- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetey91
senior tag
válasz
dudika10 #20054 üzenetére
Sajnos kb a második a helyzet, vezetékkel az előszobából fut ki minden, ahol a digi eszköze is van, innen tudom elérni pl az emeleti szobát ahova menne az egyik node.
Viszont ez így az ábrával kezd érthetővé válni köszi!
Tehát a Digi egységét hagyhatom router módban, ez akkor ad egy wifi jelet amire nem csatlakozom rá.
Digi routerből meg vezetékkel tudok kapcsolódni az ASUSokra, amiből egy lesz a main router egy meg node, és az ő wifi jelükre kapcsolódom? -
Peetey91
senior tag
válasz
dudika10 #20043 üzenetére
Huha nekem ez lehet kicsit magas. Valaki tudna esetleg egy guideot adni?
Lényeg, hogy van egy digi elosztó, valamint két emelet. Az előszobában, ahol a digi van onnan van végigvezetékelve utp kábellel a ház, tehát vezetékkel onnan tudnám feljuttatni a jelet az emeletre, ahova a földszinti wifi már nem, vagy csak nagyon korlátozottan ér el. Ezért gondolom, hogy csak kábellel jönne szóba. -
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam utánanézni de még nem egészen világos a mesh.Digi net van otthon és szeretnék AI mesh rendszert kiépíteni.
A digi eszköz bridge módban van, ez nem hagyható ki. Úgy is fel tudom állítani a rendszert, hogy mindkét Asus router a digi elosztójába csatlakozik kábellel?
Vagy a két Asust egymáshoz kéne kötni? A két terület között akkora a távolság, hogy jelenleg a wifi nem ér el oda ahova a második routert tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest