Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluyoo

nagyúr

válasz jim bcs #560 üzenetére

Csak arra akartam célozni hogy még kisebb méretbe is mit bele tudnak sajtolni (p8z77-i deluxe review)..... mondjuk már kicsit csaltak ezzel a 90 fokban megtört kialakítással. De azért nem nagyon tudok olyan funkciót/csatlakozót ami nem található meg a lapon :DDD (a Thunderbolt porton kívül).
    "játékokhoz elég lett volna a sima 3570 és a mostani gtx 680 ez volt a terv egy erős proci és egy bivaly vga kell a jó grafikához, a K-s proci amint látod alapon megy mert egy ilyen vga mellé egyenlőre nem látom értelmét annak hogy húzzam" Egyetértek! :K
    "ha viszont Z-s lap akkor én csak a Sabertooth sorozatból választanék rog ide vagy oda ,a sabertooth az sabertooth" Hát 55K-s lapok közül én is azt választanám (vagy a P8Z77-I DELUXE ;] ).
    Az az igazság hogy már átlépi az 50K-s lélektani határom és amúgy sem kellett még 35K-nál drágább lapot vennem.Főleg az LGA 1155-ös foglalattal lehet megúszni a + kiadást ha nem akarsz tuningolni nem kell érte fizetni (ha meg igen hát FIZESS) :C az Intel egyik legjobb húzása.A legrosszabb meg hogy a combos CPU-ba rakják az erős iGPU-t ... mekkora baromság! Tök sokan vennék az Intel HD 4000 -el ellátott Pentiumokat :DDD

Új hozzászólás Aktív témák