Új hozzászólás Aktív témák
-
utánvétel
aktív tag
Szerintem ha csak 1600Mhz-ig kezelné, nem menne 2133Mhz-en sem
-
szasanyi
félisten
Szerviz — Nem garanciális termékek esetén - garanciális termékekre is biztosan ez vonatkozik?
-
bandi0000
nagyúr
Az elején úgy volt hogy bekapcsolt játszottam 10 percet kikapcsolt aztán visszakapcsoltam rögtön aztán már alig töltött be az asztal kikapcsolt kivettem a kártyát azt hittem az bvolt a baj aztán igy jó is volt aztán terheltem kártya nélkül és leállt...elvittem ismerősömhöz tápot ki cseréltük működött visszaraktam a tápot működött aztán hazahoztam bekötöttem nem kapcsolt be kikötöttem mindent vártam bekapcsolt azóta jó volt aztán ma ahogy bekötöttem az USB-ket stb ket rögtön kikapcsolt és alig akart vsiszakapcsolni csak mikor kikötöttem a bekapcsoló gombot is és a csavarhúzóval zártam össze
-
bandi0000
nagyúr
-
Macei
tag
Igazából nemtudom tapasztalatból írtam.
nálam amin világított vagy elindult vagy proci/ram gondja volt, amin meg nem azt az istenért sem tudtam beröffenteni.
Meg ezer éve mikor tönkrement a gépem akkor azt mondták hogy tuti nem a lap mert az világít. lehet hogy régen volt így?! 2003-2004 környékén
-
Hogiii
tag
3 táppal kipróbáltam. Ma hozok egy másik lapot, ha az megy akkor meg van a probléma.
Csak gondoltam megkérdem, hogy ezekkel lehet-e még kezdeni valamit.
Tudom nem az a topic, csak az az asus topic már nem írt senki több hónapja :\ Itt meg látom sokan beszélgegtnek. Azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest