Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jobban terjed a DirectStorage, mint gondolnánk
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
ma megkaptam a garanciáztatásra leadott AX4200-as routerem utódját, egy vadonatúj AX4200-ast
Felkonfigoltam, beállítottam, ugyanúgy ahogy korábban az AX58U volt, fizikailag is ugyanazon a helyen vannak
Ez a cseredarab már legalább a vezetékkel rákötött serveren normális sebességet ér el, de a wifi ugyanolyan csapnivalóan szarAX4200 wifi, a lakás távolabbi pontjában:
AX4200, wifi, légvonalban közvetlen, szabad és akadálymentes fizikai rálátással a routerre, pár méterre attól:
A klienslistában látszik, hogy gyakorlatilag semmi nem akar az 5G-s hálózatra mászni, hiába van felkonfigolva, gondolom mert pitsagyenge a jel.Kérdezném a tapasztaltabbaktól, mennyire normális hogy ebből az ipari hulladék, de agyonajnározott szériából már a második, vezeték nélkül használhatatlan jószágot fogom ki?
Nem viccelek amikor azt mondom hogy az évekkel öregebb, feleannyiba kerülő v1-es AX58U a lakás bármelyik pontján 6-8x erősebb wifi jelet produkál.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Two Trees TTS 55 Pro 5.5W lézergravírozó + méhsejtrács (430x400x22mm) + légfúvó
- 2025-ös MacBook Air M1 (2020) 13.3, hibátlan, közel 3 év garanciával
- Szerverterem bontás - Switchek
- Szerverterem bontás - Enterprise storage (PowerVault, Storwize stb.) + PSU, controller, battery
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest