CBC and 3DES
ciphers, removed version disclosure from ident
string (themiron)
- FIXED: DNS server was unreachable when connecting to an OpenVPN
server with Advertise DNS enabled, due to firewall rules.
- FIXED: Router Security Assessment would fail to recognize WPA3
as being secure.
- FIXED: miniupnpd would reject private WAN IPs - changed that
upstream behaviour to allow these.
- FIXED: Would require you to reset the DHCP scope if you
changed the LAN hostname.
- FIXED: Couldn't set http mode to http-only if you previously
had WAN access enabled but have since switched to
non-router mode.
- FIXED: Disks with a single quote in their name would fail to
properly list on various USB service pages.
- FIXED: CVE-2020-8597 security issue. -
Ez a hiba egyébként folyamatosan fennállt, csak a reboot segített, aztán 2-3 napig működött az UI, és aztán onnantól megint nem. A problémát a FW cseréje oldotta meg, visszatettem a 10000-est, és azzal azóta is rendben működik, gondoltam megosztom, hátha valaki belefut. Keresőnek: webui web ui webes menedzsment felület nem érhető el miközben router működik rendben reboot
-
kezo0
addikt
válasz
ArthurShelby #5671 üzenetére
OK, de te hogyan csináltad?
-
kezo0
addikt
Pontosítsd ezt, kérlek. Én a router saját menüjéből szoktam fw-t frissíteni. Ha letöltöm az Asus oldaláról a korábbi fw-fájlt, és a router menüjében a firmware-frissítés résznél egyszerűen betallózom ezt a régebbit, az úgy nem jó?
Mert ezt találtam a downgrade menetéről:
Downgrading firmware
Download RAW firmware here: ...
Download ASUS Flash Tool here: Link.
Install ASUS Flash Tool.
Now, power off your device and enter Fastboot mode by pressing Power Button + Volume Up button.
Open ASUS Flash Tool and select your device.
Select the RAW firmware you've downloaded. -
Krinyo
senior tag
Itt is ez van, míg ugyanezzel a firmware-rel az AC66U B1 normálisan működik. Gondolom lesz rá javítás.
-
Patice
nagyúr
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a legutóbbi frissítés óta a routerem mindkét magja 90% közelében pörög.
Nem tudtam rájönni, hogy mi pörgeti.
Eddig pár százalékon ment csak vagy csak az egyik mag dolgozott...
Nem csináltam még full resetet, de lehet az lesz a vége, csak nincs túl sok időm ezzel szüttyögni...
Gyári FW megy rajta, verzió: 3.0.0.4.385_20253. -
Klara_
őstag
válasz
ArthurShelby #5655 üzenetére
Csak ujat neztem, itthon es a kornyezo orszagokbol (ide valo tappal legyen), importor hozzank nem hozta, osztrakokhoz, nemetekhez sem amikor kerdeztem. Lehet, hogy ez azota valtozott, mar regen volt.
Aprorol szurke importost nem vennek, csak olyat ami magyar garancias, es ez igazolhato is. -
Halo
senior tag
Üdv!
Régen jártam erre, mert eddig minden jó...volt...
A DM sehogy se ment (Win10), így a tegnapi nap elment arra, hogy felszabadítottam egy 2TB-os winyót, formázás, telepítés rája DM, és semmi... A DM le van tiltva - ilyen hibaüzenetet adott.
Ma újrakezdtem
NTFS 2TB, DM telepítés - s lőn, világos, feltelepült, hurrá.
Tovább viszont nem tudok menni, mert időtúllépésbe kerül.
Azt mondja a win, hogy online állapotban van, de nem válaszol a kérésekre...
Mit? Hol? Hogyan?
(A DIGI routerből jön ki egy kábel, a LAN1-be dugva az ASUS-ba, LAN2-n a pc van. ASUS AP-ba kapcsolva.) -
válasz
zsolt501 #5646 üzenetére
Bármennyire is furán hangzik, a B2 a legújabb változat, ami az E1 után jön. Nem véletlen, hogy abban van 1400 MHz proci, míg a többi 800/1000 MHz-en ketyeg.
Lásd: #4094Így jönnek sorban a hardver verziók az RT-AC68U-nál:
1. A1 - 800 MHz
2. A2 - 800 MHz
3. B1 - 800/1000 MHz
4. C1 - 800/1000 MHz
5. E1 - 1000 MHz
6. B2 - 1400 MHz -
zsolt501
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #5651 üzenetére
A szükség AiMesh-t bont...
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #5650 üzenetére
Még nem állítottam be a roamingot (barangolást), mert lusta voltam, viszont egy online meeting-nél szakadt, szóval ideiglenes kihúztam a node-t, egyelőre így még jobb...
-
zsolt501
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #5648 üzenetére
Vezeték nélküli - Professzionális módnál a Barangolás asszisztens módosításával, vagy ki és bekapcsolásával próbálkoztál már?
Ajánlott a módosítások után az eszközök újraindítása, mert nem mindig lép érvénybe a módosítás (egyéni megfigyelés). -
ArthurShelby
addikt
válasz
zsolt501 #5647 üzenetére
Pl lejátszok egy videót, és kezemben a telefonnal (s9) arrébb megyek, átvált másik mesh node-ra, és később leáll a videó. Csak az oldal újra töltése (a videó újra lejátszása) segít. De pl volt olyan is, hogy böngészek, arrébb megyek, node váltás, és egy ideg (kb 15mp) nem tudok böngészni.
Windows eszközökkel (laptop) is ugyanez a helyzet, az talán gyorsabban vált, de a videó leállás probléma ugyanúgy megvan.Az ingyen mobilnet miatt a csádban kikapcsolták a wifit a telefonjukon...
-
zsolt501
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #5645 üzenetére
Ez a hiba miben mutatkozik meg?
-
Tudja valaki, hogy hol kapni biztosan B2-es H/W verziót az RT-AC68U-ból?
Egyelőre a következő helyeken jártam, de mind csak E1 volt:
- Extreme Digital
- PCland
- SpeedshopA B2 ugyebár 1.4GHz-en ketyeg az előző változatokban lévő 1GHz-hez képest. A legelső változatok pedig 800 MHz-en.
-
zsolt501
Topikgazda
Új szoftververzió
Verzió 3.0.0.4.385.20253 2020/03/10 36.54 MBytes
ASUS RT-AC68U Firmware version 3.0.0.4.385.20253
- Fixed CVE-2019-15126 (Kr00k) vulnerability.
Az AiMesh hálózattal akad némi probléma nekem 3. nekifutásra lett jó. -
Krinyo
senior tag
fast.com mit mutat?
-
Gausz
aktív tag
Valós sebesség mérésére találtam valamit: letöltöttem a [speedtest.net saját appját], ami win-en fut. Ezzel már mindkét említett mérési pontomnál 750mbps jött ki többször is tesztelve. Ajánlom figyelmetekbe a programot, így tényleg nem korlátoz semmi (cpu, mem, böngésző) és jobb képet ad a reális állapotokról.
-
Gausz
aktív tag
Most volt itt a technikus, hogy ránézzen a vonalra. Úgy kezdte, hogy rádugta a műszerét közvetlenül a modemre, ami 950mbps-t mért. Állítása szerint nincs olyan méréssel foglalkozó weboldal, még a szolgáltatóé sem, ami pontos képet adna 100mbps felett. Azért kicserélte a csatlakozódobozt egy másik típusra, mert eddig külön szűrő volt feltéve az adatkapcsolathoz (kábelnet), ami 10dB-vel rontotta az erősséget. Sokat nem oszt, nem szoroz a dolgon, de jobb lett mindenki lelkiismerete.
Megkértem, hogy a kütyüjét dugja rá a PC1-nél is a vonal végén, hogy mennyit ront a belső hálózatom. Az eredmény 750mbps lett, szóval elvileg minden rendben van.
Miután elment, a modemnél és RT-N18U után is megismételtem a mérést a saját PC1-emmel (core i7), de most már mindenhol "csak" 360-at mérek...
Majd pár év múlva visszatérek a kérdésre, ha már mérhető lesz a sebességem -
egerj
tag
Sziasztok!
Most üzemeltem be ezt a rutert (Merlin 384.14_0) . A samba beállítással van gondom: van 1Tb winyó bekötve. FTP beállítás megtörtént, és az korrekten működik. DDNS is beállítva az is korrekt. A SAMBA viszont nem megy, legalábbis nem úgy ahogy szeretném:
először nem volt bekapcsolva az SMBv1, de azt bekapcsoltam a WIN10 en. Lényeges a változás, most már a rendszer felállása után tallózható az eszköz, látszik a ruter. De ha azt kibontom akkor:
- nem tudok belépni a felsorolt mappák egyikébe sem, hiába írom be a felhasználó nevet és jelszót, ugyan azt ami az ftp esetében működik
- másrészt, nem látszik a külső eszköz, hanem közvetlenül a mappa listát kapom...(tehát csak a ruter és a mappa lista jelenik meg..)Engedélyezve a vendég bejelentkezést, megjelent az usb eszköz, és az egyes mappákba is beenged. Így lehet meghajtót hozzárendelni, viszont jelszó nélkül. Valójában ezt szeretném, de jelszó védelemmel..
Mit kellene csinálnom ?
Köszi: Jenő
-
Gausz
aktív tag
Hogyan kellene pontosan beállítanom?
RT-AC68U Lan/Switch Control/Jumbo Frame - engedélyezve
NAT gyorsítás - Auto, tehát CTF be van kapcsolva.PC-n eszközkezelő/hálókártya/bővített/jumbo frame - 9kB MTU
Másik asus routeren AP módban és netgear switchen nincs ilyen beállítás. De a sebességen ez sem dob semmit...
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
már biztosan előkerült a téma, de nem találtam meg a fórumban. Arról van szó, hogy nagyobb csomagot köttettem be: 50/4 helyett 1000/50, de a belső hálózatomon valahogy eltűnik a letöltési sávszél, a feltöltéssel nincs gond. Az alábbi értékek kizárólag vezetékes hálózaton vannak mérve, minden eszköz és kábel tudja az 1Gbps-t, ezt a sebességet látják az eszközök minden portjukon.
Több mérést átlagolva a modemnél 600Mbps-t kapok a szolgáltató weboldalán mérve.
RT-AC68U-on (Merlin 384.11_2)már csak 460-at.
Erre van kötve Netgear GS105EV2 switch, ezen már csak 360Mbps, majd az utolsó AP-s routernél (RT-N18U Asus 3.0.0.4.382_51634) marad a 360.
Az RT-AC68U CPU terhelése 60-70% a teszt alatt, RT-N18U meg sem érzi, még az 5%ot sem éri el, netgear-nél nem találok terhelési adatokat. Így néz a hálózat:Milyen beállításokat kellene ellenőriznem? Jumbo Frame-el kell próbálkoznom?
Kösz
-
engineur
csendes tag
Hurrá! Erre magamtól sohasem jöttem volna rá.
Most a következő beállítással tényleg müxik:
+ SMB 1.0/CIFS automatikus eltávolítása
+ SMB 1.0/CIFS rendszerű kiszolgáló
+ SMB 1.0/CIFS rendszerű ügyfél
A sikeren felbuzdulva, megpróbálom az első Cseh Tamás koncertfelvételt megszerezni. -
dbius
veterán
válasz
engineur #5620 üzenetére
A win10-et futtató szerveren kapcsold be az smb v1-et, alapból windows 10-en ki van kapcsolva: [link]
Utána remélhetőleg - újraindítást követően - már el fogod tudni érni a szerveren lévő megosztásokat a médialejátszóval is.
NAS esetében nem tudom mi lehet a gond, talán a Synology topikban tudnak további tanácsot adni.
-
engineur
csendes tag
Mi a baj, mit rontok el, mert már kiütésem van a dologtól.
Valahol a LAN konfigurálása, körül van az eb elhantolva.
Az otthoni „szerver” számítógép CAT5-ös kábellel csatlakozik az ASUS RT-AC68U routerre. A feleségem notebookja (ASUS Zenbook UX305LA) a WiFi-n keresztül csatlakozik a routerre. Mind a két gépen Win10 fut. Azt már sikerült némi kutakodás után megoldani, hogy a két gép lássa egymást, és tetszőleges fájlokat cseréljenek közvetlen adatátvitellel. A routeren fix IP címek vannak minden a helyi hálózatra csatlakozó eszköznek beállítva. A NAS (Synology DS414) is 2db CAT5-ös kábellel csatlakozik a routerre, a dupla sebességű hozzáférés miatt. A szerverről a NAS-t közvetlenül lehet menedzselni.
És most jön a kakukktojás, amivel nem sikerült megküzdenem.
A PopcornHour A-500-as médialejátszó nem tud sehogysem a LAN-on keresztül a szerveren és a NAS-on tárolt tartalmakhoz közvetlenül hozzáférni. A Popcorn-on a hálózatfelfedezés (Hálózati böngésző) hibaüzenettel leáll.
01 NFS_Servers
Hiba történt a kérés feldolgozása közben (ERR4)
A Popcorn-on a legújabb firmware fut:
01-05-170404-25-POP-432-802
Korábban, amíg a szerveren Win7 Pro futott, a hozzáférés minden további trükk nélkül működött. Úgy jártam, mint Bagaméri, ki a fagylaltját maga méri:
„El vagyok átkozva!”.
A korábbi beállítás ez volt a Popcorn-on:
Hálózati helyek à Hozzáadás
Protokoll: Samba (SMB)
IP-cím/név: 192.168.2.78
Megosztott mappa: SynologyDisk1
Megosztás neve: SynologyDS414 Disk1
Felhasználó név: admin
Jelszó: XxxYYYY
Most erre felugró ablakban mindig újra Felhasználónevet és jelszót kér, amit nem fogad el, pedig ezek jól vannak beállítva, mert a számítógépről a Synology assistanttal, vagy közvetlenül a Win10 File manageréből közvetlenül működnek.
A hálózatot lekérdezve a számítógépről:
Microsoft Windows [Version 10.0.18363.657]
(c) 2019 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.
C:\Users\KPZ>IPconfig /all
Windows IP Configuration
Host Name : Pacsirta
Primary Dns Suffix :
Node Type : Hybrid
IP Routing Enabled : No
WINS Proxy Enabled : No
Ethernet adapter Ethernet:
Connection-specific DNS Suffix . :
Description : Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller
Physical Address : 90-E6-BA-E3-6E-9F
DHCP Enabled : Yes
Autoconfiguration Enabled : Yes
Link-local IPv6 Address : fe80::554b:359a:1794:a295%11(Preferred)
IPv4 Address : 192.168.2.144(Preferred)
Subnet Mask : 255.255.255.0
Lease Obtained : 2020. február 13., csütörtök 9:58:18
Lease Expires : 2020. február 21., péntek 9:28:11
Default Gateway : 192.168.2.1
DHCP Server : 192.168.2.1
DHCPv6 IAID : 110159546
DHCPv6 Client DUID : 00-01-00-01-25-B2-00-79-90-E6-BA-E3-6E-9F
DNS Servers : 192.168.2.1
NetBIOS over Tcpip : Enabled
C:\Users\KPZ>
PING a PopcornHour A-500 IP címére:
C:\Users\KPZ>PING 192.168.2.212
Pinging 192.168.2.212 with 32 bytes of data:
Reply from 192.168.2.212: bytes=32 time<1ms TTL=64
Ping statistics for 192.168.2.212:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms
-
dazzled
újonc
válasz
Vittorio85 #5618 üzenetére
Személyes tapasztalatom alapján úgy látom nem mindegy, hogy melyik gyártó melyik eszközét használjuk. Nekem egy Toshiba Canvio Basics, 1TB, 2,5" HDD, NTFS file rendszerrel, USB 3.0 porton ~ 35MB/s sebességgel másol Etherneten keresztül. Ez persze csak akkor igaz, ha a router nem tölt le éppen torrent-es anyagokat. WiFi-n is hasonló értékre emlékszem, de a rengeteg szomszédos WiFi hálózat miatt amit csak lehet vezetékes kapcsolattal használok.
-
Vittorio85
csendes újonc
ExtFAT-ot nem is latja
EXT4en működik, de ugyanaz 10-12MB/s...
Proci 2 magja maxxon van 2x100% másolás közben, ram 86%-a használatban...
Szerintem ez a router ennyire képes ezen a téren... -
ArthurShelby
addikt
válasz
Vittorio85 #5616 üzenetére
Most ez lehet hogy baromság, de mintha olyat olvastam volna valahol, hogy az is lassítja, hogy a wifin az adatok titkosítva utaznak, és ugye ez hardverigényes, emiatt kevesebb wifin a másolási sebesség.
-
Vittorio85
csendes újonc
Notebook hálókártya ACs, amúgy acer i7 tavalyi a gép. Egy helysegben van a 2 eszköz.
Igen 433mbitet ir a hálózatra.
Biztos h az 5GH-re csatlakozok, máshogy neveztem el, szal az a része tuti.
Ok, értem én, h a laptop wifije ezt a 20-25öt tudná...de akkor mért a felét tudja?
Egyébként van kölcsönben nálam most egy nas(routerbe dugva lan kábellel), arra érdekes módon 25-30MB/s-el másol ugyanúgy wifin keresztül... -
Krinyo
senior tag
Link sebessége mennyi? Oszd el kettővel, utána nyolccal, az lehet a maximum ami elérhetsz. Elméletileg, a valóság mindig kevesebb. Egy noti AC kártya 1x1-es valószínűleg, 433 Mbit/s, az maximum 20-25 MB/s, de ehhez egy helyiségben kell lenned a routerrel. Ugye az 5GHz-es hálódnak más az SSID-je és tutira arra csatlakozol?
-
kezo0
addikt
válasz
Vittorio85 #5613 üzenetére
Milyen notebook, milyen képességű wifi-kártyával? Ez is számít. És a használt wifi-csatorna is. Érdemes lehet manuálisan fixálni, ahelyett, hogy automatán hagynád. Bizonyos eszközök nem szeretnek egyes csatornákat. Valamint a csatornaszélességgel (20/40/80 MHz) is lehet játszani.
-
kezo0
addikt
válasz
Vittorio85 #5611 üzenetére
Szerintem a te személyes wifi-környezetedre semelyik gyártó sem vállal garanciát. Ki tudja, mi minden zavarja nálad az étert. Mindig a kábel a tuti.
-
kezo0
addikt
válasz
Vittorio85 #5609 üzenetére
Nekem a router 3.0-ás és 2.0-ás csatlakozóján is lóg egy-egy külső HDD, mindkettő NTFS-re van formázva. Az asztali PC-mről kábelen keresztül 35 MB/s körüli sebességgel másolok a 3.0-áson levő vinyóra, a 2.0-áson levőre pedig olyan 25 MB/s a másolási sebesség.
-
Vittorio85
csendes újonc
NTFS a fájlrendszer...de most őszintén ez ennyire visszafogná?
itt a blogon asszem valaki ilyen 22-25 környékét írt gyári softwarrel, vagy lehet nem itt, de screenshotot láttam róla neten...
firmware tehet róla esetleg?
amúgy a huszon valamennyivel már kibékülnék, de ez így nekem kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest